Kako SportBC pise, Celik dobija dva velika pojacanja uskoro. Rijec je o Burekovicu i Jusicu
Pa zar i vi, drugovi (bivsi)?
Pozicije kolega, pozicije???Eugen je napisao/la: ↑15 sij 2026, 17:11 Sigurno dolaze jos trojica, nemojte unaprijed pisati svasta, siguran sam da Uprava i strucni stab znaju sta rade. Kalesic se nije mogao zadrzati kao ni igrac br. 29 i zavrsimo tu pricu. Usmjerimo energiju na nas tim i ove igrace koji ce doci. Naredne sedmice je prozivka tako da cemo sve znati 22.01 oko igrackog kadra, priprema, prijateljskih utakmica...

Kakvu je razliku pravio u juniorima to je drama, mislio sam napravit ce nesto.
i ovaj sportbc poludio odavno pravopisne greske lazne informacije(asistencija bajraktarevica protiv liverpula npr i itd…da ne pricamo)i dobijaju samo gledanost kako truju igraca sa brojem 29 zalosno ali istinito
Pravio je i Ahmetspahic razliku pa je sad u kukuruz ligi il je mozda i okacio kopacke o klin. Ta prica o talentu je za kafane i ono joj kako sam ih ja valjo samo da je imo ko da me pogura. Najveci talenat danasnjeg doba je snaga volje da treniras jako. 90% top igraca svjetske klase nisu wow zs oko nego masine koje su uradile milion ponavljanja i postali vrhunski u tome sto rade.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑15 sij 2026, 20:15Kakvu je razliku pravio u juniorima to je drama, mislio sam napravit ce nesto.
A on 50 kg ima, bez snage, a talenat je, pa vidjet cemo.
Ljudi ima igraca sigurno, samo platu das i eto, dovest ces svakog.
To sam i ja rekao, sad ga nigdje, mrsav nikakav.KakhaKaladze je napisao/la: ↑15 sij 2026, 20:21Pravio je i Ahmetspahic razliku pa je sad u kukuruz ligi il je mozda i okacio kopacke o klin. Ta prica o talentu je za kafane i ono joj kako sam ih ja valjo samo da je imo ko da me pogura. Najveci talenat danasnjeg doba je snaga volje da treniras jako. 90% top igraca svjetske klase nisu wow zs oko nego masine koje su uradile milion ponavljanja i postali vrhunski u tome sto rade.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑15 sij 2026, 20:15Kakvu je razliku pravio u juniorima to je drama, mislio sam napravit ce nesto.
Ja sam to govorio i prosle godine, s takvim pristupom treningu moze igraz termin u areni il na turskom i valja nas levate al zivjet od fudbala nece.
Za 4 mjeseca se moze Puno ako imas volje i zelje nazalost u njemu je jos uvjek Nisam vidio al da zna i moze pokazao je u Vitezu par golova i Asistencija za polusezonu.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑15 sij 2026, 20:15Kakvu je razliku pravio u juniorima to je drama, mislio sam napravit ce nesto.