Ne sumnjam da ce Hodzic s Profi ugovorom nastupati u Premijer ligiTruhlo je napisao/la: ↑28 stu 2025, 19:43 Bio sam baš skeptičan da neće izraditi iz x y razloga, al ovim potpisom je sve riješeno kako treba. Bravo za klub i bravo za još jednog pravog zeničanina i čelikovca, tako se ispoštuje svoj klub, da ako bog da do real madrida dogura![]()
Nadam se da ovdje nije kraj, idemo čeliče, ispoštujte i horinog regena hodžića, momak je zaslužio također pro ugovor.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Cestitke klubu i Rikiju!
3 godine
Sjajan potez i za Rikija i za klub!
Sljedeci je Hodzic za potpis
Odmah prodat Rikija u Dinamo Zagreb klepit 300000 eura
i onda uzet na ljeto 10 PL rutonja i osvojit mjesto za Evropu
Dobro i Celiku i Rikiju a vratis sve pare sto ulozis u rutonje 
3 godine
Sjajan potez i za Rikija i za klub!
Sljedeci je Hodzic za potpis
Odmah prodat Rikija u Dinamo Zagreb klepit 300000 eura
i onda uzet na ljeto 10 PL rutonja i osvojit mjesto za Evropu
Napokon, hvala Bogu da je potpisano. Ovo nam je vaznije od bilo kakvih pojacanja, jos Hodzic da potpise jer vjerujem da on moze jos napredovati dosta kao stoper. Nakon njega i Babic kome treba davati vise sanse pa mozda on bude taj def vezni kojeg trazimo.
Hodzic i Smajlovic su i naredne sezone u21 igraci sto je super.
E pa da ti je se moglo u privatw pisat pokusao sam prije 15 dana da te obradujem i da ti kazem da je potpisao na 3 godine i jos sta je uz ugovor dogovoreno a nebi to sad javno znao bi.Truhlo je napisao/la: ↑28 stu 2025, 19:43 Bio sam baš skeptičan da neće izraditi iz x y razloga, al ovim potpisom je sve riješeno kako treba. Bravo za klub i bravo za još jednog pravog zeničanina i čelikovca, tako se ispoštuje svoj klub, da ako bog da do real madrida dogura![]()
Nadam se da ovdje nije kraj, idemo čeliče, ispoštujte i horinog regena hodžića, momak je zaslužio također pro ugovor.
Ev neka se jave 2 ili 3 forumasa koji su me pitali privatno i dobili ovakav odgovor i ja sam pisao par puta ovde da je to rijeseno i kao i koliko je cec nudzeno za njega i odbijeno a NK Celik trazi pravu cifru koju zasluzujemo
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 28 stu 2025, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Što se mene tiče može i kapitenska traka posebno zbog ovih ekonomskih razloga. Ono klasično nabijanje cijene
Siguran sam da Hora i Marin ne bi imali ništa protiv. Svakako da Hora treba do kraja sezone ostati kapiten radi autoriteta ali eto.
Siguran sam da Hora i Marin ne bi imali ništa protiv. Svakako da Hora treba do kraja sezone ostati kapiten radi autoriteta ali eto.
Kako je samo Ploco nahvalio Babica na podcastu, taj momak je vrh vidjecete bolji sa loptom i mozgom od vecine nasih igraca, malo sad fizike preko zime i top zadnji vezni stoper centralni vezni pa i bek sve moze momak igratBrotherze je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:05 Napokon, hvala Bogu da je potpisano. Ovo nam je vaznije od bilo kakvih pojacanja, jos Hodzic da potpise jer vjerujem da on moze jos napredovati dosta kao stoper. Nakon njega i Babic kome treba davati vise sanse pa mozda on bude taj def vezni kojeg trazimo.
