NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Larsson je napisao/la: 28 sij 2026, 13:08 Nadam se da je bar visinom veci od Kinga. Inače če se njih dvojica moći provlačiti drugim igračima kroz noge.😂 Imamo dva hobita u ekipi 😂
Ma i ovaj nizak 170cm heheh, taman da ih ne primjecuju protivnicki igraci
macak_

Post Postao/la macak_ »

Odlican posao za ovaj prelazni rok, moram priznat. Dovedeni dobri igraci, a sve na vrijeme.

Ovo je brat od onog iz zelje. Ovaj je nekad bio dobar, a valjda sad nije igrao zbog spanskog lobija. Da je igrao sigurno ga ne bi ni pustili, tako da je ovo nama dobar scenarij.

Dobro je sto su svi dosli na pocetku priprema, tako da sad imaju vremena sa se uigraju i uklope. Proslo ljeto su Delic i Kalesic dosli kasnije i bas se vidjelo na njihovoj formi, tek u zadnjih 4-5 kola su nadosli. Zbog toga i od Delica ocekujem vise na proljece.

Bice sad malo guravo u sredini, vidjecemo ko ce se nametnuti. Golman i smajlovic su sigurni u-21. Dalje opcije su jamak i hodzic, tako da ce biti rotacija na krilima i u vezi.

Koliko sam ja cuo pregovaralo se i sa mehmedovicem, ali je on cekao neke druge opcije, a nasi nisu htjeli da cekaju.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Ma svaka čast i za Upravu i za sve u klubu!
Posebno sto bih istakao da mi se svidja jer je ovo posudba sa opcijom otkupa.Mislim da bi ovo češće trebali raditi.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

macak_ je napisao/la: 28 sij 2026, 13:16 Odlican posao za ovaj prelazni rok, moram priznat. Dovedeni dobri igraci, a sve na vrijeme.

Ovo je brat od onog iz zelje. Ovaj je nekad bio dobar, a valjda sad nije igrao zbog spanskog lobija. Da je igrao sigurno ga ne bi ni pustili, tako da je ovo nama dobar scenarij.

Dobro je sto su svi dosli na pocetku priprema, tako da sad imaju vremena sa se uigraju i uklope. Proslo ljeto su Delic i Kalesic dosli kasnije i bas se vidjelo na njihovoj formi, tek u zadnjih 4-5 kola su nadosli. Zbog toga i od Delica ocekujem vise na proljece.

Bice sad malo guravo u sredini, vidjecemo ko ce se nametnuti. Golman i smajlovic su sigurni u-21. Dalje opcije su jamak i hodzic, tako da ce biti rotacija na krilima i u vezi.

Koliko sam ja cuo pregovaralo se i sa mehmedovicem, ali je on cekao neke druge opcije, a nasi nisu htjeli da cekaju.
Golman je sve osim siguran U21. Nikad ne znaš šta će biti i kako će biti na treninzima i utakmicama. Bez obzira na kvalitete, predispozicije i ostalo, Durmo nam je svima pokazao koliko ga se ne treba otpisivat.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Što se tiče prijelaznog roka mislim da je to to, realno prepuni smo na svim pozicijama, osim ako ne dođe do nekih odlazaka.

Očekujem da će na posudbu svakako ponovo otići Heco i Salkić. Bitno im je da igraju i sakupljaju minute negdje.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
macak_

Post Postao/la macak_ »

Naravno, niko u sastavu nije siguran osim Horića, al ja ti govorim kako jest. Nije bilo razloga da Culov ide jer je odlican golman, osim cinjenice da se doslo do opcije dovesti U21 golmana. I naravno da nece branit ako se ne dokaze, al eto ako su ga doveli znaci da nije krampa.

“Problem” sa zasticenim godistem se najbolje rjesava sa golmanom, to znaju svi treneri.

