NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

KakhaKaladze je napisao/la: 10 pro 2025, 11:56
Cinvict35 je napisao/la: 10 pro 2025, 10:59
Allgunsblazing je napisao/la: 10 pro 2025, 10:04
Apsolutno nepotreban igrac. Ne moze igrati PL jer bi je i igrao da moze. Pozicija koja nam nije prioritet u ovom trenutku.
Ma ja se sve nadam da ce nasi bar pokusat dovest neke bas top igrace jer kako kazu dovest samo kvalitet da moze igrat i PL a ja ne vidim u ovoj ligi neka imana osim et Hegica da ima kvalitet i potencijal cisto zbog godina ipak sa 21 godinom dominirat onako stoperw nije bas lako.Ja mislim ipak ako odrijsis za platu 5 ili 6 milja da se moze dovest dobar igrac jer ipak smo mi klub od renomea infrastrukture navijaca i ambicije
Kako bi sw ti osjecao da u tvoj kolektiv poslodavac dovede nekog i da mu tri ili cetiri ili pet puta vecu platu od tvoje? Potrz da dovedes nekog na tu platu u ovom trenutku ce garantovano unistit hemiju koju trenutno imamo. Jedini nacin da za te pare dovedes nekog i da sve ostane uredno u svalicionici je da dovedes Mbapea prve lige fbih pa da ne bude problema.
Jednostavno ja prvi da mi u firmu dodje neko ko radi nacelno isti posao kao ja za tri puta vecu lovu, ocekivao bih da radi tri puta bolji posao od mene. Ako ne radi onda bih se poceo buniti.
Nidxe veze komentar za malu djwcu iz vrtica jbt pa normqlno ako mekog dovedes kao pojacanje da ces ga platit vise nego ove sto imas pod uslovom da je iz PL ili da je iz Hrvatske lige ili sl.
Pa sta ti mislis nadogradit ekipu i dovest igraca za 2 ili 3 milje ( predpostavljam da je to najveca plata u klubu), e dovesces ali malo sutra.Ti kao radnik ako radis za platu 1000km a dovede gazda inzinjerq koji ce svu proizvodnju unaprijedit normalno da ce imat 3 puta vecu platu a ti ima da sutis i radis i pokazes se i onda trazis vecu platu.Nekontam te nikako zar mislis da se ima sta bunit Marin Vardo Ali ili Durmis pa i Delic i drugi kad dovedes igraca 3 puta boljeg a i platis ga 3 puta vise.Nema emocija kvalitet ako hoces dovest ima da ga platis a ovi sto su tu ako misle da mogu bolje ima klubova nek idu
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Ta priča a recimo Bureković doveden da leži i uzima novce :D
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

https://nkcelik.ba/nogometni-klub-celik ... ke-godine/

Nogometni klub Čelik se užurbano priprema za zaključenje ove kalendarske godine, stoga je trenutno najveći fokus na pripremi kampanje za članstvo 2026, a obzirom na rezultate, podršku navijača i činjenicu da je uspostavljen online model učlanjenja, naredne godine očekujemo značajno povećanje broja članova i postavljanje novih rekorda i na tom polju. U skladu sa Statutom NK Čelik određene su i cijene članarina:

– kategorija I : 80,00 KM (punoljetni zaposleni članovi)
– kategorija II: 50,00 KM (punoljetni članovi koji ostvaruju popust: nezaposleni, studenti, žene, osobe sa invaliditetom, penzioneri)
– kategorija III: 30,00 KM (maloljetni članovi – bez prava glasa na Skupštini)
– kategorija IV: 800,00 KM (VIP članovi)

Kao i ranijih godina, obezbijedili smo vrijedne poklone naših partnera za sve članove, a učlanjenje u 2026. kreće naredne sedmice i vršit će se online putem i u klupskom Fan shopu na istočnoj tribini stadiona Bilino polje.

U skladu s ovim, te uz činjenicu na očekivano značajno povećanje troškova kroz eventualni ulazak u WWIN ligu BiH, a uz održavanje finansijske stabilnosti i u narednom periodu, odlučili smo se i za povećanje cijene ulaznica u narednoj polusezoni.
Nove cijene će biti: Zapad 10 KM; Istok 8 KM; Jug/Sjever 6 KM.

Jedan od razloga za povećanje cijene ulaznice jeste i činjenica da smo, putujući kroz Prvu ligu FBiH, uočili da su cijene ulaznica na svim ostalim stadionima više od naših. Također, uslovi na tribinama Bilinog polja, koje nosi najvišu kategoriju stadiona u BiH, neuporedivo su kvalitetniji.

Svakako, vrijedi napomenuti da se cijena dječije karte neće mijenjati (2 KM za tribine istok ili zapad) i da će biti moguće kupiti sezonsku dječiju ulaznicu tokom cijele sezone.

Redovne sezonske ulaznice će nastaviti da važe u nesmetanom obliku za sve utakmice Prve lige FBiH i Kupa BiH, a Klub će uskoro objaviti i pojedinosti za polusezonske ulaznice koje će biti omogućene za penzionere i osobe s invaliditetom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

A kad smo bili na -14 i borba za opstanak Burek dosao da pomogne a sad lezinuzima pate ccc.
Stanite ljudi da covjek se od povrede oporavi i ako ovu polusezonu ne zaigra to je to
Onakav Burekovic kakvog ga pamtim je veoma dobar bek bio.
Malo je u godinama ali ako ima volju da se vrati u fudbal po meni predobar igrac za nas klub
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Sasvim ok poskupljenje karti,posebno ako uđemo u pl 10 km za zapad je top cijena
A evo i gledam i jug i sjever su po 6 KM da li to znači da će gosti na sjeveru plaćati tu cijenu to govorim radi pl ako udemo jer će Horde,Manijaci,Red Army plaćati ulaz 6 KM
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Almir2018 je napisao/la: 10 pro 2025, 13:47 Sasvim ok poskupljenje karti,posebno ako uđemo u pl 10 km za zapad je top cijena
A evo i gledam i jug i sjever su po 6 KM da li to znači da će gosti na sjeveru plaćati tu cijenu to govorim radi pl ako udemo jer će Horde,Manijaci,Red Army plaćati ulaz 6 KM
Tako je i ja sam pisao pqr puta da zapad treba da ide na 10km i istok 8km, ovo jug sjever da ovako ostane i sasvim ok cijena
Odgovori