NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Koga bi ste voljeli prvo kolo kao protivnika?

Anketa traje do: 14 lip 2026, 13:33.

Sarajevo, Željo u Zenici
17
43%
Sarajevo, Željo u gostima
4
10%
Borac, Zrinjski u Zenici
1
3%
Borac, Zrinjski u gostima
1
3%
Radnik, Sloga u Zenici
8
20%
Radnik, Sloga u gostima
4
10%
Velež, Široki u Zenici
5
13%
Velež, Široki u gostima
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 40

Larsson

Re: NK Čelik

Post Postao/la Larsson »

Ne mogu ga nači na youtube,kad ih ima milion sa istim imenom i prezimenom!
Samo Čelik!
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

I Amoah kao i Jenjic se nije naigrao u PL ovu polusezonu. Amoah igrao redovno u prvoj ligi manjeg entiteta i 5-6 tekmi u Pl a onda klupa, ali eto nadati se da kod nas proigra ponovo i opravda dolazak.
MrAdislic
12. igrač

Post Postao/la MrAdislic »

Larsson je napisao/la: 28 sij 2026, 12:53 Ne mogu ga nači na youtube,kad ih ima milion sa istim imenom i prezimenom!
I ja muku mucim, izbacuje ovog u Zelji sto je igrao :D
Larsson

Post Postao/la Larsson »

Isto brate,ja se nafurao kako je dobar,kad ono seljin igrač 😂
Samo Čelik!
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Dobro došao Čokoladni broj 2 🤣🤣
Nisam nesto upoznat sa njegovim igrama ali vjerujem da nam može pomoći u borbi za PL
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Najstandardniji igrač Rudara mimo ove polusezone u Premijer ligi BiH gdje su upali talovi, menadžeri, španci
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Larsson

Post Postao/la Larsson »

Nadam se da je bar visinom veci od Kinga. Inače če se njih dvojica moći provlačiti drugim igračima kroz noge.😂 Imamo dva hobita u ekipi 😂
Samo Čelik!
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Ovo onaj iz Željezničara !?
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

RubikovaKocka je napisao/la: 28 sij 2026, 13:08 Ovo onaj iz Željezničara !?
Nije. Onaj je krilo, ovo je zadnji vezni.
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Pratio sam Amoaha na par utakmica Rudara. Čovjek pretrči sve kilometre na utakmici. Malo bolja verzija Temina iz Olova.

Nadamo se nekom streamu ili prijenosu ovih utakmica iz Međugorja da ih malo vidimo.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Larsson je napisao/la: 28 sij 2026, 13:08 Nadam se da je bar visinom veci od Kinga. Inače če se njih dvojica moći provlačiti drugim igračima kroz noge.😂 Imamo dva hobita u ekipi 😂
Ma i ovaj nizak 170cm heheh, taman da ih ne primjecuju protivnicki igraci
macak_

Post Postao/la macak_ »

Odlican posao za ovaj prelazni rok, moram priznat. Dovedeni dobri igraci, a sve na vrijeme.

Ovo je brat od onog iz zelje. Ovaj je nekad bio dobar, a valjda sad nije igrao zbog spanskog lobija. Da je igrao sigurno ga ne bi ni pustili, tako da je ovo nama dobar scenarij.

Dobro je sto su svi dosli na pocetku priprema, tako da sad imaju vremena sa se uigraju i uklope. Proslo ljeto su Delic i Kalesic dosli kasnije i bas se vidjelo na njihovoj formi, tek u zadnjih 4-5 kola su nadosli. Zbog toga i od Delica ocekujem vise na proljece.

Bice sad malo guravo u sredini, vidjecemo ko ce se nametnuti. Golman i smajlovic su sigurni u-21. Dalje opcije su jamak i hodzic, tako da ce biti rotacija na krilima i u vezi.

Koliko sam ja cuo pregovaralo se i sa mehmedovicem, ali je on cekao neke druge opcije, a nasi nisu htjeli da cekaju.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Ma svaka čast i za Upravu i za sve u klubu!
Posebno sto bih istakao da mi se svidja jer je ovo posudba sa opcijom otkupa.Mislim da bi ovo češće trebali raditi.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

macak_ je napisao/la: 28 sij 2026, 13:16 Odlican posao za ovaj prelazni rok, moram priznat. Dovedeni dobri igraci, a sve na vrijeme.

Ovo je brat od onog iz zelje. Ovaj je nekad bio dobar, a valjda sad nije igrao zbog spanskog lobija. Da je igrao sigurno ga ne bi ni pustili, tako da je ovo nama dobar scenarij.

Dobro je sto su svi dosli na pocetku priprema, tako da sad imaju vremena sa se uigraju i uklope. Proslo ljeto su Delic i Kalesic dosli kasnije i bas se vidjelo na njihovoj formi, tek u zadnjih 4-5 kola su nadosli. Zbog toga i od Delica ocekujem vise na proljece.

Bice sad malo guravo u sredini, vidjecemo ko ce se nametnuti. Golman i smajlovic su sigurni u-21. Dalje opcije su jamak i hodzic, tako da ce biti rotacija na krilima i u vezi.

Koliko sam ja cuo pregovaralo se i sa mehmedovicem, ali je on cekao neke druge opcije, a nasi nisu htjeli da cekaju.
Golman je sve osim siguran U21. Nikad ne znaš šta će biti i kako će biti na treninzima i utakmicama. Bez obzira na kvalitete, predispozicije i ostalo, Durmo nam je svima pokazao koliko ga se ne treba otpisivat.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Što se tiče prijelaznog roka mislim da je to to, realno prepuni smo na svim pozicijama, osim ako ne dođe do nekih odlazaka.

Očekujem da će na posudbu svakako ponovo otići Heco i Salkić. Bitno im je da igraju i sakupljaju minute negdje.
Odgovori