Fenan nikad ,ali nikad ni prismrdio nije pripremama i prozivci kod pitara,iako su ga silno htjeli i cak najavljivali po portalima da ce se odazvati,ne prosipaj neistinePonosniSmogovci je napisao/la: ↑07 vel 2026, 16:45 Hoćemol psovati i Renatu Gojkoviću onda? Fenanu koji je bio na probi u Sarajevu? Adisu Nurkoviću koji je otišao u Sarajevo pa se vratio za 9 mjeseci? Naravno da ga ne opravdavam, želim mu sve najgore prvo roditeljima koji su potpisali ugovor za njega, pa onda njemu ali nemojte duplih aršina i smaranja više s njim.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

Šutkovic
Sivac Horic Hodzic Mašetic
Amoah Jenjic Delic Sijamija
Šero Mašic
Golman nije linijski
Odbrana beton
imas visinu kod prekida i kornera za njih
jak vezni red i dobar napad!
I imas 10.000 Robijasa za sobom
Sivac Horic Hodzic Mašetic
Amoah Jenjic Delic Sijamija
Šero Mašic
Golman nije linijski
Odbrana beton
imas visinu kod prekida i kornera za njih
jak vezni red i dobar napad!
I imas 10.000 Robijasa za sobom
Ko nije gledao utakmicu protiv Croatia Zmijavci prvo poluvrijeme smo odigrali bez akcije jer je Hodžić koji je stoper igrao na mjestu gdje treba neko da razigrava u vezi(njega ne krivim). Naravno 2-0. Ulazi Amoah drugo poluvrijeme i Čelik igra viktoriju na jedan gol i stiže do 2-2 a moglo je i završiti 4-2 za Čelik. Sve može osim Hodžića u vezni red.
Najbolji bili Vardo, Amoah, Šero, Sivac, Mašetić.
Ove sto su podbacili necu da spominjem nema ubijanja morala i samopouzdanja pred utakmicu.
Najbolji bili Vardo, Amoah, Šero, Sivac, Mašetić.
Ove sto su podbacili necu da spominjem nema ubijanja morala i samopouzdanja pred utakmicu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Zenicanin988

Koji kompleksas trebas biti i ići na njihovu stranicu i pisati komentare, dok te ljudi hladno ignorisu.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
RubikovaKocka
Ma ljudi nas ne bendaju ni 1%. Kod nas ljudi poludili kao da igramo s Benfikom evropsku utakmicu.
Je*o ja sebe, sinoć sanjam da sam prespavao tekmu protiv Sarajeva, budim se, ulazim na rezultate i tamo 1:0 za nas
Hajdeeeee likČe
Hajdeeeee likČe
- Juzni Front 1988
Eto oni igraju svaku sa Valencijom, Bayer Leverkuzenom. Igraju sa Slogom i Radnikom koji ce uvijek biti seoski klubovi.
I neka im tamo pisu ljudi i treba ih malo catipr.
Jos se sjecam utakmice mozda 98-99 bila je neka frka sa hordama poslije tekme. Znam da su dva pitara sakrili se u haustor zgrade u Blatusi

