Ide CG
NK Čelik
Re: NK Čelik
Nema, bit će i bez sudija ja mislim odigrano, čisto da se malo razlete naši
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Preko 3000 ulaznica prodano, ide do nedjelje 5000, onda u ponedjeljak redovi u kafićima i Fanshop, i eto nema više u utorak karti 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Za vikend maksimalno izreklamirat i prodati sto vise karti, ne znam sta ljudi cekaju zadnji dan da uzimaju karte, taj mozak nikako ne mogu shvatiti
Ja ne znam sta se vise ima reklamirat, bukvalno nema osobe u gradu i sire da ne zna za ovu utakmicu.
Vidiš da ima potrebe, valja prodati još 7000 ulaznica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ide ovo na 11.000 prodanih ulaznica. Dobra finansijska inekcija klubu. Jos ako ponovimo bar po 9000 protiv travnika i slobode, bit ce dobro.
-
prisonbreak
Velik broj prodanih ulaznica. Jos 5 dana do utakmice. Odlična brojka.
Uvijek smo bili takva sredina da se čeka zadnji dan a navike se teško mijenjaju.
Protiv Goška 15 minuta prije utakmice 100 ljudi u redu ispred Šibice čeka da kupi ulaznicu. I uvijek kad je interesovanje veće na zapad se ulazi do 15-20 minute utakmice zbog tih navika.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Upravo zato je meni ovo fenomenalna brojka prodatih karata 5-6 dana prije utakmice. Ne znam kako jos mogu reklamirat, jedino da idu ljudima na vrata da prodaju karte. Ponedjeljak i utorak ce biti spica to je sigurno.
Preko 3000 prodatih ulaznica 5 dana prije tekme!
Ni prije rata kad su dolazili Zvezda,Partizan i Dinamo nije se prodavalo 3000 pet dana prije tekme, tako da je ovo za veliki respekt koliko su navijaci ispostovali klub u vezi ove tekme. I jos kad mi kazu kup nam je nebitan
Pa kup utakmice donjet ce nam zaradu od minimalno
130.000 km...Tu brojim Posušje i sad Sarajevo.
Ni prije rata kad su dolazili Zvezda,Partizan i Dinamo nije se prodavalo 3000 pet dana prije tekme, tako da je ovo za veliki respekt koliko su navijaci ispostovali klub u vezi ove tekme. I jos kad mi kazu kup nam je nebitan
Kako je završila utakmica sa juniorima?
- Zalayeta22
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
Mozda prihode od 130,000 BAM. Cesto zaboravimo da uz organizaciju svake utakmice idu i troskovi a i njih se nabere, da ih sada ne nabrajam. U svakom slucaju si upravu. Prihodi a i zarada bi trebali biti feoma fini i daleko iznad prosjeka po utakmici.Zamorano je napisao/la: ↑06 vel 2026, 15:52 Preko 3000 prodatih ulaznica 5 dana prije tekme!
Ni prije rata kad su dolazili Zvezda,Partizan i Dinamo nije se prodavalo 3000 pet dana prije tekme, tako da je ovo za veliki respekt koliko su navijaci ispostovali klub u vezi ove tekme. I jos kad mi kazu kup nam je nebitan![]()