NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

macak_

Re: NK Čelik

Post Postao/la macak_ »

A zaboravljate sa su clanovi imali mogucnost kupiti sezonsku sa popustom od 50%. Cini mi se da je bila 50 km. Znaci za cijenu 5 utakmica se mogla gledati cijela sezona (15 utakmica). Ne znam kako klub moze vise udovoljiti clanovima, jedino da im jos na adresu salje karte. Uostalom, nemamo desetine hiljada clanova, siguran sam da vrlo malo njih nece kupiti kartu do pocetka utakmice.

Ali, da mi dodjemo do toga da rasprodajemo stadion i da su nam problem dodatne karte. Ja celik pratim 35 godina i nikad se nije desilo da su sve karte rasprodate, tako da sam siguran da se to nece jos dugo desiti ni sada.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

FRLegioen je napisao/la: 29 sij 2026, 22:10
Almir2018 je napisao/la: 29 sij 2026, 21:07 Ehh ovo sto Bati kaze na to sam i ja mislio da se i o tome razmišlja
Za navijače iz drugih gradova posebno za članove kluba
Za mene nije problem poznajem određene navijace u Zenici i lično i neke članove uprave kluba javim da mi se kupi karta ranije i riješeno
Ali govorim generalno za ove utakmice gdje je veća potražnja za kartama
Ja evo dajem ruku u vatru da će biti 100% biti veća potražnja za karte protiv evo Sarajeva nego protiv Travnika npr.i tad protiv Travnika nećeš imati problem za karte kad god dođeš
Tako će sutra ti biti i u pl ako uđemo protiv Sarajeva i Zelje potražnja luda
A protiv Veleza Zrinskog Sirokog itd nećeš imati tako situaciju
Ali neka mi punimo BP pa će se i za ovo naći rješenje 🤣🤣
Uvijek vjerna Vozuća,Brezik i ostali iz Zavidovića 🖤❤️
Mi nikada ne izdajemo drug 🖤❤️💪💪
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Almir2018 je napisao/la: 29 sij 2026, 22:38
Almir2018 je napisao/la: 29 sij 2026, 21:07 Ehh ovo sto Bati kaze na to sam i ja mislio da se i o tome razmišlja
Za navijače iz drugih gradova posebno za članove kluba
Za mene nije problem poznajem određene navijace u Zenici i lično i neke članove uprave kluba javim da mi se kupi karta ranije i riješeno
Ali govorim generalno za ove utakmice gdje je veća potražnja za kartama
Ja evo dajem ruku u vatru da će biti 100% biti veća potražnja za karte protiv evo Sarajeva nego protiv Travnika npr.i tad protiv Travnika nećeš imati problem za karte kad god dođeš
Tako će sutra ti biti i u pl ako uđemo protiv Sarajeva i Zelje potražnja luda
A protiv Veleza Zrinskog Sirokog itd nećeš imati tako situaciju
Ali neka mi punimo BP pa će se i za ovo naći rješenje 🤣🤣
Uvjerio sam se!Najjača podružnica van Zenice Robija Vozuća,Zavidovići.. Znam da nas ima i u Vitezu,Žepču,D.Vakufu,Banovićima,Dobiju, Kaknju,N.Travniku...
Napunimo Bilino 11.02
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

macak_ je napisao/la: 29 sij 2026, 22:11 A zaboravljate sa su clanovi imali mogucnost kupiti sezonsku sa popustom od 50%. Cini mi se da je bila 50 km. Znaci za cijenu 5 utakmica se mogla gledati cijela sezona (15 utakmica). Ne znam kako klub moze vise udovoljiti clanovima, jedino da im jos na adresu salje karte. Uostalom, nemamo desetine hiljada clanova, siguran sam da vrlo malo njih nece kupiti kartu do pocetka utakmice.

Ali, da mi dodjemo do toga da rasprodajemo stadion i da su nam problem dodatne karte. Ja celik pratim 35 godina i nikad se nije desilo da su sve karte rasprodate, tako da sam siguran da se to nece jos dugo desiti ni sada.
Mnogi klubovi rade upravo to da clanovi kluba uvjek imaju prioritet kod ulaznica jer svi ne kupuju sezonske.
Nije to nista tesko klubu odradit i objavit i privuc i tim nove clanove kluba.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

macak_ je napisao/la: 29 sij 2026, 22:11 A zaboravljate sa su clanovi imali mogucnost kupiti sezonsku sa popustom od 50%. Cini mi se da je bila 50 km. Znaci za cijenu 5 utakmica se mogla gledati cijela sezona (15 utakmica). Ne znam kako klub moze vise udovoljiti clanovima, jedino da im jos na adresu salje karte. Uostalom, nemamo desetine hiljada clanova, siguran sam da vrlo malo njih nece kupiti kartu do pocetka utakmice.

Ako je sjever za Horde i ako je jug za Robove ostaje ti zapad i istok koji zajedno primaju 9000 od kojih odmah odbij 500 sezonskih dobijes 8500 mjesta. E sad nek neko misli da se nece prodat to ili ipak hoce :mrgreen:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

BatistutA19 je napisao/la: 29 sij 2026, 22:56

Mnogi klubovi rade upravo to da clanovi kluba uvjek imaju prioritet kod ulaznica jer svi ne kupuju sezonske.
Nije to nista tesko klubu odradit i objavit i privuc i tim nove clanove kluba.
U teoriji to se moze uraditi kad je clanstvo u relativno manjim brojkama. Evo npr. kod nas ima 900 clanova. Ti za svoje clanove moras rezervisati 900 zapada i 900 istoka (jer ne znas gdje ce ko ici). To znaci da ce ti do pocetka utakmice ostati hiljada neprodata. Jedino da i ove karte za clanove drzis u prodaji najkasnije do ujutro na dan utakmice.

