Ja se uvijek ibretim da Babic sjedi na klupi a Hodjic igra zadnjeg veznogEugen je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:24Dobar i na zadnjem veznom i na stoperu. U posljednjoj sezoni orije ulaska juniora u Premijer ligu zabio 18 golova kao defanzivni i vezni igracCinvict35 je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:09Kako je samo Ploco nahvalio Babica na podcastu, taj momak je vrh vidjecete bolji sa loptom i mozgom od vecine nasih igraca, malo sad fizike preko zime i top zadnji vezni stoper centralni vezni pa i bek sve moze momak igratBrotherze je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:05 Napokon, hvala Bogu da je potpisano. Ovo nam je vaznije od bilo kakvih pojacanja, jos Hodzic da potpise jer vjerujem da on moze jos napredovati dosta kao stoper. Nakon njega i Babic kome treba davati vise sanse pa mozda on bude taj def vezni kojeg trazimo.
Hodzic i Smajlovic su i naredne sezone u21 igraci sto je super.![]()
NK Čelik
- Zenicanin988
Re: NK Čelik
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
RubikovaKocka
Jbt taj iz Pazara dolazi 2 godine kod nas nikad doci.
Ako ne zabije 10 za polusezonu nista, koliko je isforsirano da bas on dodje na posudbu.
Ako ne zabije 10 za polusezonu nista, koliko je isforsirano da bas on dodje na posudbu.
Sjednici Komisije za stadione i bezbjednost Nogometnog saveza Federacije BiH su prisustvovali članovi Komisije, Omerčić Zijad-predsjednik, Gudelj Tomica-dopredsjednik i Krujeziu Naser-član, te predsjednik NS FBiH Jabandžić Muris, dopredsjednik NS FBiH Vukadin Stipo i generalni sekretar NS FBiH Baković Eldin.
Haha kakva je to sprdacina, nesto kao Ramo Isak ministar sigurnosti, ode sve u klinacTruhlo je napisao/la: ↑29 stu 2025, 08:33Sjednici Komisije za stadione i bezbjednost Nogometnog saveza Federacije BiH su prisustvovali članovi Komisije, Omerčić Zijad-predsjednik, Gudelj Tomica-dopredsjednik i Krujeziu Naser-član, te predsjednik NS FBiH Jabandžić Muris, dopredsjednik NS FBiH Vukadin Stipo i generalni sekretar NS FBiH Baković Eldin.![]()
![]()
Opasno su se infiltrirali i u akademiju NK Celik, nije dobro treba to rjesavat i Nurkovica, zivi bili pa vidjeliTruhlo je napisao/la: ↑29 stu 2025, 08:33Sjednici Komisije za stadione i bezbjednost Nogometnog saveza Federacije BiH su prisustvovali članovi Komisije, Omerčić Zijad-predsjednik, Gudelj Tomica-dopredsjednik i Krujeziu Naser-član, te predsjednik NS FBiH Jabandžić Muris, dopredsjednik NS FBiH Vukadin Stipo i generalni sekretar NS FBiH Baković Eldin.![]()
![]()
Trako ako dođe ja odlazim
Hvatanje za kurac ispred istoka i psovanje navijačima na istoku u dresu Stupčanice, ne zaboravlja to zenička publika, niti će
Hvatanje za kurac ispred istoka i psovanje navijačima na istoku u dresu Stupčanice, ne zaboravlja to zenička publika, niti će
East Remembers!!!

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35 je napisao/la: ↑29 stu 2025, 10:46Opasno su se infiltrirali i u akademiju NK Celik, nije dobro treba to rjesavat i Nurkovica, zivi bili pa vidjeliTruhlo je napisao/la: ↑29 stu 2025, 08:33Sjednici Komisije za stadione i bezbjednost Nogometnog saveza Federacije BiH su prisustvovali članovi Komisije, Omerčić Zijad-predsjednik, Gudelj Tomica-dopredsjednik i Krujeziu Naser-član, te predsjednik NS FBiH Jabandžić Muris, dopredsjednik NS FBiH Vukadin Stipo i generalni sekretar NS FBiH Baković Eldin.![]()
![]()
Ma samo nikom ne davati puno slobode i da iznad svakog ima nadzorni organ, cim se primijeti neka nepravilnost odmah reagovati.
