Dobar je Delic . Mozemo se progurati nekako i sa ovom ekipom ali da nas bas sreca pomazi. Ja gledajuci ovaj prvi dio prvenstva samo mogu reci da smo imali srece sa Masicem i da je izgurao bez povrede . Tako sad i ovu polusezonu . Masic ,Delic nedo Bog povrede i mi smo donji. A uz to treba racunati i sta kako ce se desiti sa konkurencijom.Allgunsblazing je napisao/la: ↑15 sij 2026, 12:24 Mislim da svi olahko zaboravljamo da imamo u ekipi i Delica, koji ruku na srce nije puno pokazao, ali je prije toga pokazivao da ima kvalitet. Jasno da treba jos igraca, ali nije nam ni konkurencija nesto prejaka, posebno nije da kazemo "glat gubimo" poziciju.
Drugi dio sezone ide puno lakse jer su svi vec nesto ostvarili. Tako je bilo prvu godinu u ligi pa i proslu. Isto smo kukali, na kraju ostali bez problema.
Glupo je spominjati "ako se ne misli ulaziti". Znaci sad ispadne ne nadjemo nikog za te pozicije i odmah se ne misli ulaziti? Tacno ljudi izgube dodir sa realnoscu i ne razumiju koliko faktora ima u zivotu, a posebno koliko promjenjivih. Bezveze se time ubacije neka doza sumnje, a svi smo svjesni kako smo dosli u ovu poziciju.
Mislim da uprava mora malo na rizik ici.
Malo minus,krediti jbg . Ali gledajuci kako su do sada mislim da nece rizikovati sa finansijama i da ce ici na sigurno
I ovih 300 k ja neznam kako vidite tu neku cifru.
Ajmo vidjeti kolko kosta jedan veznjak prosjecne Pl ekipe sa platom i ugovorom na 2 godine.
Mislim da je to smjesna cifra.
A planiras igrati Pl. Neznam . Kazem ja da treba mentalitet malo upgrejdovati i pregaziti baru zvana stabilizacija itd