Nije problem balkanske mentalitet, vec sto ne citamo sa razumijevanjem. Apsolutno niko nije Masicu rekao nista lose, problem je sto si ti procitao dva zicera zabio i penal i mislis da je to nesto lose. Masic je nas najbolji ofanzivac, ALI nije igrao sam u napadu kao sto se zeli prikazati. I to je bila poenta.likceze je napisao/la: ↑28 stu 2025, 01:33 Ko da je bitno kakve Maske golove daje samo nek trpa kakav god da je go,go je njemu se pise on je ubacio u mrezu i prevario golmana…
Prosle godine kad ga nije islo pljuvali ste ga da ne daje golove da nije u formi itd itd
A sad kad daje gledate da nije on zasluzan za to vec mu neko nastimao..
Nazalost to je taj balkanski mentalitet
NK Čelik
- Allgunsblazing
Re: NK Čelik
-
Delirijum1988
Da nam je jos 2-3 igraca kvalitete Masica prosetali bi se ligom u drugom dijelu 
Ma to je to , mi smo zenicani sampioni u pretvaranju diskusije u prepirke i svadzeDelirijum1988 je napisao/la: ↑28 stu 2025, 08:13 Da nam je jos 2-3 igraca kvalitete Masica prosetali bi se ligom u drugom dijelu![]()
Ma mi cemo do kraja pauze, na forumu otjerati i Bojana i Emira
Duga pauza, puno slobodnog vremena pa se svsta i napise.
SVANI FEBRUARU!!!
Duga pauza, puno slobodnog vremena pa se svsta i napise.
SVANI FEBRUARU!!!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
https://www.youtube.com/live/IhgRR-77Bp ... Qj_l8E45uA
Kome je dosadno nek pogleda, kaze Ploco Sarajlija mrtvi da se najezio na atmosferu u meču protiv GOŠK-a
Kome je dosadno nek pogleda, kaze Ploco Sarajlija mrtvi da se najezio na atmosferu u meču protiv GOŠK-a
Olovljani se rijesili Mujarica i kompanije da bi oslobodili prostor za Vazdu, Radovca, Krpića(PL Ekipa)..Vrlo aktivni u Olovu i Travniku već sada. Nadam se da mi nećemo kasniti sa odgovorom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kakva Stupcanica kakvi bakraci otislo im 10 igraca koji su nosili igru sa dolaze ovi polovnjaci i djeca iz Zelje
-
prisonbreak
I sta kad ako budu prvi, bukvalno mi odlucujemo da li cemo im dati stadion. Ne vidim logiku da nabijaju visoke cijene neke a ne mogu uci u PL.
Jedini konkurent po svemu nam je Travnik, ovo ostalo nema nikakve uslove za PLprisonbreak je napisao/la: ↑28 stu 2025, 13:02I sta kad ako budu prvi, bukvalno mi odlucujemo da li cemo im dati stadion. Ne vidim logiku da nabijaju visoke cijene neke a ne mogu uci u PL.
Moras malo objektivnije pratiti i poštovati drugačija mišljenja.
Stupčanica se rijesila škarta na kojeg ne računa i koji nije donosio prevagu i ono sto se očekuje od njih, oslobodila prostor za dolazak mnogih igrača jer napadaju PL. Sto se nisu rješili Mehmedovića, Haznadara, Termima, Vazde i ostalih glavnih igrača? Zasto dovede Krpica i Radovca i još dosta igrača koji kucaju vrata prvog tima Želje ? Sigurno da osiguraju opstanak jel tako a ne zato sto idu po PL. Kao i Travnik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE

Dobro je, kako je moglo biti. Ovdje su nam progledali kroz prste, jer nije bilo kazni za pirotehniku a najmanja kazna je 2.000 KM za petarde, topovske udare, baklje itd, a ta kazna moze ici i do 10.000 KM.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 28 stu 2025, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
-
prisonbreak
Trako, Gasal ,Mujaric i Sabljica nisu SKART igraci. Nego skupi igraci za Stupcanicu, koja nema uslove za PL. Ko kaze da dolaze Radovac i Karic?Avenija je napisao/la: ↑28 stu 2025, 13:28Moras malo objektivnije pratiti i poštovati drugačija mišljenja.
Stupčanica se rijesila škarta na kojeg ne računa i koji nije donosio prevagu i ono sto se očekuje od njih, oslobodila prostor za dolazak mnogih igrača jer napadaju PL. Sto se nisu rješili Mehmedovića, Haznadara, Termima, Vazde i ostalih glavnih igrača? Zasto dovede Krpica i Radovca i još dosta igrača koji kucaju vrata prvog tima Želje ? Sigurno da osiguraju opstanak jel tako a ne zato sto idu po PL. Kao i Travnik.
Jeli ovo Telalovic? 
Opaaa
https://www.facebook.com/share/r/1A8is3HiPV/
PS. Pa i nemamo igraca sa brojem 10 na rosteru, ili se varam?
https://www.facebook.com/share/r/1A8is3HiPV/
PS. Pa i nemamo igraca sa brojem 10 na rosteru, ili se varam?
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 28 stu 2025, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
TOŠK i Stupčanica mogu uredno prijaviti Kamberovića polje i dobiti licencu. Klubovi koji prvi put ulaze u PL mogu bez reflektora.Eugen je napisao/la: ↑28 stu 2025, 13:25Jedini konkurent po svemu nam je Travnik, ovo ostalo nema nikakve uslove za PLprisonbreak je napisao/la: ↑28 stu 2025, 13:02I sta kad ako budu prvi, bukvalno mi odlucujemo da li cemo im dati stadion. Ne vidim logiku da nabijaju visoke cijene neke a ne mogu uci u PL.
Travnik mora imati reflektore da bi dobio licencu, zato što je već igral PL.
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 28 stu 2025, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.