Nista spektakularno, navijalo se malo cestu zatvorili i to je to.
NK Čelik
-
strucnjak9
Re: NK Čelik
Gdje ce biti?
-
KakhaKaladze
Nisu losi igraci ali nisu kvalitet koji ce praviti prevagu. Nijedan od pomenutih. Mogu biti igraci korisni za rotaciju ali je pitanje da li nam to treba u ovom trenutku. Mali veznjak zna lopte al je fizicki daleko od potrebnog nivoa za seniorski fudbal i mislim da je to nenadoknadiv minus u ovom trenutku. Ocekuje se jos igraca na probi pa mozda se sta i ubode. Ja sam skeptik kad su u pitanju probe al et vrijedi pokusat. Kad bi uboli jednog od deset koji dodju bilo bi super.
Hvala ti brate moj ako bog da.. da igram za najjaci klub u BH!

Ovo mi Nedic napisa na insta
Ovo mi Nedic napisa na insta
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

-
RealMadrid
Na Kamberovica polju, tako pise.strucnjak9 je napisao/la: ↑24 sij 2026, 23:08Gdje ce biti?
- Zenicanin988
Nemam nesto povjerenja u ove probe, daj Boze da grijesim. Daj rutonju prekaljenog 
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Jamakovic je bio na probi pa se nametnuo. Mi igramo taj rang gdje je mala razlika izmedju topa i flopa i gdje “zvijezde” brzo padaju, a nepoznati igraci se namecu. Tako da ne treba otpisati ove sa probe
-
Zenicaokamog
Ne svidja mi se ovaj "ćorav" posao sa najbitnijom pozicijom u ekipi... Dzaba 100 Kingova i dzaba 100 Masica, ako nema ko loptu poslat. Al eto hajd, daj Boze da bude hajra od toga.
-
RubikovaKocka
Treba platiti dobrog veznjaka, treba nekad bar minimalno rizikovati ..
-
RutonjasaZapada
Polako bit ces iznenadjen !Zenicaokamog je napisao/la: ↑25 sij 2026, 01:46 Ne svidja mi se ovaj "ćorav" posao sa najbitnijom pozicijom u ekipi... Dzaba 100 Kingova i dzaba 100 Masica, ako nema ko loptu poslat. Al eto hajd, daj Boze da bude hajra od toga.
- Juzni Front 1988
Zna li ko jel tekma na A ili B terenu,najavljuju ogromnu kisu,pa da znam radi opreme?
Samo Čelik!
Jamakovic je dosao na probu i zadovoljio, ali budimo realni trenutno je decko za rotacije u ekipi. Nadam se da ne trazimo na probi igrace koji ce kvalitetno zamjeniti Kalesica i ovog drugog, jer ni Kalesic nije preko probe nije dosao u Čelik.
Naravno, svi se nadamo da cemo imati, sto ameri kazu "Cinderella story" odnosno da niodakle nas zapadne neki ekstra igrac. Ali kad bi dobili ovim probama kvalitetnije zamjene na klupi, pa da nam igra ne pada previse ako izadju, povrijede se ili budu kartonirani glavni igraci, onda ce i to biti uspjeh.
@Juzni Front 1988
U vezi tvog posta, meni inbox sasvim solidno prima poruke, tako ne ustrucavaj se poslati koju

@Larsson
U Trening centru je tekma.
Naravno, svi se nadamo da cemo imati, sto ameri kazu "Cinderella story" odnosno da niodakle nas zapadne neki ekstra igrac. Ali kad bi dobili ovim probama kvalitetnije zamjene na klupi, pa da nam igra ne pada previse ako izadju, povrijede se ili budu kartonirani glavni igraci, onda ce i to biti uspjeh.
@Juzni Front 1988
U vezi tvog posta, meni inbox sasvim solidno prima poruke, tako ne ustrucavaj se poslati koju
@Larsson
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Hvala bratephillies je napisao/la: ↑25 sij 2026, 09:51 Jamakovic je dosao na probu i zadovoljio, ali budimo realni trenutno je decko za rotacije u ekipi. Nadam se da ne trazimo na probi igrace koji ce kvalitetno zamjeniti Kalesica i ovog drugog, jer ni Kalesic nije preko probe nije dosao u Čelik.
@Juzni Front 1988
U vezi tvog posta, meni inbox sasvim solidno prima poruke, tako ne ustrucavaj se poslati koju![]()
@Larsson
Samo Čelik!
Cisto sumnjam da na probama traze igraca za prve postave, pogotovo na nama trenutno najvaznijoj poziciji. Klupu isto tako moramo pojacati. Iskreno, Ali sve gori i gori, desava mu se isto kao Durmisu, Vardo isto tako sve slabiji i slabiji, sto pokazuje da klub prerasta te igrace, dok oni to ne prate. Zao mi jest tih momaka, ali to je istina.