NK Čelik
Re: NK Čelik
Čelik je kažnjen sa ukupno sa 6.100 KM zbog “ispada” navijača protiv Igmana, Radnika, Tuzla sitija i TOŠK-a
Jesu li bar sa ovim rijesene sve kazne ili je moguce da jos sta stigne, ne vidim ovdje Gosk na spisku a i tu je bilo baklji dosta.
Jesu li bar sa ovim rijesene sve kazne ili je moguce da jos sta stigne, ne vidim ovdje Gosk na spisku a i tu je bilo baklji dosta.
Ima jos hiljada protiv Posusja u Kupu, a vjerovatno ce biti i za GOSK
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Brate dragi ti sve u šiframa pises i u tajnosti da covjek mora razmišljati o čemu i kome se radi i zasto nesto spominjes pa i pojačanja. Čemu sad spominjanje Zekića i klanjanje njemu da i ja znam
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Njegov intervju na A1 nogometni podcast...Ima na Fb na stranicama
-
prisonbreak
Izdvojio nas, da u drugoj ligi imas pun stadion, da je to u Hrvatskoj nezamislivo. Prije svega bas mi je drago da se bas puno prica o nama, da se stalno spominjemo u pozitivnom smislu.
-
prisonbreak
Spominju i drugi u zadnje vrijeme, podcast kod Konjhodzica ovaj zadnji je Trivunovic vise puta spomenuo Celik i Bilino, a i mnogi drugi kazu da je vrijeme i da Celik zasluzuje PLprisonbreak je napisao/la: ↑09 pro 2025, 21:30Izdvojio nas, da u drugoj ligi imas pun stadion, da je to u Hrvatskoj nezamislivo. Prije svega bas mi je drago da se bas puno prica o nama, da se stalno spominjemo u pozitivnom smislu.
Teska zima, ako ne bude nekih drugih aktivnosti oko kluba, kolektivno nam harakiri ne gine.prisonbreak je napisao/la: ↑09 pro 2025, 21:31ma ovaj period je ubitacan, a jos dva mjeseca mirovanja, ziva patnja. Mora se malo podgrijati atmosfera na forumu
![]()
-
RubikovaKocka
Prva želja mi je Ðani Salčin, sigurno igrač i za premierligu. Mislim da bi kod nas još više eksplodirao na BP. Probao bi još Hegića iz ove lige. Ne treba gomilati, dovesti 3-4 igrača al prava, za premier lige, napraviti kvalitetan upgrade na ovu ekipu što imamo.
- Allgunsblazing
Apsolutno nepotreban igrac. Ne moze igrati PL jer bi je i igrao da moze. Pozicija koja nam nije prioritet u ovom trenutku.RubikovaKocka je napisao/la: ↑10 pro 2025, 07:45 Prva želja mi je Ðani Salčin, sigurno igrač i za premierligu. Mislim da bi kod nas još više eksplodirao na BP. Probao bi još Hegića iz ove lige. Ne treba gomilati, dovesti 3-4 igrača al prava, za premier lige, napraviti kvalitetan upgrade na ovu ekipu što imamo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Ma ja se sve nadam da ce nasi bar pokusat dovest neke bas top igrace jer kako kazu dovest samo kvalitet da moze igrat i PL a ja ne vidim u ovoj ligi neka imana osim et Hegica da ima kvalitet i potencijal cisto zbog godina ipak sa 21 godinom dominirat onako stoperw nije bas lako.Ja mislim ipak ako odrijsis za platu 5 ili 6 milja da se moze dovest dobar igrac jer ipak smo mi klub od renomea infrastrukture navijaca i ambicijeAllgunsblazing je napisao/la: ↑10 pro 2025, 10:04Apsolutno nepotreban igrac. Ne moze igrati PL jer bi je i igrao da moze. Pozicija koja nam nije prioritet u ovom trenutku.RubikovaKocka je napisao/la: ↑10 pro 2025, 07:45 Prva želja mi je Ðani Salčin, sigurno igrač i za premierligu. Mislim da bi kod nas još više eksplodirao na BP. Probao bi još Hegića iz ove lige. Ne treba gomilati, dovesti 3-4 igrača al prava, za premier lige, napraviti kvalitetan upgrade na ovu ekipu što imamo.
-
KakhaKaladze
Kako bi sw ti osjecao da u tvoj kolektiv poslodavac dovede nekog i da mu tri ili cetiri ili pet puta vecu platu od tvoje? Potrz da dovedes nekog na tu platu u ovom trenutku ce garantovano unistit hemiju koju trenutno imamo. Jedini nacin da za te pare dovedes nekog i da sve ostane uredno u svalicionici je da dovedes Mbapea prve lige fbih pa da ne bude problema.Cinvict35 je napisao/la: ↑10 pro 2025, 10:59Ma ja se sve nadam da ce nasi bar pokusat dovest neke bas top igrace jer kako kazu dovest samo kvalitet da moze igrat i PL a ja ne vidim u ovoj ligi neka imana osim et Hegica da ima kvalitet i potencijal cisto zbog godina ipak sa 21 godinom dominirat onako stoperw nije bas lako.Ja mislim ipak ako odrijsis za platu 5 ili 6 milja da se moze dovest dobar igrac jer ipak smo mi klub od renomea infrastrukture navijaca i ambicijeAllgunsblazing je napisao/la: ↑10 pro 2025, 10:04Apsolutno nepotreban igrac. Ne moze igrati PL jer bi je i igrao da moze. Pozicija koja nam nije prioritet u ovom trenutku.RubikovaKocka je napisao/la: ↑10 pro 2025, 07:45 Prva želja mi je Ðani Salčin, sigurno igrač i za premierligu. Mislim da bi kod nas još više eksplodirao na BP. Probao bi još Hegića iz ove lige. Ne treba gomilati, dovesti 3-4 igrača al prava, za premier lige, napraviti kvalitetan upgrade na ovu ekipu što imamo.
Jednostavno ja prvi da mi u firmu dodje neko ko radi nacelno isti posao kao ja za tri puta vecu lovu, ocekivao bih da radi tri puta bolji posao od mene. Ako ne radi onda bih se poceo buniti.