Objavili su odigranih utakmica 15 što znaci da su računali i KUP u cijeloj statistici. A u KUP-u je Stupčanica je porazila Leotar 2-0.
NK Čelik
Re: NK Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
prisonbreak
Mujaric je najbolje krilo prve lige.
Bio je on na korak od dolaska kod nas ljetos, ali je ispalio u zadnji momenat i potpisao sa stupcanicom. Sad bi dobro dosao jer moze igrati i spica, ali problem nam je zasticeno godiste.
-
prisonbreak
Za Mujarica ne znam, znam da je Gasal bio bas blizu dolaska ljetos, al jednostavno oni sa svojim kešom privuku sve bolje igrace.
Definitivno bi odlicno dosao, a i u-21 se mora dovesti. Vidjet cemo.
-
Guest.1945
Gasal rinaka od igrača pratio sam ga u Želji.Možda za ovu ligu ali da je kalibar za PL ostao bi u njoj a ne spustio se u rang niže.Nama trebaju igrači koji će moći igrati i PL što i Regoje sam navodi.
I Trako i Mujaric raskinuli sa Stupcanicom
-
Kinder_jaje
Za mene u drugoj polusezoni MORAMO pojacati strucni stab i popuniti pozicije u upravi za bilo koji iskorak ako udjemo u PL.
Ko je bio na kup utakmici protiv Posusja vidio je kolika je razlika u ova dva ranga i da gol u sudijskoj nadoknadi ne moze dati puni uvid nemoci u citavoj utakmici.
Mozda se necete sloziti sa mnom ali ne bih ulazio u PL pod svaku cijenu jer uci i biti Sloboda je za mene ponizenje kako kluba tako i nas navijaca.
Ko je bio na kup utakmici protiv Posusja vidio je kolika je razlika u ova dva ranga i da gol u sudijskoj nadoknadi ne moze dati puni uvid nemoci u citavoj utakmici.
Mozda se necete sloziti sa mnom ali ne bih ulazio u PL pod svaku cijenu jer uci i biti Sloboda je za mene ponizenje kako kluba tako i nas navijaca.
Mujarić je Top, valjalo bi da U21 koji se dovede bude zaštićeno godište i u PL. Mora se i u PL imati 4 U21 u zapisniku.prisonbreak je napisao/la: ↑24 stu 2025, 15:37Za Mujarica ne znam, znam da je Gasal bio bas blizu dolaska ljetos, al jednostavno oni sa svojim kešom privuku sve bolje igrace.
-
prisonbreak
Moja velika zelja bio i ljetos. Hegic bi bas dobro dosao, najvise radi u-21.Truhlo je napisao/la: ↑24 stu 2025, 16:55Mujarić je Top, valjalo bi da U21 koji se dovede bude zaštićeno godište i u PL. Mora se i u PL imati 4 U21 u zapisniku.prisonbreak je napisao/la: ↑24 stu 2025, 15:37Za Mujarica ne znam, znam da je Gasal bio bas blizu dolaska ljetos, al jednostavno oni sa svojim kešom privuku sve bolje igrace.
-
prisonbreak
Jel ovo Stuocanica odustaje od PL?
Gasal nula od igrača, bljesnuo protiv nas i još par utakmica prosle sezone i to je to. Ove godine se vratio na standardne postavke.
Nadam se samo da neću pročitati vijest uskoro Hegić i Škrijelj novi igrači Stupčanice.
Nadam se samo da neću pročitati vijest uskoro Hegić i Škrijelj novi igrači Stupčanice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Kako top, vidi mu statistike, 12 utakmica po jedan gol i asistencija. Po tome Jamakovic duplo bolji od njega, a on u rangu Popovica. Mislim na Mujarica.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Nije jasna ova stupcanica, na ljeto sigurno su dali dosta para na ruke za sam potpis ugovora, da bi za polusezonu raskidali ugovore.
Zanimljiva desavanja u Olovu. Misljenja sam da im je najveci problem trenutno, a pogotovo na startu sezonu, bio los strucni stab. Tu im nedostaje kvaliteta, a igracki su cak i bolji od nas samo sto je vecina igraca podbacila. Gasal doveden kao najbolji igrac lige, a na kraju klupiran. Koliko sam pratio, misljenja sam da Mujaric, Madjaric, Sabljica i Trako mogu igrati ovu ligu na visokoj razini, ali ne bih volio nikoga od njih gledati u Celiku. Smatram da nisu kvalitet na koji bi Celik trebao ciljati. Mujaric i Skrijelj jesu vjerovatno najbolja krila ili barem top5 u ovoj ligi, ali mozemo traziti i van lige igrace ako nema dostupnih i onih koji zadovoljavaju.