NK Čelik
Re: NK Čelik
Vratiti Skolsa i Koudia u špic, da budemo crno crveni i na terenu
Rijad Telalović jedan je od nas!
-
KakhaKaladze
Gdje je i sta radi @Truhlo?
- BatistutA19
KakhaKalađe ma nisam upratio da je doso veznjak.,skautiram Sarajevo malo eo bas sad gledam utakmicu malo sa Skendiom 

Znaci stigo veznjak ,apsolutno ne znam o igracu nista slabo sam Rudar pratio ,samo mogu reci dobro doso i nadam se da smo jaci sad u Proljece nego u Jesen kad podvuces crtu odlazaka i dolazaka

Znaci stigo veznjak ,apsolutno ne znam o igracu nista slabo sam Rudar pratio ,samo mogu reci dobro doso i nadam se da smo jaci sad u Proljece nego u Jesen kad podvuces crtu odlazaka i dolazaka
Ako svi mogu zaigrat od Travnika ja zadovoljan. Moze se napravit razni kombinacija samo da se uigraju dobro do prvog kola. 
Kakav Babić ba ljudi jestel vi normalni?
Na stoperu pored Horica,Masetica i Hodžića nema mjesta,u sredini na zadnjim veznim pored ove dvojice novih nema meda da igra.
Da me ovi sto ga vole ne shvate pogrešno,dobar je Babić al trenutno imamo 100 puta bolje opcije od njega.
Na stoperu pored Horica,Masetica i Hodžića nema mjesta,u sredini na zadnjim veznim pored ove dvojice novih nema meda da igra.
Da me ovi sto ga vole ne shvate pogrešno,dobar je Babić al trenutno imamo 100 puta bolje opcije od njega.
Trenutno sa ovim pojacanjima, Babica drzi jedino u21 pravilo, da u slucaju nuzde moze pokrpiti odredjeno mjesto na zadnjem veznom ili stoperu. Starter vjerujem nece biti. Ali nek radi na sebi, nek napreduje jer ima potencijala sad je do njega kako ce vrijeme u Celiku iskoristiti.R0B1J4SH je napisao/la: ↑28 sij 2026, 14:58 Kakav Babić ba ljudi jestel vi normalni?
PS. Nasima se osladilo dovoditi strance sad kad se moze. Da ne bude na kraju nema nikog u ekipi iz BiH, a kamoli iz Zenice
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Fino sam vas pitao šta mislite o afričkom tržištu prije mjesec 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
ZAGRIJAVANJE
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Koliko je stranaca u našoj ligi dozvoljeno da budu u zapisniku
Posto smo 3 vec doveli jel to Maximum?
Posto smo 3 vec doveli jel to Maximum?
Vidim sad Topčua želi Milan,jel imamo pravo na neki dio za njega oko tog transfera ako ode ili?
c'mon likČe
4 stranca mogu biti u zapisniku za utakmicu i mogu nastupiti.
Nemoj ga svega ti, vise bi imali stete nego koristi. Nije na nivo Arezine po igri, ali jest na nivou (ne)profesionalizma i bolikurcizma.
Samo Čelik zenički !!!
Zenički do kosti
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA