NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 28 stu 2025, 19:43 Bio sam baš skeptičan da neće izraditi iz x y razloga, al ovim potpisom je sve riješeno kako treba. Bravo za klub i bravo za još jednog pravog zeničanina i čelikovca, tako se ispoštuje svoj klub, da ako bog da do real madrida dogura :srce:

Nadam se da ovdje nije kraj, idemo čeliče, ispoštujte i horinog regena hodžića, momak je zaslužio također pro ugovor.
Ne sumnjam da ce Hodzic s Profi ugovorom nastupati u Premijer ligi 😃
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Cestitke klubu i Rikiju!
3 godine :tobože:
Sjajan potez i za Rikija i za klub!
Sljedeci je Hodzic za potpis ;)
Odmah prodat Rikija u Dinamo Zagreb klepit 300000 eura
i onda uzet na ljeto 10 PL rutonja i osvojit mjesto za Evropu :mrgreen: Dobro i Celiku i Rikiju a vratis sve pare sto ulozis u rutonje :D
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Napokon, hvala Bogu da je potpisano. Ovo nam je vaznije od bilo kakvih pojacanja, jos Hodzic da potpise jer vjerujem da on moze jos napredovati dosta kao stoper. Nakon njega i Babic kome treba davati vise sanse pa mozda on bude taj def vezni kojeg trazimo.
Hodzic i Smajlovic su i naredne sezone u21 igraci sto je super.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 28 stu 2025, 19:43 Bio sam baš skeptičan da neće izraditi iz x y razloga, al ovim potpisom je sve riješeno kako treba. Bravo za klub i bravo za još jednog pravog zeničanina i čelikovca, tako se ispoštuje svoj klub, da ako bog da do real madrida dogura :srce:

Nadam se da ovdje nije kraj, idemo čeliče, ispoštujte i horinog regena hodžića, momak je zaslužio također pro ugovor.
E pa da ti je se moglo u privatw pisat pokusao sam prije 15 dana da te obradujem i da ti kazem da je potpisao na 3 godine i jos sta je uz ugovor dogovoreno a nebi to sad javno znao bi.
Ev neka se jave 2 ili 3 forumasa koji su me pitali privatno i dobili ovakav odgovor i ja sam pisao par puta ovde da je to rijeseno i kao i koliko je cec nudzeno za njega i odbijeno a NK Celik trazi pravu cifru koju zasluzujemo
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 28 stu 2025, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Što se mene tiče može i kapitenska traka posebno zbog ovih ekonomskih razloga. Ono klasično nabijanje cijene :D
Siguran sam da Hora i Marin ne bi imali ništa protiv. Svakako da Hora treba do kraja sezone ostati kapiten radi autoriteta ali eto. :mrgreen:
Cinvict35

Brotherze je napisao/la: 28 stu 2025, 20:05 Napokon, hvala Bogu da je potpisano. Ovo nam je vaznije od bilo kakvih pojacanja, jos Hodzic da potpise jer vjerujem da on moze jos napredovati dosta kao stoper. Nakon njega i Babic kome treba davati vise sanse pa mozda on bude taj def vezni kojeg trazimo.
Kako je samo Ploco nahvalio Babica na podcastu, taj momak je vrh vidjecete bolji sa loptom i mozgom od vecine nasih igraca, malo sad fizike preko zime i top zadnji vezni stoper centralni vezni pa i bek sve moze momak igrat
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Cinvict35 je napisao/la: 28 stu 2025, 20:06

E pa da ti je se moglo u privatw pisat pokusao sam prije 15 dana da te obradujem i da ti kazem da je potpisao na 3 godine i jos sta je uz ugovor dogovoreno a nebi to sad javno znao bi.
Ev neka se jave 2 ili 3 forumasa koji su me pitali privatno i dobili ovakav odgovor i ja sam pisao par puta ovde da je to rijeseno i kao i koliko je cec nudzeno za njega i odbijeno a NK Celik trazi pravu cifru koju zasluzujemo
Istina :like:
Babinjac ima informacije :D
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Cinvict35 je napisao/la: 28 stu 2025, 20:09
Brotherze je napisao/la: 28 stu 2025, 20:05 Napokon, hvala Bogu da je potpisano. Ovo nam je vaznije od bilo kakvih pojacanja, jos Hodzic da potpise jer vjerujem da on moze jos napredovati dosta kao stoper. Nakon njega i Babic kome treba davati vise sanse pa mozda on bude taj def vezni kojeg trazimo.
Kako je samo Ploco nahvalio Babica na podcastu, taj momak je vrh vidjecete bolji sa loptom i mozgom od vecine nasih igraca, malo sad fizike preko zime i top zadnji vezni stoper centralni vezni pa i bek sve moze momak igrat
Dobar i na zadnjem veznom i na stoperu. U posljednjoj sezoni orije ulaska juniora u Premijer ligu zabio 18 golova kao defanzivni i vezni igrac 😃
Brotherze
12. igrač

samocelik je napisao/la: 28 stu 2025, 20:06 Što se mene tiče može i kapitenska traka posebno zbog ovih ekonomskih razloga. Ono klasično nabijanje cijene :D
Siguran sam da Hora i Marin ne bi imali ništa protiv. Svakako da Hora treba do kraja sezone ostati kapiten radi autoriteta ali eto. :mrgreen:

I Sarajevo je tako Nidala Celika izvikalo, dali mu kapitensku traku, pa na kraju uzese 5 mil KM za njega, Nidal sa skoro 18 tek poceo igrati standardno.

Rijad jeste u ligi nize ali njemu je tek 17 napunio i akoBogda da ga povrede zaobidju i bice on jos bolji.

Kad bi odigrao bar pola sezone za nas u PL tek onda bi mu cijena porasla. I obavezno kad bude isao svim silama se pokusati ugraditi u naredne transfere njegove.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Bravo Rijade legendo nasa .
Samo da ga povrede zaobidu ,kud ce mu bolja liga za razvoj.
Ako prezivi PL abd i nastavi karijeru negdje dalje ogromno iskustvo. Mislim da je donio pravu odluku jer mlad je a godina i po dvije u Bih ce mu biti iskustvo pa onda nel trazi klub gdje moze jos napredovati .
PS. Molim upravu i ko vodi oficijelnu stranocu da ga uvrste u prvi tim na stranici
Zadnja izmjena: AeroMs33, dana/u 28 stu 2025, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Brotherze
12. igrač

Eugen je napisao/la: 28 stu 2025, 20:24
Dobar i na zadnjem veznom i na stoperu. U posljednjoj sezoni orije ulaska juniora u Premijer ligu zabio 18 golova kao defanzivni i vezni igrac 😃
A samo mu dati sansu na zadnjem veznom i da se opusti malo jer se vidi da igra u grcu nekad. Vjerovatno je i strah prisutan, posebno na Bilinom gdje zapad ne prasta greske hehe. Dati mu podrsku i kad pogrijesi aplauzom i vjerujem da bi i on brzo postao standardan.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

prisonbreak je napisao/la: 28 stu 2025, 20:11
Cinvict35 je napisao/la: 28 stu 2025, 20:06

Istina :like:
Babinjac ima informacije :D
:D

Babica bih forsirao na zadnjem veznim, upravo iz razloga sto ima ono sto Hodzic nema za tu poziciju, pregled igre i smirenost kad ima posjed. Iako je stariji, vjerujem da i on uz Rijadov talenat moze rasti i napredovati...jos ako dodje kakav rutonja na mjesto zadnjeg veznog, pa da ima od koga jos uciti, puna saka brade.

Ali da ne letimo previse, idemo od potpisa do potpisa :) :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Rijade osim zrelosti na terenu koju pokazujes, pokazao si je i van terena. Svaka cast i tebi i tvojim roditeljima na ovakvoj odluci. Pokazao si ovom odlukom koliko vjerujes sam u sebe i bas ce ti dobro stajati ta desetka. Iskreno i od srca ti zelim da postanes najuspjesniji igrac novije ere naseg Celika i da se upises zlatnim slovima kao prvi veci transfer naseg kluba kojeg ce da prate mnogi.

Uprava :pray:

I fenomenalni su mi ovi poslovi "u tisini". Bas mi se sviđa ovo kako rade i bez neke najave i slicno objave vijest.
Cinvict35

Pratio sam juniore i nije glupo rec da je bio za klasu bolji i od Telalovica, mislim stvarno znam da zvuci glupo ali ja sto sam vidio ima bolji pregled i pas a jedino je fizicki Riki ispred njega.Kakav samo ima sut u iz slobodnjaka kad je ono malo blize golu 18 do 20 metara, sto kazes dao 18 golova kao zadnji vezni i stoper.On je najxasluzniji za ulazak juniora u PL a i momak znam ga licno kulturan miran skroman, kapiten juniora za pozelit takvof igraca u mora dobit sansu
Brotherze
12. igrač

Cinvict35 je napisao/la: 28 stu 2025, 20:44

Pratio sam juniore i nije glupo rec da je bio za klasu bolji i od Telalovica, mislim stvarno znam da zvuci glupo ali ja sto sam vidio ima bolji pregled i pas a jedino je fizicki Riki ispred njega.Kakav samo ima sut u iz slobodnjaka kad je ono malo blize golu 18 do 20 metara, sto kazes dao 18 golova kao zadnji vezni i stoper.On je najxasluzniji za ulazak juniora u PL a i momak znam ga licno kulturan miran skroman, kapiten juniora za pozelit takvof igraca u mora dobit sansu
A dobro Babic je skoro 2 godine stariji ipak, u tim godinama doksu bili u juniorima i dok se jos razvijaju i to znaci. Babicu sad davati sansu sto vise pa da i njega krene. Sad zimus samo im ne dati previse paue. U teretanu on, Hodzic, Smajlovic... pa da na proljece pregaze ligu
Odgovori