Tu bi više naš sponzor PAN profitirao, nego klub
NK Čelik
Re: NK Čelik
Više bi kod našeg brata Gremosa bio nego na treningu
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
KakhaKaladze
Njega bi mogli dovesti jedino da ucestvuje u akciji skupljanja cepova, pola on pola ostali zenicki lokali
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
prisonbreak
Dejan je igracina pricajte vi sta hocete 
Pa jest al cini mi se da je vico uveo pravilo da su svi igrači iz bivše države "domaći".KakhaKaladze je napisao/la: ↑28 sij 2026, 15:57Pa i veznjak iz Posusja je stranac. Hrvatske papire ima ja msm.
To se pravilo odnosi na Premijer ligu BiH
A ne za niže lige
A mi imamo 3 ovaj iz Posušja i ova 2 čokoladna
Kako glupa pravila ovo je nerealno,te 3 igrača U21,te sad ovo sranje,daleko najgluplja i najgora liga na svijetu.Almir2018 je napisao/la: ↑28 sij 2026, 16:24To se pravilo odnosi na Premijer ligu BiHR0B1J4SH je napisao/la: ↑28 sij 2026, 16:15Pa jest al cini mi se da je vico uveo pravilo da su svi igrači iz bivše države "domaći".KakhaKaladze je napisao/la: ↑28 sij 2026, 15:57
Pa i veznjak iz Posusja je stranac. Hrvatske papire ima ja msm.
A ne za niže lige
A mi imamo 3 ovaj iz Posušja i ova 2 čokoladna
Ne samo iz bivse drzave, nego i iz EU. Posto ih je Borac u datom momentu imao za izvoza, a konkurencija ne bas.
Ali mislim da ovi propisi ne vaze za nasu ligu, a kao sto rekoh u Propisima entiteskog saveza stoji da se maximalno 4 strana drzavljanina mogu naci u zapisniku za utakmicu, a samim tim i igrati, jer ako je jedan ili vise na klupi, ne mora stranac prvotimac izaci da bi ovaj usao.
Samo Čelik zenički !!!
E sad smo kompletni
Dobra pojacanja su dovedena i mislim da smo jos jaci nego na pocetku sezone jos + ide se na pripreme do Sarajeva a moguce jos na jedne pripreme od 10tak dana pred prvenstvo! Samo jos da se razduze pojedini igraci i posalju neki na posudbu i to je to za polazak u nedjelju 01.02 u Medzugorje.
Kad kontam za ovu tekmu protiv pitara, sta cemo i kako cemo (zbog razlike u kvaliteti), odem na proslogodisnju Kup utakmicu kada smo gostovali Borcu i ne mogu shvatiti s kakvim timom smo se mi nosali sa (tad aktuelnim) prvakom BiH.
Pogledaj tih "prvotimaca":
Bajramovic
Bajric
Puce
Martinovic
Dzankovic
Kadric
(sve krampa do krampe sto bi drug Zamorano rekao
)
pa i Popovic jer tad nije bio u formi koliko se sjecam.
i naravno na klupi, neprevazidjeni Zaimovic.
Ostatak ekipe:
Durmo
Horic
Jusic
Tabakovic
I drzali smo 1:0 (iz neopravdano dosudjenog penala), sve dok Kadric nije dobio crveni. Onda su dali drugi gol, a treci u sudijskoj nadoknadi kad nasi vise nisu mogli meda.
Mislim da sada imamo daleko jaci roster, a Sarajevo mozda u odnosu na onaj Borac da je malo jace. Ne kazem da cemo dobiti tekmu, ali da ce biti neizvjesna tekma, to bi svakako mogla biti.
Bajramovic
Bajric
Puce
Martinovic
Dzankovic
Kadric
(sve krampa do krampe sto bi drug Zamorano rekao
Ostatak ekipe:
Durmo
Horic
Jusic
Tabakovic
I drzali smo 1:0 (iz neopravdano dosudjenog penala), sve dok Kadric nije dobio crveni. Onda su dali drugi gol, a treci u sudijskoj nadoknadi kad nasi vise nisu mogli meda.
Mislim da sada imamo daleko jaci roster, a Sarajevo mozda u odnosu na onaj Borac da je malo jace. Ne kazem da cemo dobiti tekmu, ali da ce biti neizvjesna tekma, to bi svakako mogla biti.
Samo Čelik zenički !!!
Ma druze 2:0 za nas. Zivi bili pa vidjeli. Mi imamo odbranu, vjeruj mogu nam pozavidit mnoge ekipe iz plphillies je napisao/la: ↑28 sij 2026, 17:34 Kad kontam za ovu tekmu protiv pitara, sta cemo i kako cemo (zbog razlike u kvaliteti), odem na proslogodisnju Kup utakmicu kada smo gostovali Borcu i ne mogu shvatiti s kakvim timom smo se mi nosali sa (tad aktuelnim) prvakom BiH.
Bajramovic
Bajric
Puce
Martinovic
Dzankovic
Kadric
(sve krampa do krampe sto bi drug Zamorano rekao)
Ostatak ekipe:
Durmo
Horic
Jusic
Tabakovic
Dize se prasina
Ne zanosimo se previse