-
prisonbreak
IstinaCinvict35 je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:06E pa da ti je se moglo u privatw pisat pokusao sam prije 15 dana da te obradujem i da ti kazem da je potpisao na 3 godine i jos sta je uz ugovor dogovoreno a nebi to sad javno znao bi.Truhlo je napisao/la: ↑28 stu 2025, 19:43 Bio sam baš skeptičan da neće izraditi iz x y razloga, al ovim potpisom je sve riješeno kako treba. Bravo za klub i bravo za još jednog pravog zeničanina i čelikovca, tako se ispoštuje svoj klub, da ako bog da do real madrida dogura![]()
Ev neka se jave 2 ili 3 forumasa koji su me pitali privatno i dobili ovakav odgovor i ja sam pisao par puta ovde da je to rijeseno i kao i koliko je cec nudzeno za njega i odbijeno a NK Celik trazi pravu cifru koju zasluzujemo
Babinjac ima informacije
Dobar i na zadnjem veznom i na stoperu. U posljednjoj sezoni orije ulaska juniora u Premijer ligu zabio 18 golova kao defanzivni i vezni igracCinvict35 je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:09Kako je samo Ploco nahvalio Babica na podcastu, taj momak je vrh vidjecete bolji sa loptom i mozgom od vecine nasih igraca, malo sad fizike preko zime i top zadnji vezni stoper centralni vezni pa i bek sve moze momak igratBrotherze je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:05 Napokon, hvala Bogu da je potpisano. Ovo nam je vaznije od bilo kakvih pojacanja, jos Hodzic da potpise jer vjerujem da on moze jos napredovati dosta kao stoper. Nakon njega i Babic kome treba davati vise sanse pa mozda on bude taj def vezni kojeg trazimo.
I Sarajevo je tako Nidala Celika izvikalo, dali mu kapitensku traku, pa na kraju uzese 5 mil KM za njega, Nidal sa skoro 18 tek poceo igrati standardno.
Rijad jeste u ligi nize ali njemu je tek 17 napunio i akoBogda da ga povrede zaobidju i bice on jos bolji.
Kad bi odigrao bar pola sezone za nas u PL tek onda bi mu cijena porasla. I obavezno kad bude isao svim silama se pokusati ugraditi u naredne transfere njegove.
Bravo Rijade legendo nasa .
Samo da ga povrede zaobidu ,kud ce mu bolja liga za razvoj.
Ako prezivi PL abd i nastavi karijeru negdje dalje ogromno iskustvo. Mislim da je donio pravu odluku jer mlad je a godina i po dvije u Bih ce mu biti iskustvo pa onda nel trazi klub gdje moze jos napredovati .
PS. Molim upravu i ko vodi oficijelnu stranocu da ga uvrste u prvi tim na stranici
Samo da ga povrede zaobidu ,kud ce mu bolja liga za razvoj.
Ako prezivi PL abd i nastavi karijeru negdje dalje ogromno iskustvo. Mislim da je donio pravu odluku jer mlad je a godina i po dvije u Bih ce mu biti iskustvo pa onda nel trazi klub gdje moze jos napredovati .
PS. Molim upravu i ko vodi oficijelnu stranocu da ga uvrste u prvi tim na stranici
Zadnja izmjena: AeroMs33, dana/u 28 stu 2025, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
A samo mu dati sansu na zadnjem veznom i da se opusti malo jer se vidi da igra u grcu nekad. Vjerovatno je i strah prisutan, posebno na Bilinom gdje zapad ne prasta greske hehe. Dati mu podrsku i kad pogrijesi aplauzom i vjerujem da bi i on brzo postao standardan.Eugen je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:24Dobar i na zadnjem veznom i na stoperu. U posljednjoj sezoni orije ulaska juniora u Premijer ligu zabio 18 golova kao defanzivni i vezni igracCinvict35 je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:09Kako je samo Ploco nahvalio Babica na podcastu, taj momak je vrh vidjecete bolji sa loptom i mozgom od vecine nasih igraca, malo sad fizike preko zime i top zadnji vezni stoper centralni vezni pa i bek sve moze momak igratBrotherze je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:05 Napokon, hvala Bogu da je potpisano. Ovo nam je vaznije od bilo kakvih pojacanja, jos Hodzic da potpise jer vjerujem da on moze jos napredovati dosta kao stoper. Nakon njega i Babic kome treba davati vise sanse pa mozda on bude taj def vezni kojeg trazimo.
