NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

samocelik
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la samocelik »

Tablete se piju po Tuzli. Svi ostali čestitaju čak iz Gabele, Sarajeva i Tešnja. Do duše ovi iz Travnika su se ušutili.
Čestitke nama svima na 37. rođendanu. Čestitke na jesenjoj tituli igračima i svima dolje na klupi od Bojana i Emira do ostalih likova kojima ne znam imena. Čestitke upravi.
Pozdrav i vama raja iz nekog pičkovca iz sredine turske. Odoh ja sa efesom uploviti u magične snove o proljeću. Živi mi bili
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 16 stu 2025, 20:24 slika

Protiv Travnika rušimo ovaj svoj rekord :srce:

Mali nam je stadion. Nadam se da će ga širiti ubrzo jer u PL protiv nekih timova bi napunili sigurno 15-20 hiljada ljudi trenutno.

Ovo vise niko ne moze da obori osim nas samih.
Isto tako i niz neporazenosti koji jos traje i trajace akoBogda.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ja kažem @Truhlo mal stadion.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Bembeli je napisao/la: 16 stu 2025, 19:30 Za Sivca nije fusbal...iz kola u kolo to dokazuje
Gospodara mi najbolji veceras 1000 puta je pretrcao gore dole u prvom jedini probijao i igrao nabacivao.Na odnosu ostalih veceras je najbolji bio al daleko iako nosmo imali svoju noc opet je ispalo top.Gisk dobro se postavio i nije odstupao od svoje igrr brani se ako sta gore izleti izleti
Bembeli

Post Postao/la Bembeli »

samocelik je napisao/la: 16 stu 2025, 20:28 Tablete se piju po Tuzli. Svi ostali čestitaju čak iz Gabele, Sarajeva i Tešnja. Do duše ovi iz Travnika su se ušutili.
Čestitke nama svima na 37. rođendanu. Čestitke na jesenjoj tituli igračima i svima dolje na klupi od Bojana i Emira do ostalih likova kojima ne znam imena. Čestitke upravi.
Pozdrav i vama raja iz nekog pičkovca iz sredine turske. Odoh ja sa efesom uploviti u magične snove o proljeću. Živi mi bili
Ne piju..ima i nas Robova u Tuzli - svako gostovanje odrađeno ove sezone i samo 2 domace su propustene (nazalost ova je ta)
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Teska utakmica bas teska.

Nevjerovatno koliko se osjetio izostanak Rikija, svaki put kad hocemo gradit napad imali smo igraca manje u veznom redu, da prenese tu loptu, pa su se Kalesic, Delic, Sero i Masic morali vise spustati i pomagati.

Na to sve dodati GOSK koji je danas bio bas cvrst ko beton defanzivno. I pritisak zbog ovoliko publike gdje svi ocekuju da se uzmu tri boda.

Sad na zasluzeni odmor, pojacanja, pripreme i da gazimo dalje :rock:
Srce, čast i ponos!
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Drago mi je za pobjedu za ove Robijaše za rođendan i za sve navijače i jedinu svijetlu tačku u Zenici.2 ciljana max pojačanja ako uspijemo šta na zimskoj pauzi dovesti da imamo širinu koji će moći igrati u PL i ljetni prelazni rok onda fino odraditi kako bog zapovjeda jer je bolji.Fali nam pojačanje van zelenog terena taj iskusni lisac kao sportski direktor i skauting team da napravi za pojačanja i za mlađe selekcije, jer to ti za PL treba.Na zimskoj pauzi tamo malo prije sljedeće utakmice kupa bi volio vidjeti da odigramo sa nekim zvučnim imenima na Bilinom jednu generalku ili onako prijateljsku GAK bi možda došao ili neko iz regiona i da napunimo kasu kluba još jednom.Nadam se da će grad prije nego liga počne otkinuti nešto od 1 M i uplatiti na račun kluba.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 16 stu 2025, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Kak sto sam i rekao Gosk je jako dobra ekipa. Ovo se jedva dobilo. Nasa najslabija utakmica, i našima se noge odsjekle.
Nadam se 2-3 ciljana pojacanja koja MORAJU igrati u PL.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Guest.1945 je napisao/la: 16 stu 2025, 20:38 Drago mi je za pobjedu za ove Robijaše za rođendan i za sve navijače i jedinu svijetlu tačku u Zenici.2 ciljana max pojačanja ako uspijemo šta na zimskoj pauzi dovesti da imamo širinu koji će moći igrati u PL i ljetni prelazni rok onda fino odraditi kako bog zapovjeda jer je bolji.Fali nam pojačanje van zelenog terena taj iskusni lisac kao sportski direktor i skauting team da napravi za pojačanja i za mlađe selekcije, jer to ti za PL treba.Na zimskoj pauzi tamo malo prije Posušija bi volio vidjeti da odigramo sa nekim zvučnim imenima na Bilinom jednu generalku ili onako prijateljsku GAK bi možda došao ili neko iz regiona i da napunimo kasu kluba još jednom.Nadam se da će grad prije nego liga počne otkinuti nešto od 1 M i uplatiti na račun kluba.
Pa ako mislis na Posusje i kup to smo prosli igrala se jedna utakmica a i iduca na proljece je takodze jedna utakmica
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Kako slatka pobjeda i kakva ludnica :pray: :pray: :pray:

Jako jako teška tekma, al čist penal i zaslužena pobjeda :srce:

SLAVNI
LEGENDARNI
JEDAN OD NAJVEĆIH
NEPOBJEDIVI
ZENIČKI ČELIK
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Uhh teška bas utakmica ali hvala bogu na kraju pobjeda
Večeras iskreno nezz za koga bi glasao igrača utakmice
Sto se tice atmosfere na tribini extra bilo na tv-u
I posebno mi je prelijepo bilo vidjeti nakon toliko godina naše navijače na sjeveru
Sad odmoriti do proljeća
A upravi kluba nema odmora 2-3 dobra pojačanja dovesti i da imamo jaku klupu za proljeće
Volio bi jednog crnca vidjeti nakon toliko godina u našem dresu bgmi
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 16 stu 2025, 20:14 Truhloooo daj tabelu

Spavate li mirno skretničari?

slika

:pray: :pray: :pray:
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

ZAPAD :pray: :pray:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Daj nam tabelu svih drugih liga na Balkanskom poluostrvu sa posjetom, ovo regionalno smo prekucali. :mrgreen:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

RubikovaKocka je napisao/la: 16 stu 2025, 20:55 ZAPAD :pray: :pray:
Ne sjecam se kad je zadnji put onoliko pun bio, da su cak i drugi redovi popunjeni bili.
Odgovori