NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

U slučaju ovjere prvog mjesta u Tuzli dolazite li pred istok BP da dočekamo igrače u velikom broju?

Anketa traje do: 15 svi 2026, 21:41.

Da, neka Zenica gori, zaslužili smo!
18
58%
Ne, ali dolazim na zvaničnu proslavu protiv Igmana.
13
42%

Ukupno glasova: 31

phillies
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Evo pojacanja.

Kako SportBC pise, Celik dobija dva velika pojacanja uskoro. Rijec je o Burekovicu i Jusicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa zar i vi, drugovi (bivsi)?
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Al svaka cast upravi za Jusica, momka nisu ostavili na cjedilu. Iskreno i zasluzio je svojom borbenošću, nadam se samo da ce uhvatiti dobar ritam opet.
Premier

Post Postao/la Premier »

Nadam se da je Palackic iskoristio ovu pauzu da se spermi jer kvalitet ima.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Eugen je napisao/la: 15 sij 2026, 17:11 Sigurno dolaze jos trojica, nemojte unaprijed pisati svasta, siguran sam da Uprava i strucni stab znaju sta rade. Kalesic se nije mogao zadrzati kao ni igrac br. 29 i zavrsimo tu pricu. Usmjerimo energiju na nas tim i ove igrace koji ce doci. Naredne sedmice je prozivka tako da cemo sve znati 22.01 oko igrackog kadra, priprema, prijateljskih utakmica...
Pozicije kolega, pozicije??? :mrgreen:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

slika

Evo nam Phil Jacksona, agent po juznoj americi. Uspostaviti kontakt, nikad se ne zna kada moze naci interesantnog igraca. Mislim da mu je cak i zena iz Zenice.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ovakav jedan, 19 godina, lagan ko oblatna :mrgreen:
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Redbull je napisao/la: 15 sij 2026, 20:01

Ovakav jedan, 19 godina, lagan ko oblatna :mrgreen:
Kad bi on ovoliko vrtio loptu u Prvoj ligi FBiH,od njega bi ostale samo kopačke :P
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Premier je napisao/la: 15 sij 2026, 19:40 Nadam se da je Palackic iskoristio ovu pauzu da se spermi jer kvalitet ima.
Kakvu je razliku pravio u juniorima to je drama, mislio sam napravit ce nesto.
A on 50 kg ima, bez snage, a talenat je, pa vidjet cemo.

Ljudi ima igraca sigurno, samo platu das i eto, dovest ces svakog.
LoSin

Post Postao/la LoSin »

phillies je napisao/la: 15 sij 2026, 19:25 Evo pojacanja.

Kako SportBC pise, Celik dobija dva velika pojacanja uskoro. Rijec je o Burekovicu i Jusicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa zar i vi, drugovi (bivsi)?
i ovaj sportbc poludio odavno pravopisne greske lazne informacije(asistencija bajraktarevica protiv liverpula npr i itd…da ne pricamo)i dobijaju samo gledanost kako truju igraca sa brojem 29 zalosno ali istinito
Robija do Tokija🖤❤️
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 15 sij 2026, 20:15
Premier je napisao/la: 15 sij 2026, 19:40 Nadam se da je Palackic iskoristio ovu pauzu da se spermi jer kvalitet ima.

Pravio je i Ahmetspahic razliku pa je sad u kukuruz ligi il je mozda i okacio kopacke o klin. Ta prica o talentu je za kafane i ono joj kako sam ih ja valjo samo da je imo ko da me pogura. Najveci talenat danasnjeg doba je snaga volje da treniras jako. 90% top igraca svjetske klase nisu wow zs oko nego masine koje su uradile milion ponavljanja i postali vrhunski u tome sto rade.
Ja sam to govorio i prosle godine, s takvim pristupom treningu moze igraz termin u areni il na turskom i valja nas levate al zivjet od fudbala nece.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Nadam se potpisu Besagica, Mehmedovica ili Begica. Vjerujem da su igraci iznad nivoa Federalne, ali kao sto netko rece treba platiti i doci ce, a treba vec poceti sklapati tim za premijer ligu.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Je li netko pratio Efendica iz Stupcanice? Ja nisam nesto pretjerano gledao Stupcanicu, ali vidim da je ucestvovao u 8 golova ove sezone. Sljedece sezone U21. Vjerujem da ga Stupcanica nece pustiti na zimu, a on je svakako igrac Zelje na posudbi pa se ne pita samo Stupcanica.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

I sport bez cenzure poso lupat gluposti!
Kakvo je pojacanje Burekovic? Ima minuta,asistencija i golova kao i svaki ovdje forumas 0 (nula) toliki je dao doprinos za klub i sad ko on pojacanje :lol: :lol:
De ba obrisi ovaj tekst! Jusicu svaka cast,momak je ginuo
na terenu za grb!
Nije problem Ahmetspahic kao igrac,vec je problem ko takvog balvana izabere da udje u prvi tim! Pa poslije 3 minute provedene na terenu vidis da lik veze nema a on kao najbolji izlazni junior? Na to treba obracat paznju. Na izbor ko ce u prvi tim!
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

KakhaKaladze je napisao/la: 15 sij 2026, 20:21

Pravio je i Ahmetspahic razliku pa je sad u kukuruz ligi il je mozda i okacio kopacke o klin. Ta prica o talentu je za kafane i ono joj kako sam ih ja valjo samo da je imo ko da me pogura. Najveci talenat danasnjeg doba je snaga volje da treniras jako. 90% top igraca svjetske klase nisu wow zs oko nego masine koje su uradile milion ponavljanja i postali vrhunski u tome sto rade.
Ja sam to govorio i prosle godine, s takvim pristupom treningu moze igraz termin u areni il na turskom i valja nas levate al zivjet od fudbala nece.
To sam i ja rekao, sad ga nigdje, mrsav nikakav.
Al da je imao vic, imao je, ako si ga gledao.

Al moras imat talenat brate da ga jebes, 10% barem i fudbalske inteligencije....djaba ti milijarda ponavljanja ako imas 2 lijeve il ne kontas takticke zamisli.

Al se slazem da moras imati kulturu treniranja, ulaganja u sebe, teretana i sl.

Evo primjer iz druge lige Slovenije, od kolege sin igra tamo za ekipu iz sredine tabele, 1200€ plata i stan i hrana....mi to isto mozemo dati svakom igracu, tako da se treba zadat i potrazit, Horica kao sportskog direktora i nek trazi, ganja menađere i eto igraca.
Premier

Post Postao/la Premier »

Za 4 mjeseca se moze Puno ako imas volje i zelje nazalost u njemu je jos uvjek Nisam vidio al da zna i moze pokazao je u Vitezu par golova i Asistencija za polusezonu.
Odgovori