NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Truhlo
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 16 stu 2025, 20:56
RubikovaKocka je napisao/la: 16 stu 2025, 20:55 ZAPAD :pray: :pray:
Ne sjecam se kad je zadnji put onoliko pun bio, da su cak i drugi redovi popunjeni bili.
Brate na stepenicama po 5 ljudi u jednom redu, ko šibica puno.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Uprava napolje, prodaju vise karti, nego sto moze stati na zapad :mrgreen:
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Jel ne treba sjever otvoriti? Sjever treba uvijek biti otvoren,uvijek!!! A mogli su Robijasi i 5,6 baklji i na sjever upaliti da citav stadion gori kad je vec gorio. Jel ono bi neko rece jucer da ce bit sjever i jug 500 dusa? Jest al 1500 :mrgreen:
Zadnja izmjena: Zamorano, dana/u 16 stu 2025, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Uh teška utakmica do bola,i sta ti je život ne dobiješ penala zadnjih možda 20 utakmica i dobiješ je u ovoj utakmici pred 10 hiljada duša za ovjeru jesenske titule,ma daj.
Sto se tice igrača utakmice ja ću za Masica,mada večeras niko nije zaslužio al eto.
Kakva posjeta ljudi moji svaka čast,stvarno ovo je bilo uživanje slušat i gledat.
I napomeno bi da je Regoje na intervju za MYTV reko da ciljaju pojacanja koja će moć igrat Premijer ligu,tkd očekuje nas interesantna 2026. ako Bog da.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Cinvict35 je napisao/la: 16 stu 2025, 20:44
Guest.1945 je napisao/la: 16 stu 2025, 20:38 Drago mi je za pobjedu za ove Robijaše za rođendan i za sve navijače i jedinu svijetlu tačku u Zenici.2 ciljana max pojačanja ako uspijemo šta na zimskoj pauzi dovesti da imamo širinu koji će moći igrati u PL i ljetni prelazni rok onda fino odraditi kako bog zapovjeda jer je bolji.Fali nam pojačanje van zelenog terena taj iskusni lisac kao sportski direktor i skauting team da napravi za pojačanja i za mlađe selekcije, jer to ti za PL treba.Na zimskoj pauzi tamo malo prije Posušija bi volio vidjeti da odigramo sa nekim zvučnim imenima na Bilinom jednu generalku ili onako prijateljsku GAK bi možda došao ili neko iz regiona i da napunimo kasu kluba još jednom.Nadam se da će grad prije nego liga počne otkinuti nešto od 1 M i uplatiti na račun kluba.
Pa ako mislis na Posusje i kup to smo prosli igrala se jedna utakmica a i iduca na proljece je takodze jedna utakmica
Pardon moja greška.Tamo malo prije sljedećd kup utakmice koja je početkom februara.
072

Post Postao/la 072 »

U zimskom prelaznom roku min. 2-3 igraca dovesti, cisto da na ljeto moras ‘samo’ 5-6 novih dovesti za PL.
GOSK je danas odlicno postavljen, i jebem li ga, nekako bas stameno i goropadno izgledaju. Isto nekada Sarajevo kada dodje na BP pa ti vidis da je on duplo uhranjeniji od nasih :mrgreen:
Odlican vikend.
Odlicno veceras.
Nadam se da se kasa napunila i neka svi odmore narednih mjeseci.
Bravo likČe.
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Zamorano je napisao/la: 16 stu 2025, 21:03 Jel ne treba sjever otvoriti? Sjever treba uvijek biti otvoren,uvijek!!! A mogli su Robijasi i 5,6 baklji i na sjever upaliti da citav stadion gori kad je vec gorio. Jel ono bi neko rece jucer da ce bit sjever i jug 500 dusa? Jest al 1500 :mrgreen:
Za sjever sam ofulao bilo je 1000 skoro al jug isti kao i uvijek 300 ljudi
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Guest.1945 je napisao/la: 16 stu 2025, 19:59 Uhhhhh dobro je.Penal ko kuća i eto nagradilo nas je za sve učinjeno.Gošk odlično postavljen nazad a Regoje malo neka pogleda tekmu.Mašiću ne ise ova pozicija,Hodzicu je ovo maksimum prosječan igrač 1.FL.Klupa nam je malo potanka.Vardo se vraća a kraj polusezone a tako i Bureković.Međuseljac i Durmiš sta da kaže.Horić sporo igra prema naprijed,generalno odbrana nam sporo dodaje.
Regoje ova će te utakmica mnogo naučiti.
Sta mislis kakav bi Masetic bio u vezi, Hodzic ovu poziciju pokriva jer nema Telalovica a on je stoper i tu se najbolje snalazi, ne treba sad ni previse srat.

