NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

U slučaju ovjere prvog mjesta u Tuzli dolazite li pred istok BP da dočekamo igrače u velikom broju?

Anketa traje do: 15 svi 2026, 21:41.

Da, neka Zenica gori, zaslužili smo!
18
58%
Ne, ali dolazim na zvaničnu proslavu protiv Igmana.
13
42%

Ukupno glasova: 31

phillies
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Sad se vidi sad se zna, ko je cija filijala :D :D :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Joj al se izmija za ovaj sal 😂😂stvarno oni su ne jednu boju fulali nego dvije umjesto bordo bjela boja oni stavili stavili crno crvene 😂😂😂trebaju nama poslat bez grba
Objava Robijasa cista desetka zbog ovog sala ,ono kulturno bez ijedne ruzne rijeci i uvrede.Joj pitara ali jebu sve onom dizajneru za ovaj šal 😂😂
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

BatistutA19 je napisao/la: 23 sij 2026, 22:27 Joj al se izmija za ovaj sal 😂😂stvarno oni su ne jednu boju fulali nego dvije umjesto bordo bjela boja oni stavili stavili crno crvene 😂😂😂trebaju nama poslat bez grba
Objava Robijasa cista desetka zbog ovog sala ,ono kulturno bez ijedne ruzne rijeci i uvrede.Joj pitara ali jebu sve onom dizajneru za ovaj šal 😂😂
A ti im još stajes na muku :lol:
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

R0b je napisao/la: 23 sij 2026, 22:09 Stigli šalovi novi.... :rock:

slika
Steta sto samo u fan shopu Sarajeva mozes kupiti ovaj super sal :mrgreen: Mi smo vama dali Telalovica vi nama dajte ove salove :lol: :lol: :lol: Boje na salu vrhunske :D
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

R0B1J4SH je napisao/la: 23 sij 2026, 22:42
BatistutA19 je napisao/la: 23 sij 2026, 22:27 Joj al se izmija za ovaj sal 😂😂stvarno oni su ne jednu boju fulali nego dvije umjesto bordo bjela boja oni stavili stavili crno crvene 😂😂😂trebaju nama poslat bez grba
A ti im još stajes na muku :lol:
Ja crko od smijeha čitajući njihove komentare u vezi šala, neki kontali da je montaža a na zvaničnoj stranici Sarajeva Fan shop ima šal 39,95 KM.😂😂

Ja sam fin komentar napisao, dobrodošli u Zenicu sa onim šalom samo nemojte pjevati a mogu šetati po gradu niko ne bi skontao da su Horde. 😂😂
LoSin

Post Postao/la LoSin »

laudrup je napisao/la: 23 sij 2026, 14:15 :lol: :lol: :lol:

Ima na treningu 170cm nizak veznjak :D
Kolic 18/19god veznjak iz zelje dobro doso grijat klupu samo kao sto je i u zelji!
Robija do Tokija🖤❤️
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Nastavljaju se druzenja, veceras je na redu Odmut, lokacija caffe Četvorka. Idemo jako!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 24 sij 2026, 13:13 Nastavljaju se druzenja, veceras je na redu Odmut, lokacija caffe Četvorka. Idemo jako!!!
Ovo sto Robija radi je stvarno dobra stvar. Vrijeme je da se nakon kluba i grupa digne za jos jedan level. Grupa radi dobro, imaju dobra izdanja, jedino jos nedostaje ta masa za jos bolju sliku. Ovu pauzu su super iskoristili, nadam se do ljeta jos boljim izdanjima i onda u PL da postavljamo nove rekorde.
Sabani_Nonda

Post Postao/la Sabani_Nonda »

I ja sam govorio do Robija mora nešto uraditi jer je jug prazan. Drago mi je da rade nešto. Podrška!
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Eto pisali ste da robija nista ne radi dolazi na noge svaku mahalu u radu s klub marketing najave sve se radi sad je do ljudi do njih nije oni su sve uradili. Protiv sarajeva treba doci sto ne sumnjam al mi stariji morao jaci odaziv uraditi jer od ove omladine nemq nista izgleda nazalost.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Sabani_Nonda je napisao/la: 24 sij 2026, 16:10 I ja sam govorio do Robija mora nešto uraditi jer je jug prazan. Drago mi je da rade nešto. Podrška!
To nam je zrtva bila, momci su se morali prvo klubu posvetili. Sada i jug dolazi na red, klub je stao na noge.
ALLSTAR

Post Postao/la ALLSTAR »

Na probi se nalazi 19-godišnji veznjak Malik Kolić, koji je ponajbolji igrač juniorske ekipe Željezničara ove sezone, a upisao je i debi za prvi tim kluba s Grbavice. Osim njega tu je i 22- godišnji Selmir Miščić, koji također nastupa u veznom redu, a posljednji klub mu je bio španski Algeciras.

Sutrašnji meč će igrati i Dino Huremović, 20-godišnji napadač koji je u dosadašnjoj karijeru nastupao za danske klubove Koge i Naestved, te Gornji Rahić i Podgrmeč. Osim njega tu će biti i Luka Nedić 25-godišnji veznjak koji je došao iz Amerike da se pokuša nametnuti stručnom štabu Zeničana. Njegovi roditelji su iz Zenice, a ovaj nogometaš je rođen u Lincolnu, te igra na koledžu.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

ALLSTAR je napisao/la: 24 sij 2026, 17:07 Na probi se nalazi 19-godišnji veznjak Malik Kolić, koji je ponajbolji igrač juniorske ekipe Željezničara ove sezone, a upisao je i debi za prvi tim kluba s Grbavice. Osim njega tu je i 22- godišnji Selmir Miščić, koji također nastupa u veznom redu, a posljednji klub mu je bio španski Algeciras.

Sutrašnji meč će igrati i Dino Huremović, 20-godišnji napadač koji je u dosadašnjoj karijeru nastupao za danske klubove Koge i Naestved, te Gornji Rahić i Podgrmeč. Osim njega tu će biti i Luka Nedić 25-godišnji veznjak koji je došao iz Amerike da se pokuša nametnuti stručnom štabu Zeničana. Njegovi roditelji su iz Zenice, a ovaj nogometaš je rođen u Lincolnu, te igra na koledžu.
Jesu li ovo svi igraci sto su na probi ili ih ima jos?
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Rz88 je napisao/la: 24 sij 2026, 17:08
ALLSTAR je napisao/la: 24 sij 2026, 17:07 Na probi se nalazi 19-godišnji veznjak Malik Kolić, koji je ponajbolji igrač juniorske ekipe Željezničara ove sezone, a upisao je i debi za prvi tim kluba s Grbavice. Osim njega tu je i 22- godišnji Selmir Miščić, koji također nastupa u veznom redu, a posljednji klub mu je bio španski Algeciras.

Ima jos
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Eugen je napisao/la: 24 sij 2026, 17:25
Rz88 je napisao/la: 24 sij 2026, 17:08

Ima jos
Ima li neki interesantan?
Odgovori