Bati ne pratis na casu. Prije par minuta pao potpis.BatistutA19 je napisao/la: ↑28 sij 2026, 12:34Recicu ti na kafi kad te vidim ali ti vecinom glavu dignes u nebu i ne vidislaudrup je napisao/la: ↑28 sij 2026, 07:49Ti si legenda foruma, ko ti bude smetao samo meni reciBatistutA19 je napisao/la: ↑28 sij 2026, 05:24
Flix pretjerujes malo glumis nekog lektora tu sto se neko zajebe dok pise preko mobitela i plus neke izmisljas rijeci ali hajd nebitno.Reko bi covjek da 3 fakulteta imas a nekad takve gluposti valjas da ne bi to reko neko ni sa 4 razreda Osnovne skole..
Vise ti necu replicirat
Crkvice zivio i ti meni ,vjeruj nekad mi mrsko pisat npr vrijeme lakse mi vreme
Uglavnom ljudi se prave skolovani i pismeni tako sto gledaju da li neko pogresi preko kompa dok pise..Mislim to je van svake pameti.![]()
Daj ba nije niko u skoli nego na forumu ,neko pravopis gleda sto pogresi slovo na kompu u zurbi a vamo pise se neke nebuloze u vezi kluba.
Nego hoce li danas kakav igrac doci i vijesti bit nekih dobrih![]()
NK Čelik
-
KakhaKaladze
Re: NK Čelik
Tesko da mozemo takve igrace dovest a ni Sloboda, mi mozemo ovako neke igrace koji imaju kvalitet ali su iz neki razloga izostavljani iz prve postave menadzerski talova trenerski bubica i sl.Nismo klub koji se razbacuje kesom odnosno nasa uprava je poprilicno stedljiva, domacinska sto bi rekli i ne stljaju da bubnu sad 3 ili 4 igraca i da im daju plate po 7 ili 8 hiljada pa da ih privole da dodzu u ovu ligu.Vjerovatno su procjenili da je ovo dovoljno da zadrzimo prvo mjesto i plasiramo se u PLsamocelik je napisao/la: ↑28 sij 2026, 12:19Strpljen spašenLoSin je napisao/la: ↑28 sij 2026, 11:52 Zasto ne zaganjamo Eldara Mehmedovica vezni igrac odazvao se prozivci Slobode ali nije sigurno ocel ostat jest da je dijete Slobode ali opet sigurno nismo sad napredovali da smo ko Sloboda dadnemo mu platu dobru i nas je igro za FK Sarajevo prosle sezone moze se se rec cak i standardno!!!!
Najbolja zamjena za igrace koji su otisli cak bi bila i najbolji transfer do sad!!!!![]()
Edit sad vidim posudba, ne svidza mi se sto je posudba al et sta ces tako je kako je
Ok, ovo nismo ocekivali
Gdje Truhlinjo, da nam jednu analizu napise. On je pratio Rudar najvise.
Gdje Truhlinjo, da nam jednu analizu napise. On je pratio Rudar najvise.
Više sam mislio dok ne bude zvanično za Amoaha jer sam jutros čuo da će potpisati. Sad smo kompletniCinvict35 je napisao/la: ↑28 sij 2026, 12:37Tesko da mozemo takve igrace dovest a ni Sloboda, mi mozemo ovako neke igrace koji imaju kvalitet ali su iz neki razloga izostavljani iz prve postave menadzerski talova trenerski bubica i sl.Nismo klub koji se razbacuje kesom odnosno nasa uprava je poprilicno stedljiva, domacinska sto bi rekli i ne stljaju da bubnu sad 3 ili 4 igraca i da im daju plate po 7 ili 8 hiljada pa da ih privole da dodzu u ovu ligu.Vjerovatno su procjenili da je ovo dovoljno da zadrzimo prvo mjesto i plasiramo se u PLsamocelik je napisao/la: ↑28 sij 2026, 12:19Strpljen spašenLoSin je napisao/la: ↑28 sij 2026, 11:52 Zasto ne zaganjamo Eldara Mehmedovica vezni igrac odazvao se prozivci Slobode ali nije sigurno ocel ostat jest da je dijete Slobode ali opet sigurno nismo sad napredovali da smo ko Sloboda dadnemo mu platu dobru i nas je igro za FK Sarajevo prosle sezone moze se se rec cak i standardno!!!!
Najbolja zamjena za igrace koji su otisli cak bi bila i najbolji transfer do sad!!!!![]()
samocelik je napisao/la: ↑28 sij 2026, 12:43Više sam mislio dok ne bude zvanično za Amoaha jer sam jutros čuo da će potpisati. Sad smo kompletniCinvict35 je napisao/la: ↑28 sij 2026, 12:37Tesko da mozemo takve igrace dovest a ni Sloboda, mi mozemo ovako neke igrace koji imaju kvalitet ali su iz neki razloga izostavljani iz prve postave menadzerski talova trenerski bubica i sl.Nismo klub koji se razbacuje kesom odnosno nasa uprava je poprilicno stedljiva, domacinska sto bi rekli i ne stljaju da bubnu sad 3 ili 4 igraca i da im daju plate po 7 ili 8 hiljada pa da ih privole da dodzu u ovu ligu.Vjerovatno su procjenili da je ovo dovoljno da zadrzimo prvo mjesto i plasiramo se u PL
I Amoah kao i Jenjic se nije naigrao u PL ovu polusezonu. Amoah igrao redovno u prvoj ligi manjeg entiteta i 5-6 tekmi u Pl a onda klupa, ali eto nadati se da kod nas proigra ponovo i opravda dolazak.
Dobro došao Čokoladni broj 2 

Nisam nesto upoznat sa njegovim igrama ali vjerujem da nam može pomoći u borbi za PL
Nisam nesto upoznat sa njegovim igrama ali vjerujem da nam može pomoći u borbi za PL
Najstandardniji igrač Rudara mimo ove polusezone u Premijer ligi BiH gdje su upali talovi, menadžeri, španci
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Nadam se da je bar visinom veci od Kinga. Inače če se njih dvojica moći provlačiti drugim igračima kroz noge.
Imamo dva hobita u ekipi 
Samo Čelik!
-
RubikovaKocka
Ovo onaj iz Željezničara !?
-
prisonbreak
Nije. Onaj je krilo, ovo je zadnji vezni.
-
PonosniSmogovci
Pratio sam Amoaha na par utakmica Rudara. Čovjek pretrči sve kilometre na utakmici. Malo bolja verzija Temina iz Olova.
Nadamo se nekom streamu ili prijenosu ovih utakmica iz Međugorja da ih malo vidimo.
Nadamo se nekom streamu ili prijenosu ovih utakmica iz Međugorja da ih malo vidimo.