Eh tu sam te čekao bracikaAvenija je napisao/la: ↑24 stu 2025, 22:39 Joj da hoce doci jedan Siroki nam u Kupu da ih svedemo na 1 korner 1 šut u okvir gola i izbacimo uz ovu ekipu i 3-4 očekivanja dobra pojačanja volio bi vise nego išta.
Od PL se pravi engleski PL grob te yebo u Sarajevu stoperi kurtoni obicni i za Hodzića i Mašetića. Da ova dvojica naših imaju godinu dana iskustva i igranja u PL bili bi Vidic- Rio tandem za pojedine stoperske parove po PL.
Mi opet svi pričamo o PL a treba jos izdrzati 13 kola, treba se pojačati da ne ugrozimo prvo mjesto i lagano nastaviti gdje smo stali. 10 000 ljudi, Travnik, 3:0 i +6 na tabeli
Ulazimo u prvu ligu, zadržavamo cijeli kostur ekipe osim Arežine i Šijerkića, dolazi Mašić, Hrelja, mislim da smo doveli 3, 4 prvoligaška igrača i šta bi prijatelju? Suluju nas iz kola u kolo, Durmo nas petardi spašava, na Bilinom nam Banovići i Tomislav sakrivali loptu po 80 minuta.
Eh sad još je veća razlika između federalne i PL nego prve i druge federalne. I ko je pisao onda na ljeto, zaratio sa cijelim forumom da je ekipa karina i da ćemo se borit za opstanak?
Nema tu puno pametovanja, sad ulovi Mujarića, Škrijelja, Hegića ovih par koji su klase u ovoj ligi i solidni za klupe u PL, a na ljeto idemo po 10 komada za prve postave, da se ne bi ponovio gorki i da se ne bi nama ponovilo isto kad smo prelazili iz trećeg u drugi rang.