A sta su se navikli bgt na par utakmica se dijelilo, ustvari prodavalo, pa privatnici dijelili.Rob88 je napisao/la: ↑08 vel 2026, 11:16Istok neces napuniti ljudi su naviknuti na gratis ulaznice za istok. Moram reci jug ide dobro tako da i to ima uticaj. Sve u svemu 8000 ocekujemAvenija je napisao/la: ↑08 vel 2026, 10:45 Ne znam jel' me osjećaj vara ili imam slabu prognozu ovaj put ali ja koji sam uvijek optimističan nesto me ova brojka od 3000+ šalje u pesimizam. Okej ima jos tri ključna radna dana do utakmice, bit će vjerovatno udarne najave, press i to ali ako i pored svih silnih najava i svega što je krenulo prije 10 dana i ranije sutra ne pređemo 5000 ulaznica ja sam razočaran.
Što neko reče izgleda mi istok bez sponzora ne mozemo napuniti kao zapad.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Nemoj biti zabrinut, evo u klubu po prvi put zakljucavaju dva dana prije prodaju online ulaznica, da ne bi doslo do vise prodani kartiAvenija je napisao/la: ↑08 vel 2026, 10:45 Ne znam jel' me osjećaj vara ili imam slabu prognozu ovaj put ali ja koji sam uvijek optimističan nesto me ova brojka od 3000+ šalje u pesimizam. Okej ima jos tri ključna radna dana do utakmice, bit će vjerovatno udarne najave, press i to ali ako i pored svih silnih najava i svega što je krenulo prije 10 dana i ranije sutra ne pređemo 5000 ulaznica ja sam razočaran.
Što neko reče izgleda mi istok bez sponzora ne mozemo napuniti kao zapad.
-
Guest.1945
Burazeru moj ne radi se ovdje o momcicu od 20 godina nego o covjeku od 50+ godina pa da napises nesto tako kako bi ispo pametan. Stariji ljudi su izgubili vjeru u Celik ali ona se vraca polako. To je bila poenta ove slike
Dize se prasina
-
Guest.1945
Čekamo Loading... koliko je u procentima prodato.Ljepše nekako za vidjeti
.
Možda i brojnost članovaGuest.1945 je napisao/la: ↑08 vel 2026, 13:15 Čekamo Loading... koliko je u procentima prodato.Ljepše nekako za vidjeti.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
-
carsija072
Ja jučer učlanio dijete, broj 974 i bio je jedan čovjek poslije mene, znači 975.. Nadam se da će do srijede preći 1000.Cr7legia je napisao/la: ↑08 vel 2026, 13:31Možda i brojnost članovaGuest.1945 je napisao/la: ↑08 vel 2026, 13:15 Čekamo Loading... koliko je u procentima prodato.Ljepše nekako za vidjeti.
Ludilooooo
je zarobiloooo
- BatistutA19
Bgm ako bude Jug otiso na 1000 odlicna brojka ,rast ce to vremenom .
Ja ocekujem pun Zapad i Istok 90% da ce bit pun a Hordi da cu napunit onaj srednji sektor
I clanstvo je odlicno 1000 + do Sarajeva i onda ce dalje sve zavisit od rezultata,ako udjemo akobogda ocekujem 2000 do kraja godine .
Ja ocekujem pun Zapad i Istok 90% da ce bit pun a Hordi da cu napunit onaj srednji sektor
I clanstvo je odlicno 1000 + do Sarajeva i onda ce dalje sve zavisit od rezultata,ako udjemo akobogda ocekujem 2000 do kraja godine .
Ja vjerujem da ce istok i zapad biti puni. Toliko ljudi prica i toliko ljudi zeli doci na utakmicu. Dolazak najavljuju ljudi koji nisu bili nijednom ove sezone tu, nijednom u zadnjih 5 godina, ljudi koji zive van Zenice i ne dolaze tako cesto na utakmice. Zapad pun ocekujem, ali i istok barem 2000.
Opet pisem, nadam se da ce klub iskoristiti ovu utakmicu kao test utakmicu za prodaju hrane, pica, clanstva i artikala iz shopa. Ovo moramo afirmisati sto je brze moguce. Pa cak ako kojim slucajem ne mozemo, postaviti pult ispred sibice i ispred avantija pred utakmicu za uclanjenje. Moze se u kaficima pronaci polu pijanih navijaca koji su jedini u drustvu bez clanske i natjerati ih lagano da se uclane.
Kada sam vec kod ove teme, volio bih da se kroz godinu-dvije-tri pokusava napraviti fan zona pred zapadom ili istokom. Ograditi dio parkinga ako je moguce, mozda uz park na istoku. Prodavati pice, hranu, sto vise sadrzaja ponuditi da ljudi dodju 2 sata pred utakmicu i mogu se zabaviti. Mislim da se ovako i porodice mogu privuci na Bilino.
Opet pisem, nadam se da ce klub iskoristiti ovu utakmicu kao test utakmicu za prodaju hrane, pica, clanstva i artikala iz shopa. Ovo moramo afirmisati sto je brze moguce. Pa cak ako kojim slucajem ne mozemo, postaviti pult ispred sibice i ispred avantija pred utakmicu za uclanjenje. Moze se u kaficima pronaci polu pijanih navijaca koji su jedini u drustvu bez clanske i natjerati ih lagano da se uclane.
Kada sam vec kod ove teme, volio bih da se kroz godinu-dvije-tri pokusava napraviti fan zona pred zapadom ili istokom. Ograditi dio parkinga ako je moguce, mozda uz park na istoku. Prodavati pice, hranu, sto vise sadrzaja ponuditi da ljudi dodju 2 sata pred utakmicu i mogu se zabaviti. Mislim da se ovako i porodice mogu privuci na Bilino.
Sabur, tik takRz88 je napisao/la: ↑08 vel 2026, 14:32 Ja vjerujem da ce istok i zapad biti puni. Toliko ljudi prica i toliko ljudi zeli doci na utakmicu. Dolazak najavljuju ljudi koji nisu bili nijednom ove sezone tu, nijednom u zadnjih 5 godina, ljudi koji zive van Zenice i ne dolaze tako cesto na utakmice. Zapad pun ocekujem, ali i istok barem 2000.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
Guest.1945
Ljubim te u procenat
Hajmo klub objavi ovo u bobu koliko je procenata prodato.
Hajmo klub objavi ovo u bobu koliko je procenata prodato.
Prvi ja i moja ekipa nismo kupili karte. Odlucili smo se ovaj put ici na istok (nismo bili od korone), da cujemo povik sa zapadne tribine "srcem svim!"
Eh sad..vagamo hoce li biti kise, da ipak zapad uzmemo.. i tako.. bit ce stadion pun ne brinite.
Eh sad..vagamo hoce li biti kise, da ipak zapad uzmemo.. i tako.. bit ce stadion pun ne brinite.