NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Almir2018

Re: NK Čelik

Post Postao/la Almir2018 »

✍️✍️🖤❤️
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Almir2018 je napisao/la: 28 stu 2025, 14:16 ✍️✍️🖤❤️
Ma Riki potpiso profesionalni ugovor,napokon.
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 28 stu 2025, 13:28
Eugen je napisao/la: 28 stu 2025, 13:00
Avenija je napisao/la: 28 stu 2025, 12:57 Olovljani se rijesili Mujarica i kompanije da bi oslobodili prostor za Vazdu, Radovca, Krpića(PL Ekipa)..Vrlo aktivni u Olovu i Travniku već sada. Nadam se da mi nećemo kasniti sa odgovorom.
Kakva Stupcanica kakvi bakraci otislo im 10 igraca koji su nosili igru sa dolaze ovi polovnjaci i djeca iz Zelje
Moras malo objektivnije pratiti i poštovati drugačija mišljenja.
Stupčanica se rijesila škarta na kojeg ne računa i koji nije donosio prevagu i ono sto se očekuje od njih, oslobodila prostor za dolazak mnogih igrača jer napadaju PL. Sto se nisu rješili Mehmedovića, Haznadara, Termima, Vazde i ostalih glavnih igrača? Zasto dovede Krpica i Radovca i još dosta igrača koji kucaju vrata prvog tima Želje ? Sigurno da osiguraju opstanak jel tako a ne zato sto idu po PL. Kao i Travnik.
Koji su to ostali glavni igraci koji su ostali u Stupcanici? Od ova 4 koja si nabrojao 2 su imala povrede duze gdje nisu igrali pola godine i pitanje kakvi ce se vratiti.

Ovi iz Zelje isto tako skoro pola godine nemaju takmicarske utakmice. Nemaju mjesta u Zelji pa ih se rjesavaju ovako, vjerojatno ce Stupcanica pokrivati dio plate ili sta vec. A osim njih poslace im djecu da se kale.

I ljetos smo cekali dugo na neke al na kraju se isplatilo, Kalesic ispade najbolje pojacanje.
Meni je vaznije da ugovor sa Rijadom potpisu a za pojacanja ima vremena.

I Hodzic je definitivno zasluzio ugovor, Ploco ga je isto spominjao kod Marjana.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

prisonbreak je napisao/la: 28 stu 2025, 14:12
Eugen je napisao/la: 28 stu 2025, 13:00

Kakva Stupcanica kakvi bakraci otislo im 10 igraca koji su nosili igru sa dolaze ovi polovnjaci i djeca iz Zelje
Stupčanica se rijesila škarta na kojeg ne računa i koji nije donosio prevagu i ono sto se očekuje od njih, oslobodila prostor za dolazak mnogih igrača jer napadaju PL. Sto se nisu rješili Mehmedovića, Haznadara, Termima, Vazde i ostalih glavnih igrača? Zasto dovede Krpica i Radovca i još dosta igrača koji kucaju vrata prvog tima Želje ? Sigurno da osiguraju opstanak jel tako a ne zato sto idu po PL. Kao i Travnik.
Trako, Gasal ,Mujaric i Sabljica nisu SKART igraci. Nego skupi igraci za Stupcanicu, koja nema uslove za PL. Ko kaze da dolaze Radovac i Karic?
Ti igrači jesu imena i na jakim ugovorima ali su ih se rješili jer im je učinak kao Mujaricu 1 gol za 13 kola. Smajlović naš bek je efikasniji bio proslu polusezonu. Gasal im najveci promašaj ikad.

Svi znamo zbog koga nisu dobili licencu za stadion i da su H lobiji i Beus unaprijed javili Posusju da ostaje H klub u PL na sto su ovi odmah raspustili ekipu 20 dana prije i drugostepene i baraža a Stupčanici nasli zamjerku od 20 kvadrata manjka u službenim prostorijama i manjak tv studija i odbili im i Grbavicu i Bilino. Ove sezone će dobiti licencu prvi od svih.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 28 stu 2025, 14:25
prisonbreak je napisao/la: 28 stu 2025, 14:12

Trako, Gasal ,Mujaric i Sabljica nisu SKART igraci. Nego skupi igraci za Stupcanicu, koja nema uslove za PL. Ko kaze da dolaze Radovac i Karic?
Ti igrači jesu imena i na jakim ugovorima ali su ih se rješili jer im je učinak kao Mujaricu 1 gol za 13 kola. Smajlović naš bek je efikasniji bio proslu polusezonu. Gasal im najveci promašaj ikad.

