Naravno Riki je vrijedniji 2 godine je bas mnogo ali sto kazes momku se mora sansa dat pa da vidimo koji mu je domet.Brotherze je napisao/la: ↑28 stu 2025, 21:04A dobro Babic je skoro 2 godine stariji ipak, u tim godinama doksu bili u juniorima i dok se jos razvijaju i to znaci. Babicu sad davati sansu sto vise pa da i njega krene. Sad zimus samo im ne dati previse paue. U teretanu on, Hodzic, Smajlovic... pa da na proljece pregaze liguCinvict35 je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:44Pratio sam juniore i nije glupo rec da je bio za klasu bolji i od Telalovica, mislim stvarno znam da zvuci glupo ali ja sto sam vidio ima bolji pregled i pas a jedino je fizicki Riki ispred njega.Kakav samo ima sut u iz slobodnjaka kad je ono malo blize golu 18 do 20 metara, sto kazes dao 18 golova kao zadnji vezni i stoper.On je najxasluzniji za ulazak juniora u PL a i momak znam ga licno kulturan miran skroman, kapiten juniora za pozelit takvof igraca u mora dobit sansu
Vidim i ovqj Trako iz Stupcanice kao i Mujaric se spominju, hqman se okupljaju zenicka djeca