Članstvo u klubu

Koliko Čelik može imati članova u 2025. godini?

Anketa je završila: 15 pro 2025, 12:06.

500-1000
3
19%
1001-1500
6
38%
1501-2000
5
31%
2000+
2
13%

Ukupno glasova: 16

Almir2018

Re: Članstvo u klubu

Post Postao/la Almir2018 »

FRLegioen je napisao/la: 20 pro 2025, 19:34
Almir2018 je napisao/la: 20 pro 2025, 19:18 Jučer obavljena dužnost 🫡🫡
Još da stigne na adresu mi clanska
Svako se može učlaniti
Ja koji nisam zaposlen pa sam obavio mogu svi
Jer ne mogu da ne podržim momke koji su nas obradovali na terenu ove godine
Svaka čast tebi i svim ljudima van Zenice koji se učlane u klub.Vozuća,Zavidovići respekt!
Sve si vidio drug kada smo išli zajedno u Bihac 😉
Da su kao mi bar 30% ljudi u Zenici gdje bi nam bio kraj
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Almir2018 je napisao/la: 20 pro 2025, 19:57
FRLegioen je napisao/la: 20 pro 2025, 19:34
Almir2018 je napisao/la: 20 pro 2025, 19:18 Jučer obavljena dužnost 🫡🫡
Još da stigne na adresu mi clanska
Svako se može učlaniti
Ja koji nisam zaposlen pa sam obavio mogu svi
Jer ne mogu da ne podržim momke koji su nas obradovali na terenu ove godine
Svaka čast tebi i svim ljudima van Zenice koji se učlane u klub.Vozuća,Zavidovići respekt!
Sve si vidio drug kada smo išli zajedno u Bihac 😉
Da su kao mi bar 30% ljudi u Zenici gdje bi nam bio kraj
Pametnjakovići većina ovdje koji gostovanja ponekad vide ili nikako. Kćerke od našeg druga iz Vozuće imaju vise gostovanja nego pola ovog foruma .
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Rijec "očajno" za 15 članova se ne može i ne smije napisati!!!
Da je svaki dan po 4 člana da se učlane super bi bilo..
4x365 oko 1500 na kraju godine!
Sasvim zadovoljavajuca cifra za jednu godinu.
I to bi bio veci rast od 30% nego ove godine.
Prema tome nastaviti samo sa objavama za članstvo i naravno sa pozivima da se što više kupuju karte za Sarajevo!
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Ko se nadao da ce svaki dan brojka biti kao prvi dan, kao da nas ne zna :)
Kao sto kaze zamorano kad bi svaki dan se cetvero uclanilo, to je na kraju godine bolja brojka nego ove.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Pade euforija oko članstva za 2 dana :sjekira:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

RubikovaKocka je napisao/la: 22 pro 2025, 09:28 Pade euforija oko članstva za 2 dana :sjekira:
Presli smo 300 clanova.

Meni ove brojke i nisu toliko bitne. Ok, lijepo je vidjeti 2000, 3000 clanova, ali do 1000 mi je isto ok. Nase clanstvo se ne moze porediti ni sa jednim drugim na balkanu, nama je to sistem funkcionisanja, a ne furke radi.

Na kraju krajeva, sta clanstvo u drugim klubovima znaci uopste? Ni u svesku nisi upisan, nego samo prodje kroz sistem. U zelji kucne ljubimce uclanjivali, samo da dobiju tu neku cifru za javnost. Hajduk je isti, samo furke radi, da se pohvalit mogu clanskom. Mislim i to mi je ok, ali neuporedivo sa sistemom koji mi imamo, a da ne pricam o 3-4 puta skupljoj clanskoj.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Staviti standove za uclanjivanje na trg i u centar. U pozadini malo popratnog sadrzaja i izmusti dijasporu i domace cicije dok su nam na vidiku.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Polako, kraj je mjeseca. Cekajte da narod dobije plate :D
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Rz88 je napisao/la: 22 pro 2025, 11:39 Staviti standove za uclanjivanje na trg i u centar. U pozadini malo popratnog sadrzaja i izmusti dijasporu i domace cicije dok su nam na vidiku.
Obavezno, to bi donijelo koju stotinu clanova za ovo 20tak dana.
Zamorano
12. igrač

Cinvict35 je napisao/la: 22 pro 2025, 14:12
Rz88 je napisao/la: 22 pro 2025, 11:39 Staviti standove za uclanjivanje na trg i u centar. U pozadini malo popratnog sadrzaja i izmusti dijasporu i domace cicije dok su nam na vidiku.
Nista to nece donjet!!! Kakva dijaspora i klinac,samo margarin i pastetu jedu u EU da bi se kurcilo 15 dana u Bosni. I takav da dadne 43 eura tek onako za Čelik! Nikad!
Stoka je to neotesana osim mozda 2% dijaspore sto aktivno prati i pomaze klub. Jel mora bit stand u centru a fan shop od centra 300 metara udaljen,ko ce donirat,uclanit se,kupiti nesto zna gdje je fan shop. Kakva dijaspora,kite obicne!
pasha
12. igrač

