NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Brotherze je napisao/la: 28 stu 2025, 21:04
Cinvict35 je napisao/la: 28 stu 2025, 20:44
Eugen je napisao/la: 28 stu 2025, 20:24

Dobar i na zadnjem veznom i na stoperu. U posljednjoj sezoni orije ulaska juniora u Premijer ligu zabio 18 golova kao defanzivni i vezni igrac 😃
Pratio sam juniore i nije glupo rec da je bio za klasu bolji i od Telalovica, mislim stvarno znam da zvuci glupo ali ja sto sam vidio ima bolji pregled i pas a jedino je fizicki Riki ispred njega.Kakav samo ima sut u iz slobodnjaka kad je ono malo blize golu 18 do 20 metara, sto kazes dao 18 golova kao zadnji vezni i stoper.On je najxasluzniji za ulazak juniora u PL a i momak znam ga licno kulturan miran skroman, kapiten juniora za pozelit takvof igraca u mora dobit sansu
A dobro Babic je skoro 2 godine stariji ipak, u tim godinama doksu bili u juniorima i dok se jos razvijaju i to znaci. Babicu sad davati sansu sto vise pa da i njega krene. Sad zimus samo im ne dati previse paue. U teretanu on, Hodzic, Smajlovic... pa da na proljece pregaze ligu
Naravno Riki je vrijedniji 2 godine je bas mnogo ali sto kazes momku se mora sansa dat pa da vidimo koji mu je domet.
Vidim i ovqj Trako iz Stupcanice kao i Mujaric se spominju, hqman se okupljaju zenicka djeca :mrgreen: oba su rodzeni u Zenici bar tako pise na TM
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Riki opet svaka mu cast i njemu i svima koji su ucestvovali u ovome ,ulaskom u WWIN LIGU i igranje u Celiku i plus reprezentacija on ce ubrzo milion vredit i onda ko zeli bujrum i obavezno se ugradit 25 do 30.% i dabogda u Barseloni zavrsio..Desetka ce mu pravo stojat !
On ce u ovoj ligi jos vise ojacat pa Luka Modric je u intervju je.prico o svojoj karijeri taj put i ko prezivi BiH ligu svaka mu cast i najvise kaze batina dobio u Zenici i Trebinju a znamo ko je Luka i gdje je doguro i sa klubom i sa Hrvatskom
Istog sam misljenja uz Hodzica i Babica forsirat ali taj zadnji vezni zna momak sa loptom samo mu treba fizicka snaga a nadat se jos kojem igracu jer omladinski pogon odlicno radi a vjerujem sve ce bit ozbiljnije i profesionalnije
I kad kaze neko ne moze Horic sportski direktor nema skole iskustva pa imaju li ovi u upravi Robert i ostali iskustva u svojim poslovima sportskim .Imamo sjajnu upravu koju samo treba dogradjivat ali ovakvim ljudima i samo ovim putem ici zacrtanim i sa ciljem jer vec publika polahko pocinje vjerovat i ovaj put a i ljudima u upravi i grad polahko i vjeruje i staje uz Celik i vjerujem da ce oni pomagat sve vise i vise i Kanton i rast sponzora.
Kad se samo sjetis sve kako je bilo kakvi predsjednici i direktori bili.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Cinvict35 je napisao/la: 28 stu 2025, 21:13
Cinvict35 je napisao/la: 28 stu 2025, 20:44
Pratio sam juniore i nije glupo rec da je bio za klasu bolji i od Telalovica, mislim stvarno znam da zvuci glupo ali ja sto sam vidio ima bolji pregled i pas a jedino je fizicki Riki ispred njega.Kakav samo ima sut u iz slobodnjaka kad je ono malo blize golu 18 do 20 metara, sto kazes dao 18 golova kao zadnji vezni i stoper.On je najxasluzniji za ulazak juniora u PL a i momak znam ga licno kulturan miran skroman, kapiten juniora za pozelit takvof igraca u mora dobit sansu
A dobro Babic je skoro 2 godine stariji ipak, u tim godinama doksu bili u juniorima i dok se jos razvijaju i to znaci. Babicu sad davati sansu sto vise pa da i njega krene. Sad zimus samo im ne dati previse paue. U teretanu on, Hodzic, Smajlovic... pa da na proljece pregaze ligu
Naravno Riki je vrijedniji 2 godine je bas mnogo ali sto kazes momku se mora sansa dat pa da vidimo koji mu je domet.
Vidim i ovqj Trako iz Stupcanice kao i Mujaric se spominju, hqman se okupljaju zenicka djeca :mrgreen: oba su rodzeni u Zenici bar tako pise na TM
Trako ne moze i ne smije doci u Celik, igrac kojinse u zadnja dva meca navijacima Celika hvatao za genitalije i provocirao ne moze i ne smije obuci crno-crveni dres!
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Ne do Bog da se okupe zenička djeca,dosta mi ih je.
I to ako se neko rodio u Zenici ne mora značit da je Zeničanin.
Ima više primjera,npr Ante Budimir rodjen u Zenici,živio u nekom selu blizu Žepča tkd njega libo tuki za Zenicu.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