Bili lezali u kbz 10 dana hah. Eh ta vremena
Jos se sjecam utakmice mozda 98-99 bila je neka frka sa hordama poslije tekme. Znam da su dva pitara sakrili se u haustor zgrade u Blatusi
moSa likCe
Pa bukvalno eto sad oni polufinala igraju evropskih tamicenja redovno.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑08 vel 2026, 08:43 Eto oni igraju svaku sa Valencijom, Bayer Leverkuzenom. Igraju sa Slogom i Radnikom koji ce uvijek biti seoski klubovi.
Bendaju itekako, pusti te sad njihovu spiku nekih "divova" koji hoce prebacit kao nizu vrijednost
Btw bude ih 2000 na utakmicama..mi kukali na sva zvona radi posjete kad nas je bilo toliko
Mozda bi moglo i 442 kao repka izaci i u onom stilu se lakse braniti, iako ne treba sad izmisljat pogotovo bez oriorema i uigranosti, ostavit sta smo imali do sada, uz rokade igraca.
- Juzni Front 1988
MrAdislic je napisao/la: ↑08 vel 2026, 09:25Pa bukvalno eto sad oni polufinala igraju evropskih tamicenja redovno.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑08 vel 2026, 08:43 Eto oni igraju svaku sa Valencijom, Bayer Leverkuzenom. Igraju sa Slogom i Radnikom koji ce uvijek biti seoski klubovi.
Bendaju itekako, pusti te sad njihovu spiku nekih "divova" koji hoce prebacit kao nizu vrijednost![]()
Btw bude ih 2000 na utakmicama..mi kukali na sva zvona radi posjete kad nas je bilo toliko
Daj ba eno onaj Mirvic samo sto nije besplatne karte poceo dijelit, i opet ih dodje 1500-2000. Ne znam imali tu nekog interesa za sportskim uspjehom, izgleda kod njih se ide na to da se prodaju igraci i pune djepovi pojedinaca. Dokaz je i to sto su presudjenog kriminalca doveli da im kroji politiku kluba.
Evo gledam snimak Partizan protiv Radnika 2000 ljudi. Kod nas bi nestalo karti 10 dana prije utakmice..
Ovdje nama truhlo godinama glavu probi kako je 2000 losa posjeta. Doduse za nas i jest malo. Mi smo drugaciji mentalitet, imamo ono nesto svoje, volimo svoj klub. Ubijedjen sam da mozemo samo jos vise napredovat i sa clanskim i sa posjetama.
moSa likCe
Pa normalno kad nam je posjeta bila katastrofalna. Slavni legendarni, jedan od najvećih mora imati posjetu u skladu sa veličinom kluba, a ne pišljivih 1500 ko mrtvi Gorki.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑08 vel 2026, 09:42MrAdislic je napisao/la: ↑08 vel 2026, 09:25Pa bukvalno eto sad oni polufinala igraju evropskih tamicenja redovno.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑08 vel 2026, 08:43 Eto oni igraju svaku sa Valencijom, Bayer Leverkuzenom. Igraju sa Slogom i Radnikom koji ce uvijek biti seoski klubovi.
Bendaju itekako, pusti te sad njihovu spiku nekih "divova" koji hoce prebacit kao nizu vrijednost![]()
Daj ba eno onaj Mirvic samo sto nije besplatne karte poceo dijelit, i opet ih dodje 1500-2000. Ne znam imali tu nekog interesa za sportskim uspjehom, izgleda kod njih se ide na to da se prodaju igraci i pune djepovi pojedinaca. Dokaz je i to sto su presudjenog kriminalca doveli da im kroji politiku kluba.
Evo gledam snimak Partizan protiv Radnika 2000 ljudi. Kod nas bi nestalo karti 10 dana prije utakmice..
Ovdje nama truhlo godinama glavu probi kako je 2000 losa posjeta. Doduse za nas i jest malo. Mi smo drugaciji mentalitet, imamo ono nesto svoje, volimo svoj klub. Ubijedjen sam da mozemo samo jos vise napredovat i sa clanskim i sa posjetama.
Mišljenja sam da ako kojim čudom prođemo dalje u kupu, gdje bi potencijalno čekali Velež, plus u ligi nam dolaze Travnik i Gorki, napravili bi sigurno niz od 5 utakmica od 10 000+ ljudi. Izgradili bi sigurno jaku bazu i vrlo teško da bi ikad padali ispod 4, 5000, ono što je željkan uspio zadnjih godina.
Ne znam jel' me osjećaj vara ili imam slabu prognozu ovaj put ali ja koji sam uvijek optimističan nesto me ova brojka od 3000+ šalje u pesimizam. Okej ima jos tri ključna radna dana do utakmice, bit će vjerovatno udarne najave, press i to ali ako i pored svih silnih najava i svega što je krenulo prije 10 dana i ranije sutra ne pređemo 5000 ulaznica ja sam razočaran.
Što neko reče izgleda mi istok bez sponzora ne mozemo napuniti kao zapad.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Istok neces napuniti ljudi su naviknuti na gratis ulaznice za istok. Moram reci jug ide dobro tako da i to ima uticaj. Sve u svemu 8000 ocekujemAvenija je napisao/la: ↑08 vel 2026, 10:45 Ne znam jel' me osjećaj vara ili imam slabu prognozu ovaj put ali ja koji sam uvijek optimističan nesto me ova brojka od 3000+ šalje u pesimizam. Okej ima jos tri ključna radna dana do utakmice, bit će vjerovatno udarne najave, press i to ali ako i pored svih silnih najava i svega što je krenulo prije 10 dana i ranije sutra ne pređemo 5000 ulaznica ja sam razočaran.
E ove stvari me raduju kad moj stari koji je prije 20 i kusur godina digo ruke od Celika ode i kupi kartu. Ima nesto u ovoj nasoj borbi. Gode ovakve stvari.
Dize se prasina
-
Guest.1945
Ide do vcrs 4000 karata.Od tih 4000 vecina je zapad.Očekujem zapad skoro do posljednjeg mjesta da bude ispunjen.Samo jug da hoće dobro da se popuni ne znam kakva je situacija i koliko je otprilike prodato.
Samo nabrijavati atmosferu.Staviti onaj Loading 40% ili koliko već tačno da je prodato danas.Ja bi to ažurirao 2 puta na dan i objavljivao, raja to kod nas voli da se nabrije atmosfera i ko se možda predumišlja hoće li na utakmicu da može zadnji dan kupit kartu konta hoće li ostati bez karte.
Samo nabrijavati atmosferu.Staviti onaj Loading 40% ili koliko već tačno da je prodato danas.Ja bi to ažurirao 2 puta na dan i objavljivao, raja to kod nas voli da se nabrije atmosfera i ko se možda predumišlja hoće li na utakmicu da može zadnji dan kupit kartu konta hoće li ostati bez karte.