Sve si vidio drug kada smo išli zajedno u Bihac
Da su kao mi bar 30% ljudi u Zenici gdje bi nam bio kraj
Pametnjakovići većina ovdje koji gostovanja ponekad vide ili nikako. Kćerke od našeg druga iz Vozuće imaju vise gostovanja nego pola ovog foruma .
Presli smo 300 clanova.
Nista to nece donjet!!! Kakva dijaspora i klinac,samo margarin i pastetu jedu u EU da bi se kurcilo 15 dana u Bosni. I takav da dadne 43 eura tek onako za Čelik! Nikad!
Opet pretjeruješ. Da li će se ko učlaniti, ulogu igra volja, a ne mjesto prebivališta. A ako uzmemo samo tvoje procente, ispada da dijaspora opet više se učlanjuje.Zamorano je napisao/la: ↑22 pro 2025, 15:29Nista to nece donjet!!! Kakva dijaspora i klinac,samo margarin i pastetu jedu u EU da bi se kurcilo 15 dana u Bosni. I takav da dadne 43 eura tek onako za Čelik! Nikad!
Stoka je to neotesana osim mozda 2% dijaspore sto aktivno prati i pomaze klub. Jel mora bit stand u centru a fan shop od centra 300 metara udaljen,ko ce donirat,uclanit se,kupiti nesto zna gdje je fan shop. Kakva dijaspora,kite obicne!
Sta nema potrebe? Hoces mi ti reci sta cu i kako cu se izraziti.pasha je napisao/la: ↑22 pro 2025, 16:14Opet pretjeruješ. Da li će se ko učlaniti, ulogu igra volja, a ne mjesto prebivališta. A ako uzmemo samo tvoje procente, ispada da dijaspora opet više se učlanjuje.Zamorano je napisao/la: ↑22 pro 2025, 15:29Nista to nece donjet!!! Kakva dijaspora i klinac,samo margarin i pastetu jedu u EU da bi se kurcilo 15 dana u Bosni. I takav da dadne 43 eura tek onako za Čelik! Nikad!
Stoka je to neotesana osim mozda 2% dijaspore sto aktivno prati i pomaze klub. Jel mora bit stand u centru a fan shop od centra 300 metara udaljen,ko ce donirat,uclanit se,kupiti nesto zna gdje je fan shop. Kakva dijaspora,kite obicne!
2% dijaspore pomaže kažeš. Moguće je. Ali šta onda reći za domicijelne? U klub se učlani manje od hiljadu ljudi. To znači manje od 1% popisanih 2013, a dobar dio dijaaporaca koji pomažu su već tada bili van grada.
Ne treba zaboraviti, da je akciju 12. igrač u najvećoj mjeri u početku gurala upravo dijaspora. Ta akcija nije spasila klub finansijski, ali jeste tim momcima koji su preuzeli klub 2020 po odlasku u kanton, a u doba najtežeg "corona lockdowna", dala podstrek da istraju, jer neko vjeruje u njih.
Da zaključim. Ne mislim, ni ja, da bi štand u centru grada, nešto posebno donio, ali opet rekoh. Nema potrebe za tvojim riječnikom...