Ma upravu su ljudi, sto bi neko pojacavao konkurenciju i slabio svoj tim za pare koje im ne prave neku razliku. Za konkurenta u ligi, igrac uvijek mora biti skuplji, nego za neki tim iz druge lige. Nama niko nije kriv sto smo morali pristati, na sta smo pristali. Mijenjat cemo i to, dolazi sve na svoje. Prvo clanak na sportsc o pojacanjima i igracima na probi, pa lagano sve ostalo.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑23 sij 2026, 17:34Wtf, pa nije Dino Kalesiclaudrup je napisao/la: ↑23 sij 2026, 15:12Stupčanica traži skoro 100k KM za njegaLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑23 sij 2026, 14:58 Temim ako dođe, to bi bilo najbolje pojacanje ubjedljivo.
Platit ga i imas igraca za PL, vezat ugovorom i mirni.
Top top igrac.![]()
Dat im 25k, na 12 rata, i nek se nabiju nogom u guzicu![]()
NK Čelik
Re: NK Čelik
Nathan Crepaldi da Cruz iako ima ugovor na godinu dana sada traži povećanje plate pa se vode razgovori oko veće plate ako se ne nađe zajednički jezik on bi mogao napusiti Pirotu.
Cruz moze igrati i u veznom redu, sporedna pozicija. Da li bi on valjao?
-
Luis Nazario da Lima
I to si upravu, tako je kako je.Redbull je napisao/la: ↑23 sij 2026, 18:28Ma upravu su ljudi, sto bi neko pojacavao konkurenciju i slabio svoj tim za pare koje im ne prave neku razliku. Za konkurenta u ligi, igrac uvijek mora biti skuplji, nego za neki tim iz druge lige. Nama niko nije kriv sto smo morali pristati, na sta smo pristali. Mijenjat cemo i to, dolazi sve na svoje. Prvo clanak na sportsc o pojacanjima i igracima na probi, pa lagano sve ostalo.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑23 sij 2026, 17:34Wtf, pa nije Dino Kalesic
Dat im 25k, na 12 rata, i nek se nabiju nogom u guzicu![]()
![]()
A i procitali su da smo/cemo dobiti pare za 29ku, i onda traze odstetu, ja vjerujem da nije bilo tog transfera da ne bi trazili toliko.
Ne znam sta je bilo kad je Masic isao kod njih, kako se to dogovaralo, mozda i to iskoristiti.
Temim je protiv nas ovdje odradio top tekmu, i kalibar je za PL bez problema.
26 godina, idealno.
Neko bi rutonju a ne bi od 26 god...ko bi nama ugodio
- BatistutA19
Joj sala u Sarajeva ono je zamka specijalno za Kup da mogu setat po Zenici ,pa ne bi majkemi niko ni skonto da su Horde Zla i da setaju gradom samo da sute 

Sad se vidi sad se zna, ko je cija filijala

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- BatistutA19
Joj al se izmija za ovaj sal 
stvarno oni su ne jednu boju fulali nego dvije umjesto bordo bjela boja oni stavili stavili crno crvene 

trebaju nama poslat bez grba
Objava Robijasa cista desetka zbog ovog sala ,ono kulturno bez ijedne ruzne rijeci i uvrede.Joj pitara ali jebu sve onom dizajneru za ovaj šal

Objava Robijasa cista desetka zbog ovog sala ,ono kulturno bez ijedne ruzne rijeci i uvrede.Joj pitara ali jebu sve onom dizajneru za ovaj šal
A ti im još stajes na mukuBatistutA19 je napisao/la: ↑23 sij 2026, 22:27 Joj al se izmija za ovaj salstvarno oni su ne jednu boju fulali nego dvije umjesto bordo bjela boja oni stavili stavili crno crvene
Objava Robijasa cista desetka zbog ovog sala ,ono kulturno bez ijedne ruzne rijeci i uvrede.Joj pitara ali jebu sve onom dizajneru za ovaj šal![]()
- BatistutA19
Ja crko od smijeha čitajući njihove komentare u vezi šala, neki kontali da je montaža a na zvaničnoj stranici Sarajeva Fan shop ima šal 39,95 KM.R0B1J4SH je napisao/la: ↑23 sij 2026, 22:42A ti im još stajes na mukuBatistutA19 je napisao/la: ↑23 sij 2026, 22:27 Joj al se izmija za ovaj salstvarno oni su ne jednu boju fulali nego dvije umjesto bordo bjela boja oni stavili stavili crno crvene
Objava Robijasa cista desetka zbog ovog sala ,ono kulturno bez ijedne ruzne rijeci i uvrede.Joj pitara ali jebu sve onom dizajneru za ovaj šal![]()
![]()
Ja sam fin komentar napisao, dobrodošli u Zenicu sa onim šalom samo nemojte pjevati a mogu šetati po gradu niko ne bi skontao da su Horde.
Nastavljaju se druzenja, veceras je na redu Odmut, lokacija caffe Četvorka. Idemo jako!!!
Samo Čelik zenički !!!
Ovo sto Robija radi je stvarno dobra stvar. Vrijeme je da se nakon kluba i grupa digne za jos jedan level. Grupa radi dobro, imaju dobra izdanja, jedino jos nedostaje ta masa za jos bolju sliku. Ovu pauzu su super iskoristili, nadam se do ljeta jos boljim izdanjima i onda u PL da postavljamo nove rekorde.
-
Sabani_Nonda
I ja sam govorio do Robija mora nešto uraditi jer je jug prazan. Drago mi je da rade nešto. Podrška!
Eto pisali ste da robija nista ne radi dolazi na noge svaku mahalu u radu s klub marketing najave sve se radi sad je do ljudi do njih nije oni su sve uradili. Protiv sarajeva treba doci sto ne sumnjam al mi stariji morao jaci odaziv uraditi jer od ove omladine nemq nista izgleda nazalost.