@eugen jesi siguran da je to Trako radio?
Ja koliko se sjecam onaj kosati je u zadnjem mecu prvocirao.
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Eugen je napisao/la: 28 stu 2025, 21:19

Trako ne moze i ne smije doci u Celik, igrac kojinse u zadnja dva meca navijacima Celika hvatao za genitalije i provocirao ne moze i ne smije obuci crno-crveni dres!
Ma ne treba nam Trako pored Masetica i Hodzica koji nisu nista slabiji od njega a mladji su. Ako cemo dovoditi zamjenu za Horica u PL onda to treba da bude neko iskusniji uz koga mogu napredovati njih dvojica.
A plus ako je to radio prema navijacima onda definitivno nije dobrodosao.
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Ovaj termin zenička djeca treba malo u našim glava da se promjeni. Zenička djeca i djeca Čelika su Durmo,Hodžić,Smajlović, Međuseljac, Babić, Telalović, Spahić. Ovi juniori koji nadolaze. Dosta je Mahmića,Traka, Dizdraveića, Dilavera i sličnih
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Vec sam pisao, sa Plandilom tek dolazi pravi razvoj svih mlađih kategorija, tu je potreban kuhar, nutricionista, prostorija gdje ce uciti i raditi sve za skolu, teretana obavezno i odlicna oprema za treniranje i tereni.
I tad smo mi sigurni sto se tice buducnosti kluba, a mislim da je ovo i cilj uprave.

Druga stvar, mislim da bi bilo najpametnije pomoci NK Nemila da udje u 1Fligu, i da nam sluze kao B tim gdje cemo slati igrace, blizu je i moze odlicno funkcionisati sve to...oni preko onog nekog politicara mogu izganjati renoviranje terena, i to je win/win kombinacija i za nas i za njih.

Ostalo sve imamo, ili cemo nadogradjivati usput.

Ne smijemo dozvoliti da ovi ljudi iz uprave ikada odu iz Celika, pomoci svi mozemo na razne nacine, i uspjeh je zagarantovan.

Momci iz akademije isto, top ekipa i prica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Eugen je napisao/la: 28 stu 2025, 21:19

Nisam to upratio, ako je taki vozdra a mislio sam pod te spekulacije mujaruc trako da hoce momke sto su rodzeni u Ze ali izgleda i nadam se da mi idemo i pucamo mali vise i na bolje igrace.Hajmo 3 top igraca i da svi zgrahnemo iduce proljece.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

samocelik je napisao/la: 28 stu 2025, 21:52 Ovaj termin zenička djeca treba malo u našim glava da se promjeni. Zenička djeca i djeca Čelika su Durmo,Hodžić,Smajlović, Međuseljac, Babić, Telalović, Spahić. Ovi juniori koji nadolaze. Dosta je Mahmića,Traka, Dizdraveića, Dilavera i sličnih
Tacno je ovo za zenicka djeca ogadili su mi taj termin zenicka djeca! Kakvih je sve bilo debila i ne igraca a vodili se pod terminom zenicka djeca! Osim ovih nabrojanih zenicke djece ima jos njih more koji nisu ni za spomenuti! Ovaj termin "Djeca Celika" je pravi koji sve oslikava i govori o kojoj djeci se radi! A zenicka djeca mrs!!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

prisonbreak je napisao/la: 28 stu 2025, 21:33 @eugen jesi siguran da je to Trako radio?
Siguran, vidio svojim ocima i to navijacima na istoku
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Eugen je napisao/la: 28 stu 2025, 23:05
prisonbreak je napisao/la: 28 stu 2025, 21:33 @eugen jesi siguran da je to Trako radio?
Siguran, vidio svojim ocima i to navijacima na istoku
Fuj. Takvim papcima sto dalje od Celika.

Mujaric je dovoljan, dobili bi dosta kvaliteta s njim, odlicno krilo.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Ovaj iz Novog Pazara je siguran,da ga računamo već kao našeg?
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

R0B1J4SH je napisao/la: 28 stu 2025, 23:09 Ovaj iz Novog Pazara je siguran,da ga računamo već kao našeg?
Lik objavio na instagramu story da je Riki potpisao ugovor....tako da je on izgleda prvo pojacanje.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Mozda novi igrač moze biti, pojačanje ako se pokaže.
Vjerujem u upravu kluba i direktora. Znam da rade u korist kluba i da će svakog igrača dobro prostudirati pa tek onda dovoditi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori