Nije to samo derbi upitanju, da neko ne pomisli da se ide sad na jug zbog suprotne strane i pitaraRob88 je napisao/la: ↑04 vel 2026, 15:50Logicno kad je derbi zna se gdje je najbolji adrenalin tosk stupcanica i ostale ekipe istok zapad al mora se znat kad se podrska treba dati da to izgleda vrhunskiKontras'88 je napisao/la: ↑04 vel 2026, 15:46Ja dugo nisam bio na jugu iskreno, al sad idem, odnosno od sad, zapad mi je prejednostavan, nema drazi, da me ko pogresno ne shvati. Svaka cast svakone.
NK Čelik
-
Kontras'88
Re: NK Čelik
- BatistutA19
Imam 3 replike pa cu odg u 1 komentaru .
JALED/ROB 88 ma slazem se ja sa vama apsolutno samo dolazak je dobar a naravno navijas koliko mozes e sad to razmisljanje kod ljudi jednostavno se neki povuku iz raznih razloga..
KONTRAS ne znam na koji dio komentara mislis pogresno razmisljam ,ima negdje gdje sam se i zezo ..
CRKVICE ma bas tako neka odvajanja klanovi po mahalama ,znalo ih je bit i 5 na ogradi dok je Alija rahmetli bio ali oni se ne mogu dogovorit za pjesmu pa kad su jedni i na Istoku cak bili..Danas je to odlicno a rast ce i brojka polahko kako Celik raste rast ce i Robijasi ,ne treba zaboravit da smo mi 2 rang.
JALED/ROB 88 ma slazem se ja sa vama apsolutno samo dolazak je dobar a naravno navijas koliko mozes e sad to razmisljanje kod ljudi jednostavno se neki povuku iz raznih razloga..
KONTRAS ne znam na koji dio komentara mislis pogresno razmisljam ,ima negdje gdje sam se i zezo ..
CRKVICE ma bas tako neka odvajanja klanovi po mahalama ,znalo ih je bit i 5 na ogradi dok je Alija rahmetli bio ali oni se ne mogu dogovorit za pjesmu pa kad su jedni i na Istoku cak bili..Danas je to odlicno a rast ce i brojka polahko kako Celik raste rast ce i Robijasi ,ne treba zaboravit da smo mi 2 rang.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA