Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
I Sarajevo od sutra prodaje ulaznice za meč u Zenici. Objaviše sada na zvaničnoj. Kazu da su dobili 1100 ulaznica. Velika brojka. Sve se kao ne lože a 10 godina ih nije više od 500 otišlo na gostovanje..sad 1100 kad je Zenica u pitanju..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija je napisao/la: ↑04 vel 2026, 22:47
I Sarajevo od sutra prodaje ulaznice za meč u Zenici. Objaviše sada na zvaničnoj. Kazu da su dobili 1100 ulaznica. Velika brojka. Sve se kao ne lože a 10 godina ih nije više od 500 otišlo na gostovanje..sad 1100 kad je Zenica u pitanju..
Taman da nas i oni malo poguraju da delegat piše 12000
Sarajevo prodaje karte za Bilino polje, gdje je Čelik domaćin!
U državi gdje su zabrane gostovanja postale svakodnevnica, naš klub ide u kontru, radi evropske stvari i daje gostima privilegije.
Iskreno ponosan sam.
Sarajevo prodaje karte za Bilino polje, gdje je Čelik domaćin!
U državi gdje su zabrane gostovanja postale svakodnevnica, naš klub ide u kontru, radi evropske stvari i daje gostima privilegije. Iskreno ponosan sam.
Imamo klub kakav smo oduvijek htjeli! Kada se sjetim da nam je slika bilo kakva sa priprema bila misaona imenica, a sad imamo live prenos pripremnih utakmica. Sta reci na to sve, zivimo najljepse trenutke kluba, a najbolje tek dolazi.
Bit će zanimljivo i njih sutra gledati protiv Radnika, to će biti jedino pravo mjerilo
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Karte idu ko lude. Obezbjedite bliznje s ulaznicama. Ja sam uzeo desetak komada pa ce ici na olx hahahaha.
Salu na stranu ekipa koja kupuje online treba obratiti oaznju da ce se online prodaja zatvoriti dva dana prije utakmice. To je promjena u odnosu na do sad pa da ne prodje nezapazeno. Vjerujem da tim uprava zeli imat kontrolu i da bude nesto karata i na dan utakmice. Kako bih volio da vidim objavu zapad sold out dan prije utakmice. Najezim se od pomisli na to.