Sad kad pocnu dolazit pare u klub odmah ce se aktivirati lesinari razni koji ce gledati svoju korist.
Imace uprava puno posla i sa takvima ali dokazali su do sad da su sposobni pa vjerujem da ce oni sve to rijesiti.
10 +Cinvict35 je napisao/la: ↑29 stu 2025, 10:46Opasno su se infiltrirali i u akademiju NK Celik, nije dobro treba to rjesavat i Nurkovica, zivi bili pa vidjeliTruhlo je napisao/la: ↑29 stu 2025, 08:33Sjednici Komisije za stadione i bezbjednost Nogometnog saveza Federacije BiH su prisustvovali članovi Komisije, Omerčić Zijad-predsjednik, Gudelj Tomica-dopredsjednik i Krujeziu Naser-član, te predsjednik NS FBiH Jabandžić Muris, dopredsjednik NS FBiH Vukadin Stipo i generalni sekretar NS FBiH Baković Eldin.![]()
![]()
Nemoj se brukat, Naser je pomogao Čeliku i pomaze zadnjih godina samo to mnogi ne znaju na koji način i kako. Kada je u pitanju Nurkovic radi svoj posao prilicno dobro, Akademija napreduje i sta bi vi nekog smijenjivali, Akademija pripada investitoru sa kojim klub ima ugovor i Vito je postavio Adisa za direktora Akademije ne vidim sta je problem, to sto mu je Naser ili neko treci punac kakve to veze ima sa njegovim znanjem. Da vas podsjetim jedan od rijetkih trenera u BiH koji ima najvisu diplomu kada su u pitanju treneri golman i sutra kada klub udje u Premijer ligu mislim da se u propozicijama trazi da trener golmana mora imati tu licencu.Cinvict35 je napisao/la: ↑29 stu 2025, 10:46Opasno su se infiltrirali i u akademiju NK Celik, nije dobro treba to rjesavat i Nurkovica, zivi bili pa vidjeliTruhlo je napisao/la: ↑29 stu 2025, 08:33Sjednici Komisije za stadione i bezbjednost Nogometnog saveza Federacije BiH su prisustvovali članovi Komisije, Omerčić Zijad-predsjednik, Gudelj Tomica-dopredsjednik i Krujeziu Naser-član, te predsjednik NS FBiH Jabandžić Muris, dopredsjednik NS FBiH Vukadin Stipo i generalni sekretar NS FBiH Baković Eldin.![]()
![]()
Znam ja dosta stvari, meni nemozes maglu prodavat.Daj Boze dq bude tako ali mi svi u Zenici vise mqnje znamo ko je Naser sta radi cime se bavi i taj nikom u zivotu nije pomogao a da mu " dusu nije uzeo" .Ti ces meni pricat o Naseru ja odrasto i zivim na Jaliji.Eugen je napisao/la: ↑29 stu 2025, 16:36Nemoj se brukat, Naser je pomogao Čeliku i pomaze zadnjih godina samo to mnogi ne znaju na koji način i kako. Kada je u pitanju Nurkovic radi svoj posao prilicno dobro, Akademija napreduje i sta bi vi nekog smijenjivali, Akademija pripada investitoru sa kojim klub ima ugovor i Vito je postavio Adisa za direktora Akademije ne vidim sta je problem, to sto mu je Naser ili neko treci punac kakve to veze ima sa njegovim znanjem. Da vas podsjetim jedan od rijetkih trenera u BiH koji ima najvisu diplomu kada su u pitanju treneri golman i sutra kada klub udje u Premijer ligu mislim da se u propozicijama trazi da trener golmana mora imati tu licencu.
