ISKRENE FUDBALSKE PRIČE !

Avenija
Policija

Re: ISKRENE FUDBALSKE PRIČE !

Post Postao/la Avenija »

Avenija je napisao/la: 30 sij 2026, 12:10 slika

Raspored Čelika i kljucnih 13 "prepreka do PL"

Večeras počinje vikend pa ćemo ga detaljnije analizirati uskoro. Na prvi pogled djeluje jako dobro.
13 kola. ZVANIČNO 7 kući, 6 na strani, Vitez gostovanje tu je Čelik domačin, Tuzla gostovanje(do tada će ispasti i raspasti se) znaci 4 gostovanja za polusezonu. Super.

Idemo dalje, pobjedom protiv Travnika koja mora biti ostvarena na bilo koji način, tučom ili kako god veoma moguće da Čelik ode na +6 bodova. To je psihološki udar na sve konkurente da se neće nikad oporaviti a Čeliku donosi novi vjetar u ledja i jos veću podršku jer bliži se cilj a prednost raste a tako i euforija.
Tomislav, dole bi nakon takvog razvoja otišlo 600-700 ljudi što je nevidjeno za taj kraj i stadion. Čelik tu nikad nije izgubio i kad je bio slabiji a Tomislav jači. Pobjeda za krcato Bilino protiv Slobode i tu ako pobjedimo mislim da je 90% posla završeno i pored gostovanja u Olovu.

Raspored top, samo 4 gostovanja, ključne prve tri utakmice. Travnik je bitnija 10x utakmica od Sarajeva.

Onda imas na kraju Igman i Radnik vezane dvije kuci kada već sve bude poznato i sumnjam da će neko bas tu doci na Bilino pred 10 000+ jebavati Čelik da ozvaniči promociju i povratak medju elitu dok će naši jesti malu djecu.

Uglavnom Tošk je odustao, Travnik nije ali pobjedom ga Čelik faktički izbacuje iz borbe i imaš tu neugodnu Stupčanicu koja nas jedina od svih može ugroziti.

Pripreme su temelj svega, stvoriti hemiju i prijateljstvo medju igračima i trenerima kao do sada da svi dišu i ginu jedan za drugog. Pridošlice da se uklope i da odrade pripreme da povraćaju dušu. Valjati će im. Mnogo toga je do pristupa. Svaki trening je prebitan. NARAVNO igrači moraju imati sve uslove, dodatke prehrani, licni pristup dobar, motivaciju i redovne plate i premije. Uspjeh je zagarantovan.

Jusicu, Regoje ako je do sada bilo do krajnjih granica, na ovim pripremama probijte i te granice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

Kako moćna ultra slika convictsa 8-)
Odmah mora ostati zabilježena na ovoj temi trajno
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Nisam zadovoljan sta izkreni postavlja. Morat ces opet lobirati.
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Rz88 je napisao/la: 03 vel 2026, 18:33 Nisam zadovoljan sta izkreni postavlja. Morat ces opet lobirati.
Ma ja treba sad malo raju još zapaliti za utakmicu. :D
Ali evo iskreno pita me moja raja gdje se mogu kupiti karte za utakmicu.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Rz88 je napisao/la: 03 vel 2026, 18:33 Nisam zadovoljan sta izkreni postavlja. Morat ces opet lobirati.
Javio mi se nema 5 dana raspituje se o utakmici zato i objavljuje polako. Malo me i iznenade Srbi sa poznavanjem u detalje i našeg kluba i rivalstva sa Sarajevom i svemu što pola Zenice ne zna, u BG eto ljudi koji prate fudbal znaju do u detalj.
Utakmica će biti haos gledana širom BiH a i van nje, ljudi željni prave tuče na terenu, old skul fudbala i prepunih tribina po Balkanu..

Ne znam šta da ti kažem ovaj put nam ne treba reklama bit će svakako put stadion.

Sačuvati cu ga i objave o Čeliku pred početak prvenstva i Travnika. To mi je mnogo bitnije nego kup. Vidjećemo.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Meni bi Hodžić i Mašetić bili projekti kluba, zaštićeni u svakom smislu i pod ugovorima. Njima fali jos malo iskustva i jakih utakmica da bi bili siguran PL stoperski par. Sve imaju potrebno, od genetike, visine do hrabrosti i prgavosti. Premladi su za stoperske pozicije i siguran sam da klub na njima može zaraditi a i da mogu nositi Čelik iduću godinu ili dvije dok ne skrenu pažnju na sebe i dok ne stignu neke ponude.

Hodžiću ne treba karijeru, moral i život uništavati stavljanjem u vezu. Bolje ga stavi na klupu nego da gubi samopouzdanje.

Ne možeš ti uzeti Rudigera i staviti na mjesto Modrića. To je ubistvo.
Odgovori