Post Postao/la pasha »

Zamorano je napisao/la: 22 pro 2025, 15:29
Nista to nece donjet!!! Kakva dijaspora i klinac,samo margarin i pastetu jedu u EU da bi se kurcilo 15 dana u Bosni. I takav da dadne 43 eura tek onako za Čelik! Nikad!
Stoka je to neotesana osim mozda 2% dijaspore sto aktivno prati i pomaze klub. Jel mora bit stand u centru a fan shop od centra 300 metara udaljen,ko ce donirat,uclanit se,kupiti nesto zna gdje je fan shop. Kakva dijaspora,kite obicne!
Opet pretjeruješ. Da li će se ko učlaniti, ulogu igra volja, a ne mjesto prebivališta. A ako uzmemo samo tvoje procente, ispada da dijaspora opet više se učlanjuje.

2% dijaspore pomaže kažeš. Moguće je. Ali šta onda reći za domicijelne? U klub se učlani manje od hiljadu ljudi. To znači manje od 1% popisanih 2013, a dobar dio dijaaporaca koji pomažu su već tada bili van grada.

Ne treba zaboraviti, da je akciju 12. igrač u najvećoj mjeri u početku gurala upravo dijaspora. Ta akcija nije spasila klub finansijski, ali jeste tim momcima koji su preuzeli klub 2020 po odlasku u kanton, a u doba najtežeg "corona lockdowna", dala podstrek da istraju, jer neko vjeruje u njih.

Da zaključim. Ne mislim, ni ja, da bi štand u centru grada, nešto posebno donio, ali opet rekoh. Nema potrebe za tvojim riječnikom...
Zamorano
12. igrač

pasha je napisao/la: 22 pro 2025, 16:14
Zamorano je napisao/la: 22 pro 2025, 15:29

Opet pretjeruješ. Da li će se ko učlaniti, ulogu igra volja, a ne mjesto prebivališta. A ako uzmemo samo tvoje procente, ispada da dijaspora opet više se učlanjuje.

2% dijaspore pomaže kažeš. Moguće je. Ali šta onda reći za domicijelne? U klub se učlani manje od hiljadu ljudi. To znači manje od 1% popisanih 2013, a dobar dio dijaaporaca koji pomažu su već tada bili van grada.

Ne treba zaboraviti, da je akciju 12. igrač u najvećoj mjeri u početku gurala upravo dijaspora. Ta akcija nije spasila klub finansijski, ali jeste tim momcima koji su preuzeli klub 2020 po odlasku u kanton, a u doba najtežeg "corona lockdowna", dala podstrek da istraju, jer neko vjeruje u njih.

Da zaključim. Ne mislim, ni ja, da bi štand u centru grada, nešto posebno donio, ali opet rekoh. Nema potrebe za tvojim riječnikom...
Sta nema potrebe? Hoces mi ti reci sta cu i kako cu se izraziti.
Pisat cu kako hocu i sta hocu,ko te pita sta bolan.
Ne znam ja sta je i 12 igrac i vjerni navijac,ne znam sta je ni hiljadarka za Čelik,ne znam sta je ni čelični zid,ne znam sta je fan shop i kupovina viška karata da se klub pogura,ništa ja to ne znam! I da mi sad kazes nema potrebe za mojim rijecnikom. Bjezi mi ba s ociju da te ne vidim!
pasha
12. igrač

Post Postao/la pasha »

Ti kad ne bi pokazao, da si najveći bilde foruma, bi crko.

Znaš, da znam ko si. Samo kažem...
macak_

Post Postao/la macak_ »

Ti standovi su dobri kada su u pitanju jeftinije stvari, pa da neko uzme usput dok hoda. Ali ovako ne vjerujem da ce dati rezultat. Dali su dovoljno opcija i nacina da se uclani ko god zeli. Poslije standa bi bilo jos da idu ljudima na vrata.

Stadion je bukvalno 5 minuta od centra, ima parking, blizu je pjeske. Shop fino uradjen, usluga profi. Sve gotovo za 5 min, a i radno vrijeme je pogodno.

Kome to ne odgovara ima online opciju kojom dobiju clansku na vrata bez da kurcem mrdnu.

Sami standovi su glupost. Jedino u smislu da bude neka osmisljena promocija, druzenje sa igracima itd, kao sto je ljetos bilo
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Dva velika Čelikovca, dva velika donatora, dva velika učesnika u svim akcijama, uvijek na istoj strani i ovakve uvrede i ponižavanja. Gledam i čitam, tražim šta je razlog i nema ga. Ustvari vrijedjanje dijaspore evo vidim. Nije okej. Završite na ovom da ne moram brisati svaki idući a forum se zove bez cenzure :) , eto obojica ste se ispuhali.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori