Čelični zid

Redbull

Re: Čelični zid

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 26 srp 2024, 15:10 Upisano :rock:

13-ta plocica se smjesi :D
Posto si ti preuzeo, sta mislis da se odlucimo do 15.08. zavrsiti sa prijava i uplatama. Jer do kraja 8og mjeseca je rok za produzivanje trenutnih ucesnika. Stignemo do tada i naziv na plocicama smisliti i zavrsiti akciju.
phillies

Post Postao/la phillies »

Ja sam samo tehnicko osoblje, laudrup je glavni i odgovorni koordinator :)

Sto se tice datuma, dovoljno je vremena do 15.08, da se preuzete obaveze prema klubu izmire i da znamo konacan broj plocica.
Nesto sam razmisljao, ako se plocice od proslog puta mogu iskoristiti, da ostane isti tekst na tih 9 plocica, a da na ostale ubacimo Celikove grbove ( na pocetku i na kraju niza) ili nesto u tom fazonu. Ako ce ici nove sve plocice, onda cemo izglasati neki tekst ( realno, koliko cemo plocica zakupiti, mozemo Gorski vijenac ispisati :) )
Uglavnom, do nas je sve.
Samo Čelik zenički !!!
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Evo već treći put tražim da mi neko pošalje žiro račun na koji ću uplatiti obećani iznos, niko ništa. :)
phillies

limvolikce je napisao/la: 28 srp 2024, 22:43 Evo već treći put tražim da mi neko pošalje žiro račun na koji ću uplatiti obećani iznos, niko ništa. :)
Druze, javio sam laudrupu da ti posalje broj, i potvrdno mi je odgovorio. Ja sam mislio da je to vec odradjeno.
Samo Čelik zenički !!!
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

phillies je napisao/la: 28 srp 2024, 23:10
limvolikce je napisao/la: 28 srp 2024, 22:43 Evo već treći put tražim da mi neko pošalje žiro račun na koji ću uplatiti obećani iznos, niko ništa. :)
Druze, javio sam laudrupu da ti posalje broj, i potvrdno mi je odgovorio. Ja sam mislio da je to vec odradjeno.
Nije još.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Uplaceno 100 km Tita mi :mrgreen: ...ko provjerava uplate nek me provjeri tamo u klubu :D Slazem se s rajom da akcija traje do 15.08...Sta ce pisat na plocicama i to mi je svejedno,sta bude raja predlozila podrzat cu ;)
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Zamorano je napisao/la: 29 srp 2024, 10:47 Uplaceno 100 km Tita mi :mrgreen: ...ko provjerava uplate nek me provjeri tamo u klubu :D Slazem se s rajom da akcija traje do 15.08...Sta ce pisat na plocicama i to mi je svejedno,sta bude raja predlozila podrzat cu ;)
Ne bi trebalo da bude svejedno, jer ce zavrsiti na novom zidu, a i na dresovima. Sad imamo vise plocica, ali kada bude konacan broj, mozemo imena neka predloziti.
R0b

Post Postao/la R0b »

Zamolio bi @Laudrupa da mi se javi privatno, dosao po sezonsku i reko da dignem pare na bankomatu pod stadionom nece mi karticu primit.Ako je ikako moguce da predam pare na ruke, necu u narednom periodu ici prema Bilinom.@Zamorano nema ko tebe sta provjeravat ako je ko siguran to si ti, i Bati moze potvrdit :rock: .Znaci @Laudrup javi mi se da ti broj telefona ostavim da se dogovorimo da ti predam pare.
Zamorano

R0b je napisao/la: 29 srp 2024, 12:13 Zamolio bi @Laudrupa da mi se javi privatno, dosao po sezonsku i reko da dignem pare na bankomatu pod stadionom nece mi karticu primit.Ako je ikako moguce da predam pare na ruke, necu u narednom periodu ici prema Bilinom.@Zamorano nema ko tebe sta provjeravat ako je ko siguran to si ti, i Bati moze potvrdit :rock: .Znaci @Laudrup javi mi se da ti broj telefona ostavim da se dogovorimo da ti predam

.
Zadnja izmjena: Zamorano, dana/u 29 srp 2024, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
Zamorano

Zamorano je napisao/la: 29 srp 2024, 12:40
R0b je napisao/la: 29 srp 2024, 12:13 Zamolio bi @Laudrupa da mi se javi privatno, dosao po sezonsku i reko da dignem pare na bankomatu pod stadionom nece mi karticu primit.Ako je ikako moguce da predam pare na ruke, necu u narednom periodu ici prema Bilinom.@Zamorano nema ko tebe sta provjeravat ako je ko siguran to si ti, i Bati moze potvrdit :rock: .Znaci @Laudrup javi mi se da ti broj telefona ostavim da se dogovorimo da ti predam pare.
Ja sam nesiguran dibidus😂 Sve sto sam obeco i slago sam :lol: Nek ljudi ipak provjere ;) :D
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Javio sam se u pp kome sam trebao.

@zamorano javim povratno danas
phillies

150 plocica zakupljeno na Celicnom Zidu :pivo:
Samo Čelik zenički !!!
Zamorano

phillies je napisao/la: 01 kol 2024, 00:26 150 plocica zakupljeno na Celicnom Zidu :pivo:
Jel to brojka sa nasim plocicama dosad uplacenim il bez nasih? Pitam za komsinicu Melču inace ona je zaova od Mahmutovce a svekrva je Sabaheti :D
phillies

Iskreno, ne znam :D Nadam se da nije.

PS. Poselami Melcu, i nek ponese krompirusu i slijedeci put :lol:
Samo Čelik zenički !!!
Zamorano

phillies je napisao/la: 01 kol 2024, 13:10 Iskreno, ne znam :D Nadam se da nije.

PS. Poselami Melcu, i nek ponese krompirusu i slijedeci put :lol:
Poselamio Melcu i kaze da je spremila dulum krompiruse i gajbu jogurta za iducu sezonu normalno uz besplatan ulaz jer je zenturaca :mrgreen: I Melce jos veli da ti se ne slaze racun :D Uplaceno je 800 km za plocice ti napiso 700 :) Uaaa kradljo :lol:
Odgovori