Došao sam prije 12 a nisam uspio među 20 prvih biti sa brojem članske.
NK Čelik
-
Guest.1945
Re: NK Čelik
Pa zato kažem.Ovo ostaviti za naše tržište i exyu i uvesti još PayPal i imaš globalni payment, a PayPal ko nema napravi za 1 minut iz kuće, na kraju to sve opet ide na klupski račun.Sigurno,brzo,jednostavno.KakhaKaladze je napisao/la: ↑17 pro 2025, 12:22Bice paypal ubrzo. A to jest za monri al opet ne moze klub uvodit neki njemacki monri pa da ti domace uplate budu problem.Guest.1945 je napisao/la: ↑17 pro 2025, 12:12Monri je jedan od payment gateway i banka ako ne radi sa njima nece proci.Mislim da bi klub trebao i PayPal da uvede i onda nema problema.Upravo zbog ovakvih slučajeva da ne ovisiš da li neka banka ima ugovor tj. je li kompatibilna.KakhaKaladze je napisao/la: ↑17 pro 2025, 11:48
Nije tu problem sistem placanja kod nas nego da tebi banka odobri to placanje. Mislim da je vecina ino placanja problem radi banke a ne radi naseg sistema. Monri je itekako rasprostranjen sistem i nije nesto eksperimentalno nego najpopularnija platforma kod nas.
- BatistutA19
Kako ide uclanjenje ,znaci nema vise gore u klubu uclanjenje na katu, sad smo u prizemlju
Treba klub jak marketing i stalno azurirat brojke a i na fb bar sedmicno.
To da li treba uvest kategoriju jeftiniju ko nema pravo glasa ne znam ,ko ide ide ko ne ide ne ide na skupstinu.
I za mene je pravi navijac ko ima clansku kluba pa cak usput i Robijasa .
Ne bi se opet slozio za drugo sa mnogim, ima ljudi koji svaku gledaju i to sa navijackim rekvizitima znam ih puno ali ih clanska ne zanima .Valjda smo mi taj mentalitet ko pravi bosanci sporo kontamo i tacno onaj vic sto se bosanac smije 2 puta,jednom reda radi a drugi put kad skonta.Kad skontaju tad ce se uclanit isto sto ovaj sistem nismo skontali sve u isto vreme.
I ja nisam skonto odmah i od mene su neki pametniji bili mjesec dva ali i ja sam od nekog pametniji.Neko za godinu dvije pet ,neko jos konta ovo sve ali naravno cjenim navijace i clanove i koji nisu clanovi jer i ti ljudi kupe,pomognu na bilo koji nacin.
Jos sam nesto htio napisat ali zaboravio
hajd drugi put
To da li treba uvest kategoriju jeftiniju ko nema pravo glasa ne znam ,ko ide ide ko ne ide ne ide na skupstinu.
I za mene je pravi navijac ko ima clansku kluba pa cak usput i Robijasa .
Ne bi se opet slozio za drugo sa mnogim, ima ljudi koji svaku gledaju i to sa navijackim rekvizitima znam ih puno ali ih clanska ne zanima .Valjda smo mi taj mentalitet ko pravi bosanci sporo kontamo i tacno onaj vic sto se bosanac smije 2 puta,jednom reda radi a drugi put kad skonta.Kad skontaju tad ce se uclanit isto sto ovaj sistem nismo skontali sve u isto vreme.
I ja nisam skonto odmah i od mene su neki pametniji bili mjesec dva ali i ja sam od nekog pametniji.Neko za godinu dvije pet ,neko jos konta ovo sve ali naravno cjenim navijace i clanove i koji nisu clanovi jer i ti ljudi kupe,pomognu na bilo koji nacin.
Jos sam nesto htio napisat ali zaboravio
Kaže direktor Robert za zenicablog uskoro POJAČANJA. Ne na ovom videu nego na članku o učlanjenju.
Direktore pogledaj anketu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Imal ko Marina na FB jel istina da je postavio story slika sa Skrijeljom, danas mi rece drug tako.
Da nisu kakvi pregovori
Da nisu kakvi pregovori
-
Delirijum1988
100 fizički
50 online
cca. učlanjenih do 17h u klub, informacije iz kluba.
Prvi dan znači sigurno preko 150. Bravo Zenico!
50 online
cca. učlanjenih do 17h u klub, informacije iz kluba.
Prvi dan znači sigurno preko 150. Bravo Zenico!
Eto najavljena pohacanja uskoro jel to cilj dovest do priprema pojacanja sto bi bilo pravo ozbiljno i pravi posao naravno.
Da pitam sad vase mislje je da li imamo snage da dovedemo top igrace koji su nam potrebni odmah na startu prelaznog roka jer znamo da svi nesto cekaju pogotovo kad trebaju doc u ovu ligu.
Sve me strah da ce ae to oduzivat sa potpisima jer menadzeri otezu cekaaju bolje ponude dizu cijenu j..bu konju mater i sl.
Da pitam sad vase mislje je da li imamo snage da dovedemo top igrace koji su nam potrebni odmah na startu prelaznog roka jer znamo da svi nesto cekaju pogotovo kad trebaju doc u ovu ligu.
Sve me strah da ce ae to oduzivat sa potpisima jer menadzeri otezu cekaaju bolje ponude dizu cijenu j..bu konju mater i sl.
“Za prvi dan učlanjenja smo dostigli brojku od
Đe nađoše tog jednog
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Pa dosao covjek izmedju 17 i 18. Logicno

