NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Avenija
Global moderator

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 24 stu 2025, 12:34 Klub bi trebao popraviti ovu objavu zadnju. Nismo jedini klub bez poraza u prva dva ranga takmičenja, tu je također i Leotar bez poraza.
Objavili su odigranih utakmica 15 što znaci da su računali i KUP u cijeloj statistici. A u KUP-u je Stupčanica je porazila Leotar 2-0.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Mujaric je najbolje krilo prve lige.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Bio je on na korak od dolaska kod nas ljetos, ali je ispalio u zadnji momenat i potpisao sa stupcanicom. Sad bi dobro dosao jer moze igrati i spica, ali problem nam je zasticeno godiste.
prisonbreak

macak_ je napisao/la: 24 stu 2025, 15:25 Bio je on na korak od dolaska kod nas ljetos, ali je ispalio u zadnji momenat i potpisao sa stupcanicom. Sad bi dobro dosao jer moze igrati i spica, ali problem nam je zasticeno godiste.
Za Mujarica ne znam, znam da je Gasal bio bas blizu dolaska ljetos, al jednostavno oni sa svojim kešom privuku sve bolje igrace.

Definitivno bi odlicno dosao, a i u-21 se mora dovesti. Vidjet cemo.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Gasal rinaka od igrača pratio sam ga u Želji.Možda za ovu ligu ali da je kalibar za PL ostao bi u njoj a ne spustio se u rang niže.Nama trebaju igrači koji će moći igrati i PL što i Regoje sam navodi.
MrAdislic
12. igrač

Post Postao/la MrAdislic »

I Trako i Mujaric raskinuli sa Stupcanicom
Kinder_jaje

Post Postao/la Kinder_jaje »

Za mene u drugoj polusezoni MORAMO pojacati strucni stab i popuniti pozicije u upravi za bilo koji iskorak ako udjemo u PL.
Ko je bio na kup utakmici protiv Posusja vidio je kolika je razlika u ova dva ranga i da gol u sudijskoj nadoknadi ne moze dati puni uvid nemoci u citavoj utakmici.
Mozda se necete sloziti sa mnom ali ne bih ulazio u PL pod svaku cijenu jer uci i biti Sloboda je za mene ponizenje kako kluba tako i nas navijaca.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 24 stu 2025, 15:37
macak_ je napisao/la: 24 stu 2025, 15:25 Bio je on na korak od dolaska kod nas ljetos, ali je ispalio u zadnji momenat i potpisao sa stupcanicom. Sad bi dobro dosao jer moze igrati i spica, ali problem nam je zasticeno godiste.
Za Mujarica ne znam, znam da je Gasal bio bas blizu dolaska ljetos, al jednostavno oni sa svojim kešom privuku sve bolje igrace.

Mujarić je Top, valjalo bi da U21 koji se dovede bude zaštićeno godište i u PL. Mora se i u PL imati 4 U21 u zapisniku.
prisonbreak

Truhlo je napisao/la: 24 stu 2025, 16:55
prisonbreak je napisao/la: 24 stu 2025, 15:37

Mujarić je Top, valjalo bi da U21 koji se dovede bude zaštićeno godište i u PL. Mora se i u PL imati 4 U21 u zapisniku.
Moja velika zelja bio i ljetos. Hegic bi bas dobro dosao, najvise radi u-21.
prisonbreak

Jel ovo Stuocanica odustaje od PL?
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Gasal nula od igrača, bljesnuo protiv nas i još par utakmica prosle sezone i to je to. Ove godine se vratio na standardne postavke.
Nadam se samo da neću pročitati vijest uskoro Hegić i Škrijelj novi igrači Stupčanice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Kako top, vidi mu statistike, 12 utakmica po jedan gol i asistencija. Po tome Jamakovic duplo bolji od njega, a on u rangu Popovica. Mislim na Mujarica.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Nije jasna ova stupcanica, na ljeto sigurno su dali dosta para na ruke za sam potpis ugovora, da bi za polusezonu raskidali ugovore.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

slika
slika
slika
slika
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Zanimljiva desavanja u Olovu. Misljenja sam da im je najveci problem trenutno, a pogotovo na startu sezonu, bio los strucni stab. Tu im nedostaje kvaliteta, a igracki su cak i bolji od nas samo sto je vecina igraca podbacila. Gasal doveden kao najbolji igrac lige, a na kraju klupiran. Koliko sam pratio, misljenja sam da Mujaric, Madjaric, Sabljica i Trako mogu igrati ovu ligu na visokoj razini, ali ne bih volio nikoga od njih gledati u Celiku. Smatram da nisu kvalitet na koji bi Celik trebao ciljati. Mujaric i Skrijelj jesu vjerovatno najbolja krila ili barem top5 u ovoj ligi, ali mozemo traziti i van lige igrace ako nema dostupnih i onih koji zadovoljavaju.
Odgovori