Doduse jest ulazio u svlacionucu sudijama prosle sezone
Nurkovic nije zbog toga postavljen nemoj lagat bezveze ovdje, necu se dalje raspravljat ocito da povrsno znas neke stvari. Nek rade svi za dobrobig kluba Čelik je uvijek iznad svakog pojedinca.Cinvict35 je napisao/la: ↑29 stu 2025, 17:07Znam ja dosta stvari, meni nemozes maglu prodavat.Daj Boze dq bude tako ali mi svi u Zenici vise mqnje znamo ko je Naser sta radi cime se bavi i taj nikom u zivotu nije pomogao a da mu " dusu nije uzeo" .Ti ces meni pricat o Naseru ja odrasto i zivim na Jaliji.Eugen je napisao/la: ↑29 stu 2025, 16:36Nemoj se brukat, Naser je pomogao Čeliku i pomaze zadnjih godina samo to mnogi ne znaju na koji način i kako. Kada je u pitanju Nurkovic radi svoj posao prilicno dobro, Akademija napreduje i sta bi vi nekog smijenjivali, Akademija pripada investitoru sa kojim klub ima ugovor i Vito je postavio Adisa za direktora Akademije ne vidim sta je problem, to sto mu je Naser ili neko treci punac kakve to veze ima sa njegovim znanjem. Da vas podsjetim jedan od rijetkih trenera u BiH koji ima najvisu diplomu kada su u pitanju treneri golman i sutra kada klub udje u Premijer ligu mislim da se u propozicijama trazi da trener golmana mora imati tu licencu.
Doduse jest ulazio u svlacionucu sudijama prosle sezonea Vito je njegov covjek i zato je i postqvljen Nurkovic na toj poziciji.Sve neka nisam protiv neka svi rade ali treba njih posebno drzat na oku, cetvere otvorit kad su takvi ljudi u pitanju.
- Juzni Front 1988
E moj Convicts, nije ti Naser sa Jalije.Cinvict35 je napisao/la: ↑29 stu 2025, 17:07Znam ja dosta stvari, meni nemozes maglu prodavat.Daj Boze dq bude tako ali mi svi u Zenici vise mqnje znamo ko je Naser sta radi cime se bavi i taj nikom u zivotu nije pomogao a da mu " dusu nije uzeo" .Ti ces meni pricat o Naseru ja odrasto i zivim na Jaliji.Eugen je napisao/la: ↑29 stu 2025, 16:36Nemoj se brukat, Naser je pomogao Čeliku i pomaze zadnjih godina samo to mnogi ne znaju na koji način i kako. Kada je u pitanju Nurkovic radi svoj posao prilicno dobro, Akademija napreduje i sta bi vi nekog smijenjivali, Akademija pripada investitoru sa kojim klub ima ugovor i Vito je postavio Adisa za direktora Akademije ne vidim sta je problem, to sto mu je Naser ili neko treci punac kakve to veze ima sa njegovim znanjem. Da vas podsjetim jedan od rijetkih trenera u BiH koji ima najvisu diplomu kada su u pitanju treneri golman i sutra kada klub udje u Premijer ligu mislim da se u propozicijama trazi da trener golmana mora imati tu licencu.
Doduse jest ulazio u svlacionucu sudijama prosle sezonea Vito je njegov covjek i zato je i postqvljen Nurkovic na toj poziciji.Sve neka nisam protiv neka svi rade ali treba njih posebno drzat na oku, cetvere otvorit kad su takvi ljudi u pitanju.
Naser je moj komsija u Peharama, tu je odrastao i zivio vecinu svog zivota dok su mu otac i majka bili zivi. I on i Buco i sestre mu. I znam sta je bio i gdje radio prije agresije na nasu drzavu.