Danas vecina podbacila ali pobjeda ipak zasluzena.
Guest.1945

Kako je lijepo vidjeti na sjeveru ljude.To na TV extra izgleda i iznenadio sam se da je sjever pun bio.Uvijek sjever otvarati, i ne samo to može se fantastična akcija napraviti u koju se svi mogu ukljuciti.Umjesto klub da snosi troškove sjevera mogao bi čak i da zaradi.Svako bi se mogao ukljuciti u tu akciju sa nekom simboličnom cijenom od oko 4 KM.Primjer akcija:Kupi kartu SJEVERNE tribine za djecu iz doma za nezbinutu djecu,škole,goste iz osnovne škole lupam Žepča,Novog Šehera,Vareš,Viteza,škola nogometa...
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Uživajte. :D
Guest.1945

Brotherze je napisao/la: 16 stu 2025, 21:25
Guest.1945 je napisao/la: 16 stu 2025, 19:59 Uhhhhh dobro je.Penal ko kuća i eto nagradilo nas je za sve učinjeno.Gošk odlično postavljen nazad a Regoje malo neka pogleda tekmu.Mašiću ne ise ova pozicija,Hodzicu je ovo maksimum prosječan igrač 1.FL.Klupa nam je malo potanka.Vardo se vraća a kraj polusezone a tako i Bureković.Međuseljac i Durmiš sta da kaže.Horić sporo igra prema naprijed,generalno odbrana nam sporo dodaje.
Regoje ova će te utakmica mnogo naučiti.
Sta mislis kakav bi Masetic bio u vezi, Hodzic ovu poziciju pokriva jer nema Telalovica a on je stoper i tu se najbolje snalazi, ne treba sad ni previse srat.

Danas vecina podbacila ali pobjeda ipak zasluzena.
Regoje je loše malo postavio, gurnuo Mašića na neprirodnu poziciju gdje se ne snalazi vidjeli smo i onda drugo poluvrijeme ogroman broj izmjena gdje ruku na srce nemamo neku širinu.Dobru stvar je napravio sto je Šerexa izbacio mislim jer je nervozan i ja sam ne znam koji mu je k.linac bio i da nebi dobio crveni zato ga je i izbacio smijem da se opkladim.Vezni red nam je sveden bio na Kalesića kad je Šerex izašao i tu se vidjelo da je falio Telalović i da je Regoje svjestan toga zato i kaže da nam fale igraci i ciljana pojacanja jer nemaš klupe a ode ti Telalović nema sredine.Horić malo explozivnost treba vježbati, dok dadne loptu mi ćemo već biti u PL.
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Ja kad sam imao fb manje sam slika Čelikovih imao od Šere :lol:
JonSnow
12. igrač

Post Postao/la JonSnow »

Klupa je pretanka i to nam treba biti fokus ovaj transfer rok.
Tačno nema efekta kad nam uđe neko s klupe.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 16 stu 2025, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

R0B1J4SH je napisao/la: 16 stu 2025, 21:12 Uh teška utakmica do bola,i sta ti je život ne dobiješ penala zadnjih možda 20 utakmica i dobiješ je u ovoj utakmici pred 10 hiljada duša za ovjeru jesenske titule,ma daj.
Sto se tice igrača utakmice ja ću za Masica,mada večeras niko nije zaslužio al eto.
Kakva posjeta ljudi moji svaka čast,stvarno ovo je bilo uživanje slušat i gledat.
I napomeno bi da je Regoje na intervju za MYTV reko da ciljaju pojacanja koja će moć igrat Premijer ligu,tkd očekuje nas interesantna 2026. ako Bog da.
Brate Hora igrač utakmice. Polomio je Hasukića i Salčina i ugasio Gošk prema naprijed skroz.
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Jao kakva noc i kakvo ludilo :tobože:
Suvisno je ista govoriti za atmosferu. Citav region prica o nama i cestitke stizu sa svih strana. Oboreni svi rekordi. Cestitke svima koji su ucestvovali na bilo koji nacin!
Ja ne znam kakve utakmice gledaju pojedinci koji govore da nam je ovo najlosija utakmica. Ljudi nisu napada opasnijeg razvili, imali 2 suta i 1 korner za citavu utakmicu! Protiv Toska smo bili duplo gori. Gosk nimalo naivna ekipa, neki su spominjali da im je odbrana tanka, al' danas su nazad odigrali beton utakmicu. Naprijed je to moglo bolje definitivno, nekoliko napada je sporo islo, al' to sad sve vise nije bitno...jer je SLAVNI LEGENDARNI JEDAN OD NAJVECIH JESENJI PRVAK!

NA BILINOM DELIRIJUM !!!!
Odgovori