NK Čelik
Re: NK Čelik
Duze traje to kod nas, uglavnom uskoro ce i to biti rijeseno, bitniji su Amoah i Jenjic, King je svakako klupa
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Zna li neko jesu došli oni šalovi što se igrači slikaju s njima, nestalo kad sam zadnji put bio
nadam se da će se moći naručiti ovi domaći dresovi za 80 godina. Trebamo ih ostavit i za premier ligu prvu sezonu na jesen aBd
nadam se da će se moći naručiti ovi domaći dresovi za 80 godina. Trebamo ih ostavit i za premier ligu prvu sezonu na jesen aBd
Ja sam bio prije dva tri dana, i bilo je nekoliko komada tih salova.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Danas ipak utakmica protiv juniora u Međugorju
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
prisonbreak
-
Kontras'88
Nema, bit će i bez sudija ja mislim odigrano, čisto da se malo razlete naši
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Preko 3000 ulaznica prodano, ide do nedjelje 5000, onda u ponedjeljak redovi u kafićima i Fanshop, i eto nema više u utorak karti 
Za vikend maksimalno izreklamirat i prodati sto vise karti, ne znam sta ljudi cekaju zadnji dan da uzimaju karte, taj mozak nikako ne mogu shvatiti