Posto si ti preuzeo, sta mislis da se odlucimo do 15.08. zavrsiti sa prijava i uplatama. Jer do kraja 8og mjeseca je rok za produzivanje trenutnih ucesnika. Stignemo do tada i naziv na plocicama smisliti i zavrsiti akciju.
Čelični zid
Re: Čelični zid
Ja sam samo tehnicko osoblje, laudrup je glavni i odgovorni koordinator 
Sto se tice datuma, dovoljno je vremena do 15.08, da se preuzete obaveze prema klubu izmire i da znamo konacan broj plocica.
Nesto sam razmisljao, ako se plocice od proslog puta mogu iskoristiti, da ostane isti tekst na tih 9 plocica, a da na ostale ubacimo Celikove grbove ( na pocetku i na kraju niza) ili nesto u tom fazonu. Ako ce ici nove sve plocice, onda cemo izglasati neki tekst ( realno, koliko cemo plocica zakupiti, mozemo Gorski vijenac ispisati
)
Uglavnom, do nas je sve.

Sto se tice datuma, dovoljno je vremena do 15.08, da se preuzete obaveze prema klubu izmire i da znamo konacan broj plocica.
Nesto sam razmisljao, ako se plocice od proslog puta mogu iskoristiti, da ostane isti tekst na tih 9 plocica, a da na ostale ubacimo Celikove grbove ( na pocetku i na kraju niza) ili nesto u tom fazonu. Ako ce ici nove sve plocice, onda cemo izglasati neki tekst ( realno, koliko cemo plocica zakupiti, mozemo Gorski vijenac ispisati

Uglavnom, do nas je sve.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- limvolikce
Evo već treći put tražim da mi neko pošalje žiro račun na koji ću uplatiti obećani iznos, niko ništa. 

Druze, javio sam laudrupu da ti posalje broj, i potvrdno mi je odgovorio. Ja sam mislio da je to vec odradjeno.limvolikce je napisao/la: ↑28 srp 2024, 22:43 Evo već treći put tražim da mi neko pošalje žiro račun na koji ću uplatiti obećani iznos, niko ništa.![]()
Samo Čelik zenički !!!
- limvolikce
Nije još.phillies je napisao/la: ↑28 srp 2024, 23:10Druze, javio sam laudrupu da ti posalje broj, i potvrdno mi je odgovorio. Ja sam mislio da je to vec odradjeno.limvolikce je napisao/la: ↑28 srp 2024, 22:43 Evo već treći put tražim da mi neko pošalje žiro račun na koji ću uplatiti obećani iznos, niko ništa.![]()
Uplaceno 100 km Tita mi
...ko provjerava uplate nek me provjeri tamo u klubu
Slazem se s rajom da akcija traje do 15.08...Sta ce pisat na plocicama i to mi je svejedno,sta bude raja predlozila podrzat cu 

Ne bi trebalo da bude svejedno, jer ce zavrsiti na novom zidu, a i na dresovima. Sad imamo vise plocica, ali kada bude konacan broj, mozemo imena neka predloziti.
Zamolio bi @Laudrupa da mi se javi privatno, dosao po sezonsku i reko da dignem pare na bankomatu pod stadionom nece mi karticu primit.Ako je ikako moguce da predam pare na ruke, necu u narednom periodu ici prema Bilinom.@Zamorano nema ko tebe sta provjeravat ako je ko siguran to si ti, i Bati moze potvrdit
.Znaci @Laudrup javi mi se da ti broj telefona ostavim da se dogovorimo da ti predam pare.

R0b je napisao/la: ↑29 srp 2024, 12:13 Zamolio bi @Laudrupa da mi se javi privatno, dosao po sezonsku i reko da dignem pare na bankomatu pod stadionom nece mi karticu primit.Ako je ikako moguce da predam pare na ruke, necu u narednom periodu ici prema Bilinom.@Zamorano nema ko tebe sta provjeravat ako je ko siguran to si ti, i Bati moze potvrdit.Znaci @Laudrup javi mi se da ti broj telefona ostavim da se dogovorimo da ti predam
.
Zadnja izmjena: Zamorano, dana/u 29 srp 2024, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
Zamorano je napisao/la: ↑29 srp 2024, 12:40Ja sam nesiguran dibidusR0b je napisao/la: ↑29 srp 2024, 12:13 Zamolio bi @Laudrupa da mi se javi privatno, dosao po sezonsku i reko da dignem pare na bankomatu pod stadionom nece mi karticu primit.Ako je ikako moguce da predam pare na ruke, necu u narednom periodu ici prema Bilinom.@Zamorano nema ko tebe sta provjeravat ako je ko siguran to si ti, i Bati moze potvrdit.Znaci @Laudrup javi mi se da ti broj telefona ostavim da se dogovorimo da ti predam pare.
Sve sto sam obeco i slago sam
Nek ljudi ipak provjere
![]()
Javio sam se u pp kome sam trebao.
@zamorano javim povratno danas
@zamorano javim povratno danas
150 plocica zakupljeno na Celicnom Zidu 

Samo Čelik zenički !!!
Iskreno, ne znam
Nadam se da nije.
PS. Poselami Melcu, i nek ponese krompirusu i slijedeci put

PS. Poselami Melcu, i nek ponese krompirusu i slijedeci put

Samo Čelik zenički !!!
Poselamio Melcu i kaze da je spremila dulum krompiruse i gajbu jogurta za iducu sezonu normalno uz besplatan ulaz jer je zenturaca