U slucaju kada brojke clanova idu vrtoglavo gore, iluzorno je ocekivati da ce clanovi imati rezervisanu kartu. Primjer Hajduka koji ima 110.000 clanova a 35.000 mjesta na Poljudu. Uostalom, ne znam sta klub moze vise uraditi za svoje navijace? Mnoge opcije su omogucene sto se tice publike, tako da ne treba biti i nezahvalan pa traziti "preko hljeba pogace". Za navijace iz drugih gradova uvijek ce se naci neka opcija, ili kroz klub ili Robijase ili cak evo preko foruma, da se obezbjede karte momcima i djevojakama kojima je i domaca utakmica Celika gostovanje. Ako se vec ne moze online kupiti karta.

Al nek smo mi dosli do ovog nivoa, od onih 200-300 dusa protiv Batona ili Moscanica nekoliko godina unatrag. Pa da za par godina pricamo o evropskim utakmicama i teskocama nabavke tih karata. Svako dobro....
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Mislim da nije realno da se bilo koji broj karata ostavlja do pocetka itakmice. Prodaja za clanove uglavnom se najavi par dana ranije ili duze a na dan utakmice je “ko je jamio jamio”. Bilo bi neodgovorno od kluba da ostavlja karte koje bi mozda mogao prodati do pocetka utakmice samo zato sto ce MOZDA neki clan da useta 5 do 12.

Najavis prodaju sedam-deset dana ranije za clanove i ko hoce neka kupi. Eventualno opciju za clanove da kupe online (direktan link uz broj clanske ili preuzimanje u klubu uz clansku i licnu kartu).
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Dao sam vam dobru temu za clanove 😁😁
Ali kod nas nikad nece bit clanova u ovom sistemu po ovoj cjeni 100 000 kao u Splitu .Sutra nek udjemo u Wwin ligu nek bude 5000 clanova pa meni je logika da ti svih 5000 imaju prioritet za ulaznice jer nece svi ni kupit sezonske mnogi ljudi i ne mogu gledat sve utakmice, neko nije tu, neko radi i slicno ili neko ne zeli.Sve su to dobre ideje samo mozda osmislit kako to odradit i to je marketing da privuces nove clanove .
Clansku ne uzimaju svi iz iz istog razloga neko voli sto ima popust u fan shopu a npr skupstina izvjestaji ga ne zanimaju,opet neko voli da sve zna u pfening sta se desava a mozdai neko da ide na skupstinu da glasa da ucestvuje u tome ,neko zbog sezonske ,mozda bi neko i zbog ulaznica.
Ja znam neke clanove koji nit idu na skupstine ,nit citaju izvjestaje pogledaju nekoliko utakmica ali zato pazare u fan shopu za dan ko neko za 2 godine.Svi imaju svoje razloge.
Bembeli

Post Postao/la Bembeli »

FRLegioen je napisao/la: 29 sij 2026, 22:55
Almir2018 je napisao/la: 29 sij 2026, 22:38

Uvjerio sam se!Najjača podružnica van Zenice Robija Vozuća,Zavidovići.. Znam da nas ima i u Vitezu,Žepču,D.Vakufu,Banovićima,Dobiju, Kaknju,N.Travniku...
Napunimo Bilino 11.02
Tuzli
phillies
12. igrač

Ma druze, nemas ti njima sta ostavljati. Mozda ovo sto kaze habuba, tri cetiri dana prije tekme postaviti da dva dana samo clanovi mogu kupiti ulaznice u fan shopu i to je to. I to kad su eto neke vaznije utakmice, derbiji pa se zna da ce biti navala. Mada, koliko se sjecam nikad nisam ostao bez karte koliki god hajp da je bio, i kad se karta mogla kupiti samo na dan utakmice...a vjerujem da ne bih ni danas, pogotovo uz ove sve mogucnosti.
A ovo sto se tice sezonskih, pa nisam ni ja otisao na svaku tekmu a kupio sam sezonsku. I opet mi izadje jeftinije. Jbg, ne mozes ti planirati gdje ces biti svaki put kad je tekma, ali zato je popust dobar na sezonskoj i mozes se ukalkulisati da budes dobar iako neces sve tekme gledati.
Znam da klub treba da se sto vise priblizi clanstvu i da bude tu za njih, ali ne treba ni pretjerivati :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Još nek nam kakvu žensku kao privlegiju članstva klubo obezbijedi i to je to :lol:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
phillies
12. igrač

laudrup je napisao/la: 30 sij 2026, 08:10 Još nek nam kakvu žensku kao privlegiju članstva klubo obezbijedi i to je to :lol:
Kakva su vremena, i tu bi se naslo uslova i uvjeta :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo Čelik zenički !!!

laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

phillies je napisao/la: 30 sij 2026, 08:22
laudrup je napisao/la: 30 sij 2026, 08:10 Još nek nam kakvu žensku kao privlegiju članstva klubo obezbijedi i to je to :lol:
Kakva su vremena, i tu bi se naslo uslova i uvjeta :lol: :lol: :lol: :lol:
Sljedeća anketa hoćemo li plavu, crnu, brinetu :lol:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
phillies
12. igrač

Ako uopste hoce taj rod hahahaha

Hajd dosta spama, dje su pojacanja :D
Samo Čelik zenički !!!

laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Mislim da je to to, realno na svakoj poziciji imamo po minimalno dva, negdje i tri igrača. Valja sad neke i na posudbu poslat :pray:
Odgovori