Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑25 sij 2026, 09:15 Imam info da nam dolaze dva igraca iz pl. Bilo bi to top, dva veznjaka
NK Čelik
Re: NK Čelik
Bilo je govora jos pri prvim suskanjima da ce Telalovic u Sarajevo a da ce doci dva igraca iz Sarajeva. Jel ta opcija jos u opticaju? Na prvu nisam vjerovao ni da ce ovaj u Sarajevo al evo vidim posto ode da je vise sve moguce pa i ta prica da dolaze dvojica iz Sarajeva.
Na b terenu je trening-utakmica
-
strucnjak9
King
Jel realno da smo ovakav kvalitet doveli? Gol i 2 asistencije… mašala samo da ovako nastavi
Jel realno da smo ovakav kvalitet doveli? Gol i 2 asistencije… mašala samo da ovako nastavi
Pisi jos sta je bilo, kako igraju?strucnjak9 je napisao/la: ↑25 sij 2026, 13:14 King![]()
![]()
![]()
Kakav je amerikanac?
-
KakhaKaladze
Meni iskreno pretanko. King jest daleko najbolji al mislim da je Masic daleko bolji od njega. Svi koji su igrali vidis razliku u kvaliteti od momaka koji su na probi i koji igraju. Razlika he bas ocigledna.Redbull je napisao/la: ↑25 sij 2026, 13:33Pisi jos sta je bilo, kako igraju?strucnjak9 je napisao/la: ↑25 sij 2026, 13:14 King![]()
![]()
![]()
Kakav je amerikanac?
Nije nisu igraci SarajevaZamorano je napisao/la: ↑25 sij 2026, 10:56 Bilo je govora jos pri prvim suskanjima da ce Telalovic u Sarajevo a da ce doci dva igraca iz Sarajeva. Jel ta opcija jos u opticaju? Na prvu nisam vjerovao ni da ce ovaj u Sarajevo al evo vidim posto ode da je vise sve moguce pa i ta prica da dolaze dvojica iz Sarajeva.
-
prisonbreak
Cuj Nedic odigrao dobru utakmicu, odigrao prelosu utakmicu...
Valja li ko?prisonbreak je napisao/la: ↑25 sij 2026, 14:05 Cuj Nedic odigrao dobru utakmicu, odigrao prelosu utakmicu...
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

-
KakhaKaladze
Pa vidis da se vrte samo 4 imena. Trevamo li objasnjavati zbog cega?prisonbreak je napisao/la: ↑25 sij 2026, 14:05 Cuj Nedic odigrao dobru utakmicu, odigrao prelosu utakmicu...
Kakav si ti pacijent. Ti mislis da ovdje neko nekog gura? Četiri urednika su danas na utakmici bila i sto se mene, a i svih ostalih na portalu, tice nek nijedan na probi ne potpise. Cuj trebamo li objasnjavat zbog cega.KakhaKaladze je napisao/la: ↑25 sij 2026, 14:21Pa vidis da se vrte samo 4 imena. Trevamo li objasnjavati zbog cega?prisonbreak je napisao/la: ↑25 sij 2026, 14:05 Cuj Nedic odigrao dobru utakmicu, odigrao prelosu utakmicu...
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
prisonbreak
Pa realno upitno je da li ijedan zasluzuje. Mali Kolic je odigrao solidnu utakmicu, takodjer i onaj drugi veznjak s njim u paru sto igrao (ne zanm igraca) nije bio los, mada je imao greski.laudrup je napisao/la: ↑25 sij 2026, 14:26Kakav si ti pacijent. Ti mislis da ovdje neko nekog gura? Četiri urednika su danas na utakmici bila i sto se mene, a i svih ostalih na portalu, tice nek nijedan na probi ne potpise. Cuj trebamo li objasnjavat zbog cega.KakhaKaladze je napisao/la: ↑25 sij 2026, 14:21Pa vidis da se vrte samo 4 imena. Trevamo li objasnjavati zbog cega?prisonbreak je napisao/la: ↑25 sij 2026, 14:05 Cuj Nedic odigrao dobru utakmicu, odigrao prelosu utakmicu...
Takodjer treba naglasiti da su Eman i Hodzic za sigurno 2 gola, a i treci tu negdje.