Svi znamo zbog koga nisu dobili licencu za stadion i da su H lobiji i Beus unaprijed javili Posusju da ostaje H klub u PL na sto su ovi odmah raspustili ekipu 20 dana prije i drugostepene i baraža a Stupčanici nasli zamjerku od 20 kvadrata manjka u službenim prostorijama i manjak tv studija i odbili im i Grbavicu i Bilino. Ove sezone će dobiti licencu prvi od svih.
Čak su im na kraju rekli da su mogli kembridž bez problema prijaviti jer zadovoljava sve uslove. Grbavica ne može jer je drugi podsavez (kanton). TOŠK i Stupčanica moraju naći stadion u ZDK, a Travnik mora stadion u SBK sa reflektorima, tako kažu propozicije.

Nije samo svlačionica i kapacitet moraju imati 2000, a imaju 1500.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Kod koga je zadužen broj 10 trenutno u Čeliku sto se pojavljuje u ovoj najavi?
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Konacno rijeseno. Najveci posao i potpis ove zime obavljen.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

slika

Prvi i peti najskuplji igrač lige iz Čelika. Drago mi je zbog Amera Hodžića sto je skočio jer stvarno je primjer da se trud i rad i fokus i profesionalizam uvijek isplate i nagrade te. Mlad je a već je fizicki jak. U drugoj polusezoni će jesti malu djecu na terenu :mrgreen: . Nadam se samo da svaki dan trenira jer smrt za igrača pogotovo mladog je ova pauza najveca u Evropi. Pričali su o tome jucer i Dino i Marjan i Pločo kao najveci problem lige.

Eh kad bi se prvom i petom prikljucili treći i sedmi igrač lige :pray:

Zenička kaznena ekspedicija bi porušila sve do kraja i usla u polufinale kupa :lol:
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Da je nama kako iskopati kvalitetnog igraca za poziciju defanzivnog veznog, veci nam je to prioritet nego bilo koje krilo. Na krilima imamo barem dovoljan broj krilnih igraca, ovdje nam se smjenjuju stoperi kada je Telalovic odsutan, a i sam nije najsretnije rjesenje tu. Cisto rasprave radi i Vardo je realno neki hibrid stopera i veznog.
MrAdislic
12. igrač

Post Postao/la MrAdislic »

Najveci nas potpis je ovaj, i sa desetkom na ledjima ide u novu godinu Rijad :pivo:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 28 stu 2025, 14:56 Da je nama kako iskopati kvalitetnog igraca za poziciju defanzivnog veznog, veci nam je to prioritet nego bilo koje krilo. Na krilima imamo barem dovoljan broj krilnih igraca, ovdje nam se smjenjuju stoperi kada je Telalovic odsutan, a i sam nije najsretnije rjesenje tu. Cisto rasprave radi i Vardo je realno neki hibrid stopera i veznog.
Da je kako ukrasti Boju iz Leotara, svaki transfer rok ga prizivamo :lol:
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Kolko ja kpntam a ispravite me ako grjedim ako kojim slucajem udemo u PL moramo sve igrace potpisati sa ugovorom?
Sada smo na dvojici,trojici?
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

AeroMs33 je napisao/la: 28 stu 2025, 15:49 Kolko ja kpntam a ispravite me ako grjedim ako kojim slucajem udemo u PL moramo sve igrace potpisati sa ugovorom?
Ne moramo. Cini mi se da je to od korone promjenjeno. Ako mislis na profi ugovore.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

AeroMs33 je napisao/la: 28 stu 2025, 15:49 Kolko ja kpntam a ispravite me ako grjedim ako kojim slucajem udemo u PL moramo sve igrace potpisati sa ugovorom?
Ne moraš sve
Samo prvih 11 msm 11 igrača kao da su startna postava u tom smislu
Ostali mogu na amaterski
To je u koroni promijenjeno i tako i ostalo do danas
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

R0B1J4SH je napisao/la: 28 stu 2025, 14:17
Almir2018 je napisao/la: 28 stu 2025, 14:16 ✍️✍️🖤❤️
Ma Riki potpiso profesionalni ugovor,napokon.
Ne vjerujem sa Rikijem je zavrseno poslije Posusja koliko ja znam ovo bi mogao biti neko drugi, jedino ako nece sad zvanicno objavit,jer se to drzi kao u tajnosti bar do sad
Odgovori