Zasticena godista ce ici kroz sljedece rotacije (2 moraju igrat):
Sutkovic/durmo
Hodzic/masetic
Hodzic/amoah/jenjic/delic
Jamakovic/king/sero/sijamija
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

macak_ je napisao/la: 28 sij 2026, 14:03 Naravno, niko u sastavu nije siguran osim Horića, al ja ti govorim kako jest. Nije bilo razloga da Culov ide jer je odlican golman, osim cinjenice da se doslo do opcije dovesti U21 golmana. I naravno da nece branit ako se ne dokaze, al eto ako su ga doveli znaci da nije krampa.

“Problem” sa zasticenim godistem se najbolje rjesava sa golmanom, to znaju svi treneri.

Sutkovic/durmo
Hodzic/masetic
Slažem se da bi olakšalo stručnom štabu u izboru prvih XI ako se Šutković dokaže, samo kažem da nas je Durmo po ko zna koji put demantovao za sve što smo se nadali da će neko biti bolji od njega.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

macak_ je napisao/la: 28 sij 2026, 14:03 Naravno, niko u sastavu nije siguran osim Horića, al ja ti govorim kako jest. Nije bilo razloga da Culov ide jer je odlican golman, osim cinjenice da se doslo do opcije dovesti U21 golmana. I naravno da nece branit ako se ne dokaze, al eto ako su ga doveli znaci da nije krampa.

Sutkovic/durmo
Hodzic/masetic
Neznam na sto si mislio ali 3 moraju igrat od pocetka a zaboravio si mozda i najperspektivnijeg momka naseg buduceg kapizena akB Babica koji je u 21 jos 3 god i zasluzuje minute sto je i dokazao
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Protiv pitara ni u ludilu bez Durme. Mene ako pitaš branio bi mi i ligu, pravo gotovan lik. Razumijem pravila i razumijem što bi ovaj novi išao u ligi na gol.
Čini mi se da smo taktički potkovaniji i da bi možda moglo faliti mali kreacije ali sigurno da smo bolji i da ćemo bolje stajati.
Sarajevo, Velež pa Travnik i Slobodna, kakve 4 domaće tekme na proljeće :mrgreen:
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

borba88_11zon.jpg
borba88_11zon.jpg (44.36 KiB) Pogledano 195 puta.
bullet

Post Postao/la bullet »

slika
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Da li Bruno i Amoah mogu igrati uopste u kupu za nas? Toga me je bas strah jer su igrali za druge protivnike? Zna li neko nesto o tome?
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Zenicaokamog je napisao/la: 28 sij 2026, 14:20 Da li Bruno i Amoah mogu igrati uopste u kupu za nas? Toga me je bas strah jer su igrali za druge protivnike? Zna li neko nesto o tome?
Ako smo prosle godine gledali Bajrica i Pucea, gledat cemo i ove Jenjica i Amoaha.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Cinvict35 je napisao/la: 28 sij 2026, 14:10

Sutkovic/durmo
Hodzic/masetic
Neznam na sto si mislio ali 3 moraju igrat od pocetka a zaboravio si mozda i najperspektivnijeg momka naseg buduceg kapizena akB Babica koji je u 21 jos 3 god i zasluzuje minute sto je i dokazao
Jedan je smajlovic, a dodatna 2 ce se trazit u ovoj gore krizaljci. I slazem se da je i babic opcija umjesto masetica, ali mislim da masetic i hodzic tu imaju prednost.

@laudrup znamo svi sta je durmo uradio i vidi se da mu je konkurencija pomogla da bude bolji, ali trener mora prekrizit 2 igraca sa ove desne strane krizaljke, vidjecemo ko ce to biti.

U kupu je svakako pravilo da mora biti jedan u21, pa mislim da nece biti problema. Uostalom, da je barthez ne moze se nametnuti za 3 sedmice.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Još da se samba zapleše na Bilinom polju i to je to, ozdravili smo! :alkohol:
Odgovori