Al 50 online prvi dan
Danas idemo jos jace. Sad ce srijeda da vidi kakav je cetvrtak

Al 50 online prvi dan
Danas idemo jos jace. Sad ce srijeda da vidi kakav je cetvrtak

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Rekord članstva bi mogao pasti u januaru ako se nastavi ovako 
Gledam posjeta na Grbavici 1300 ljudi, a sta bi bilo da su bili gdje smo mi pa i ev treca sezona u FL mogu mislit.
Mi mozemo bit preponosni stq smo uradili do sada a pogotovo za ovu polusezonu kao tim kao publika a Bogami i uprava i svi u klubu
Mi mozemo bit preponosni stq smo uradili do sada a pogotovo za ovu polusezonu kao tim kao publika a Bogami i uprava i svi u klubu
Nakon jedne sezone u kojoj nisam bio član, građanska obaveza ovaj put određena! Hvala za online uplate!
Prije 5-6 dana mi izbaci objavu Sarajeva na Facebook iako ih ne pratim gdje najavljuju kup utakmicu i stoji grb Čelika, Sarajeva i potencijalnog protivnika u 1/4 kupa Širokog i Veleža i kliknem vidim ima dosta komentara da vidim sta pišu kad prvi top komentar sa nekoliko stotina lajkova piše neki sarajlija u fazonu stvarno Čelik ima nadaleko najljepsi grb od svih klubova a posebnu čar daje ljiljan svaka čast u tom smislu..
I stvarno ovako objektivno kad čovjek pogleda i da nisam navijač Čelika ovo je savršenstvo od grba.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
Luis Nazario da Lima
I kod njih je nekad bio ljiljan, a sad je lopta.Avenija je napisao/la: ↑18 pro 2025, 13:20Prije 5-6 dana mi izbaci objavu Sarajeva na Facebook iako ih ne pratim gdje najavljuju kup utakmicu i stoji grb Čelika, Sarajeva i potencijalnog protivnika u 1/4 kupa Širokog i Veleža i kliknem vidim ima dosta komentara da vidim sta pišu kad prvi top komentar sa nekoliko stotina lajkova piše neki sarajlija u fazonu stvarno Čelik ima nadaleko najljepsi grb od svih klubova a posebnu čar daje ljiljan svaka čast u tom smislu..
I stvarno ovako objektivno kad čovjek pogleda i da nisam navijač Čelika ovo je savršenstvo od grba.
Mi smo ostali dosljedni.
Ugledaju se ljudi na nas, sa svih strana.
Odradjena gradanska duznost, i dijete tek rođeno, prvo clanska Celikova pa rodni list