Hodzic i Smajlovic su i naredne sezone u21 igraci sto je super.![]()
prisonbreak je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:11IstinaCinvict35 je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:06E pa da ti je se moglo u privatw pisat pokusao sam prije 15 dana da te obradujem i da ti kazem da je potpisao na 3 godine i jos sta je uz ugovor dogovoreno a nebi to sad javno znao bi.Truhlo je napisao/la: ↑28 stu 2025, 19:43 Bio sam baš skeptičan da neće izraditi iz x y razloga, al ovim potpisom je sve riješeno kako treba. Bravo za klub i bravo za još jednog pravog zeničanina i čelikovca, tako se ispoštuje svoj klub, da ako bog da do real madrida dogura![]()
Ev neka se jave 2 ili 3 forumasa koji su me pitali privatno i dobili ovakav odgovor i ja sam pisao par puta ovde da je to rijeseno i kao i koliko je cec nudzeno za njega i odbijeno a NK Celik trazi pravu cifru koju zasluzujemo![]()
Babinjac ima informacije![]()
Babica bih forsirao na zadnjem veznim, upravo iz razloga sto ima ono sto Hodzic nema za tu poziciju, pregled igre i smirenost kad ima posjed. Iako je stariji, vjerujem da i on uz Rijadov talenat moze rasti i napredovati...jos ako dodje kakav rutonja na mjesto zadnjeg veznog, pa da ima od koga jos uciti, puna saka brade.
Ali da ne letimo previse, idemo od potpisa do potpisa
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Delirijum1988
Rijade osim zrelosti na terenu koju pokazujes, pokazao si je i van terena. Svaka cast i tebi i tvojim roditeljima na ovakvoj odluci. Pokazao si ovom odlukom koliko vjerujes sam u sebe i bas ce ti dobro stajati ta desetka. Iskreno i od srca ti zelim da postanes najuspjesniji igrac novije ere naseg Celika i da se upises zlatnim slovima kao prvi veci transfer naseg kluba kojeg ce da prate mnogi.
Uprava
I fenomenalni su mi ovi poslovi "u tisini". Bas mi se sviđa ovo kako rade i bez neke najave i slicno objave vijest.
Uprava
I fenomenalni su mi ovi poslovi "u tisini". Bas mi se sviđa ovo kako rade i bez neke najave i slicno objave vijest.
Pratio sam juniore i nije glupo rec da je bio za klasu bolji i od Telalovica, mislim stvarno znam da zvuci glupo ali ja sto sam vidio ima bolji pregled i pas a jedino je fizicki Riki ispred njega.Kakav samo ima sut u iz slobodnjaka kad je ono malo blize golu 18 do 20 metara, sto kazes dao 18 golova kao zadnji vezni i stoper.On je najxasluzniji za ulazak juniora u PL a i momak znam ga licno kulturan miran skroman, kapiten juniora za pozelit takvof igraca u mora dobit sansuEugen je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:24Dobar i na zadnjem veznom i na stoperu. U posljednjoj sezoni orije ulaska juniora u Premijer ligu zabio 18 golova kao defanzivni i vezni igracCinvict35 je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:09Kako je samo Ploco nahvalio Babica na podcastu, taj momak je vrh vidjecete bolji sa loptom i mozgom od vecine nasih igraca, malo sad fizike preko zime i top zadnji vezni stoper centralni vezni pa i bek sve moze momak igratBrotherze je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:05 Napokon, hvala Bogu da je potpisano. Ovo nam je vaznije od bilo kakvih pojacanja, jos Hodzic da potpise jer vjerujem da on moze jos napredovati dosta kao stoper. Nakon njega i Babic kome treba davati vise sanse pa mozda on bude taj def vezni kojeg trazimo.
Hodzic i Smajlovic su i naredne sezone u21 igraci sto je super.![]()
A dobro Babic je skoro 2 godine stariji ipak, u tim godinama doksu bili u juniorima i dok se jos razvijaju i to znaci. Babicu sad davati sansu sto vise pa da i njega krene. Sad zimus samo im ne dati previse paue. U teretanu on, Hodzic, Smajlovic... pa da na proljece pregaze liguCinvict35 je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:44Pratio sam juniore i nije glupo rec da je bio za klasu bolji i od Telalovica, mislim stvarno znam da zvuci glupo ali ja sto sam vidio ima bolji pregled i pas a jedino je fizicki Riki ispred njega.Kakav samo ima sut u iz slobodnjaka kad je ono malo blize golu 18 do 20 metara, sto kazes dao 18 golova kao zadnji vezni i stoper.On je najxasluzniji za ulazak juniora u PL a i momak znam ga licno kulturan miran skroman, kapiten juniora za pozelit takvof igraca u mora dobit sansu