ISKRENE FUDBALSKE PRIČE !

Odgovori
Avenija
Policija

Re: ISKRENE FUDBALSKE PRIČE !

Post Postao/la Avenija »

Avenija je napisao/la: 30 sij 2026, 12:10 slika

Raspored Čelika i kljucnih 13 "prepreka do PL"

Večeras počinje vikend pa ćemo ga detaljnije analizirati uskoro. Na prvi pogled djeluje jako dobro.
13 kola. ZVANIČNO 7 kući, 6 na strani, Vitez gostovanje tu je Čelik domačin, Tuzla gostovanje(do tada će ispasti i raspasti se) znaci 4 gostovanja za polusezonu. Super.

Idemo dalje, pobjedom protiv Travnika koja mora biti ostvarena na bilo koji način, tučom ili kako god veoma moguće da Čelik ode na +6 bodova. To je psihološki udar na sve konkurente da se neće nikad oporaviti a Čeliku donosi novi vjetar u ledja i jos veću podršku jer bliži se cilj a prednost raste a tako i euforija.
Tomislav, dole bi nakon takvog razvoja otišlo 600-700 ljudi što je nevidjeno za taj kraj i stadion. Čelik tu nikad nije izgubio i kad je bio slabiji a Tomislav jači. Pobjeda za krcato Bilino protiv Slobode i tu ako pobjedimo mislim da je 90% posla završeno i pored gostovanja u Olovu.

Raspored top, samo 4 gostovanja, ključne prve tri utakmice. Travnik je bitnija 10x utakmica od Sarajeva.

Onda imas na kraju Igman i Radnik vezane dvije kuci kada već sve bude poznato i sumnjam da će neko bas tu doci na Bilino pred 10 000+ jebavati Čelik da ozvaniči promociju i povratak medju elitu dok će naši jesti malu djecu.

Uglavnom Tošk je odustao, Travnik nije ali pobjedom ga Čelik faktički izbacuje iz borbe i imaš tu neugodnu Stupčanicu koja nas jedina od svih može ugroziti.

Pripreme su temelj svega, stvoriti hemiju i prijateljstvo medju igračima i trenerima kao do sada da svi dišu i ginu jedan za drugog. Pridošlice da se uklope i da odrade pripreme da povraćaju dušu. Valjati će im. Mnogo toga je do pristupa. Svaki trening je prebitan. NARAVNO igrači moraju imati sve uslove, dodatke prehrani, licni pristup dobar, motivaciju i redovne plate i premije. Uspjeh je zagarantovan.

Jusicu, Regoje ako je do sada bilo do krajnjih granica, na ovim pripremama probijte i te granice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

Kako moćna ultra slika convictsa 8-)
Odmah mora ostati zabilježena na ovoj temi trajno
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Nisam zadovoljan sta izkreni postavlja. Morat ces opet lobirati.
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Rz88 je napisao/la: 03 vel 2026, 18:33 Nisam zadovoljan sta izkreni postavlja. Morat ces opet lobirati.
Ma ja treba sad malo raju još zapaliti za utakmicu. :D
Ali evo iskreno pita me moja raja gdje se mogu kupiti karte za utakmicu.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Rz88 je napisao/la: 03 vel 2026, 18:33 Nisam zadovoljan sta izkreni postavlja. Morat ces opet lobirati.
Javio mi se nema 5 dana raspituje se o utakmici zato i objavljuje polako. Malo me i iznenade Srbi sa poznavanjem u detalje i našeg kluba i rivalstva sa Sarajevom i svemu što pola Zenice ne zna, u BG eto ljudi koji prate fudbal znaju do u detalj.
Utakmica će biti haos gledana širom BiH a i van nje, ljudi željni prave tuče na terenu, old skul fudbala i prepunih tribina po Balkanu..

Ne znam šta da ti kažem ovaj put nam ne treba reklama bit će svakako put stadion.

Sačuvati cu ga i objave o Čeliku pred početak prvenstva i Travnika. To mi je mnogo bitnije nego kup. Vidjećemo.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Meni bi Hodžić i Mašetić bili projekti kluba, zaštićeni u svakom smislu i pod ugovorima. Njima fali jos malo iskustva i jakih utakmica da bi bili siguran PL stoperski par. Sve imaju potrebno, od genetike, visine do hrabrosti i prgavosti. Premladi su za stoperske pozicije i siguran sam da klub na njima može zaraditi a i da mogu nositi Čelik iduću godinu ili dvije dok ne skrenu pažnju na sebe i dok ne stignu neke ponude.

Hodžiću ne treba karijeru, moral i život uništavati stavljanjem u vezu. Bolje ga stavi na klupu nego da gubi samopouzdanje.

Ne možeš ti uzeti Rudigera i staviti na mjesto Modrića. To je ubistvo.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

⚜️NA DANAŠNJI DAN JE UGAŠENA ZASTAVA SA LJILJANIMA⚜️

‼️Na današnji dan 04. februara 1998. godine ‼️

Dana 4. februara 1998. godine zastava sa šest ljiljana Republike Bosne i Hercegovine (i dejtonske BiH) sa grbom Kotromanića nasilno je zamijenjena sadašnjom plavom zastava sa žutim trokutom koji simbolizira granice države i “konstitutivnost” većinska tri naroda u BiH (uz diskriminaciju ostalih građana BiH), i sa devet zvijezda koje predstavljaju “evropsko okruženje” Bosne i Hercegovine.

Carlos Westendorp Kako je već navedeno, zastava sa ljiljanima nije zamijenjena voljom predstavnika vlasti u BiH, jer se poslanici Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine nisu mogli dogovoriti oko nove zastave, nego je tzv. Visoki predstavnik Carlos Westendorp nametnuo aktuelnu plavu zastavu.

Ova zastava je, između ostalog nametnuta pod izgovorom “da bi država BiH mogla biti predstavljana jednom zastavom na Olimpijskim igrama u Naganu 1998. godine“, iako je u stvarnosti već postojala historijski utemeljena i legalna zastava međunarodno priznate države RBiH, odnosno njene pravne sljednice BiH.
Na današnji dan nametnuta nam je varta zastava da bi se Srbi i Hrvati osjećali ugodno u Bosni i Hercegovini i da bi je i oni prihvatili. Kakva greška, danas isti nose orlove i šahovnice a zbog njih pristali na ukidanje lljiljana. Nikad nije trebalo pristati na to da nam stranac nameće zastavu zbog zadovoljstva agresora. Nikakve poveznice mi sa varta zastavom nemamo.
P.S. Mozda nije dobra formulacija Srbi i Hrvati jer tako svrstavamo i normalne pripadnike tih naroda koji su patriotski orjentisani i vole ili samo poštuju Bosnu i Hercegovinu što je dovoljno a mnogi su i ratovali za istu.

Ne znam kako pravilno da se izrazim ali neka bude da nam je nametnuta zbog želje dvije strane koje su izvršile agresiju na Bosnu i Hercegovinu.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika
Odgovori