Necu ulazit u to u kakvim je komisijama, ali znam da voli Celik to ti odgovorno tvrdim 100%
moSa likCe
Dok skontaju pojedinci neke stvari polakoJuzni Front 1988 je napisao/la: ↑29 stu 2025, 20:02E moj Convicts, nije ti Naser sa Jalije.Cinvict35 je napisao/la: ↑29 stu 2025, 17:07Znam ja dosta stvari, meni nemozes maglu prodavat.Daj Boze dq bude tako ali mi svi u Zenici vise mqnje znamo ko je Naser sta radi cime se bavi i taj nikom u zivotu nije pomogao a da mu " dusu nije uzeo" .Ti ces meni pricat o Naseru ja odrasto i zivim na Jaliji.Eugen je napisao/la: ↑29 stu 2025, 16:36
Nemoj se brukat, Naser je pomogao Čeliku i pomaze zadnjih godina samo to mnogi ne znaju na koji način i kako. Kada je u pitanju Nurkovic radi svoj posao prilicno dobro, Akademija napreduje i sta bi vi nekog smijenjivali, Akademija pripada investitoru sa kojim klub ima ugovor i Vito je postavio Adisa za direktora Akademije ne vidim sta je problem, to sto mu je Naser ili neko treci punac kakve to veze ima sa njegovim znanjem. Da vas podsjetim jedan od rijetkih trenera u BiH koji ima najvisu diplomu kada su u pitanju treneri golman i sutra kada klub udje u Premijer ligu mislim da se u propozicijama trazi da trener golmana mora imati tu licencu.
Naser je moj komsija u Peharama, tu je odrastao i zivio vecinu svog zivota dok su mu otac i majka bili zivi. I on i Buco i sestre mu. I znam sta je bio i gdje radio prije agresije na nasu drzavu.
Necu ulazit u to u kakvim je komisijama, ali znam da voli Celik to ti odgovorno tvrdim 100%
Nego u utorak koga cemo u Kupu izvuci
Znam ja dobro da nije sa Jalije pa valjda ako sam porijeklom iz tog kvarta znam ali isto sam tako visio u atlantisu kod sulje i u tom djelu gdje se manje vise sve zna i ko se skim druzi i suruje i kako zaradzuje hljeb.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑29 stu 2025, 20:02E moj Convicts, nije ti Naser sa Jalije.Cinvict35 je napisao/la: ↑29 stu 2025, 17:07Znam ja dosta stvari, meni nemozes maglu prodavat.Daj Boze dq bude tako ali mi svi u Zenici vise mqnje znamo ko je Naser sta radi cime se bavi i taj nikom u zivotu nije pomogao a da mu " dusu nije uzeo" .Ti ces meni pricat o Naseru ja odrasto i zivim na Jaliji.Eugen je napisao/la: ↑29 stu 2025, 16:36
Nemoj se brukat, Naser je pomogao Čeliku i pomaze zadnjih godina samo to mnogi ne znaju na koji način i kako. Kada je u pitanju Nurkovic radi svoj posao prilicno dobro, Akademija napreduje i sta bi vi nekog smijenjivali, Akademija pripada investitoru sa kojim klub ima ugovor i Vito je postavio Adisa za direktora Akademije ne vidim sta je problem, to sto mu je Naser ili neko treci punac kakve to veze ima sa njegovim znanjem. Da vas podsjetim jedan od rijetkih trenera u BiH koji ima najvisu diplomu kada su u pitanju treneri golman i sutra kada klub udje u Premijer ligu mislim da se u propozicijama trazi da trener golmana mora imati tu licencu.
Nisam ja rekao da neko hoce nesto ali treba bit oprezan sa takvim ljudima obi nemaju srce nego samo za novce i interes a isto tako Nurkovic malo u Celiku pa za parama i prvom prilikom u Sarajevo pa u Vitez pa opet Celik hm ljubav nema sta.Samo drzat na oku a daj Boze da oni nala izbace 100 Telalovica i da rade sve za dobrobit kluba i akademije, prvi cu cestitat i pohvalit ali mi moramo zapamtit da Celik vole samo oni momci koji su sad u upravi i koji su ga spasavali kao i navijaci