NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Brotherze
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 11 stu 2025, 14:32 Računica je jasna krenes od prve minute u kost svima pogotovo Salčinu da znaju gdje su i šta su, dižes automatski cijeli stadion na noge, atmosfera usijana...ovi su se pogibili. Istina naprijed su jaki ali zato nazad i bekovi su im katastrofalni. Samo napasti životom. Našim igračima pritisak i veliki broj publike konačno vise nije psihicki teret već je sada situacija obrnuta, momci lete po terenu kao da im gorivo sipamo. GOŠK je 7 puta igrao na BP, 7 puta izgubio, dali 2 gola u historiji u Zenici. Ovaj put će im biti još teže. Vjerujem da će i naši igrači dati 150% da zaokruze bajku za veliko slavlje.
Ma samo nek Sero zakuha od prve minute kao protiv Stupcanice da se publika podigne od starta.

Osim Salcina ima tu u ofanzivi jos nekoliko dobrih igraca, prije svih Albijanic i Hasukic ali ne sumnjam da ce nasi momci da daju 100% za pozitivan rezultat.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Pobjedom nad Goskom idemo na +11 i izbacujemo ih iz borbe za titulu. Ima li bi 9-12 vise od Slobode i ne bi brinuli za njih. Tosk i Travnik mislim da ne mogu praviti probleme na proljece i ugroziti nam vrh. Ostaje Stupcanica sa 4 boda manje. Imaju 2 teska gostovanja na startu (Bihac i Tesanj). Ako to odrade na nivou, slijedi nam utakmica sezone u Olovu. Tu ne smijemo izgubiti. Poslije nas Stupcanica ima najlaksa gostovanja i lagan raspored kuci. Mogu lagano uzeti sve bodove uz mozda 1 kiks. Mi smo vec zadovoljili ocekivanja vecine navijaca. Moja predikcija na pocetku bila je 23 boda, maksimalno 26-27 uz malo srece. Mislim da ni ostali nisu ocekivali nesto vise. Na proljece moramo zahtijevati i ocekivati i bolju igru i bolje rezultate pa ne bi trebalo biti problema cak i ako Stupcanica opet ulozi u kadar.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

FliX je napisao/la: 11 stu 2025, 12:07
Crkvice88 je napisao/la: 11 stu 2025, 09:50
FliX je napisao/la: 11 stu 2025, 09:27 Prvo da kazem, mi ovdje mozemo pisat kako hocemo, ali oficijelna stranica Celika, neka neko sugerise da nije pravilno pisat glagole "bice, vidjece, gledace", nego ide "bit ce, vidjet ce, gledat ce". Ovo vazi za bosanski i hrvatski. Ukoliko misli pisat srpski jezik onda je ok, ali onda ima brdo ostali nepravilnosti.

Drugo, anketa je bas nerealna i zivo me zanima ovi sto su stavili da ce na Celikovoj utakmici biti vise gledalaca da upisu koliko to konkretno ocekuju hiljada na Celikovoj a koliko na utakmici Bosne?

Sto se Juga tice, mislim da bi trebalo jug "popolovit". Robijasima dati polovicu do istoka ili koju zele i to je to. Drugu polovicu prodavat samo penzionerima i to im dozvolit da mogu unjet biciklo na jug da svezu za ogradu. :lol: :lol: :lol:
To sto se juga tice, sreca pa se ti ne pitas nista
Je li to sve sto imas za reci na cinjenicu da je na Jugu svaka deveta stolica "zauzeta"? :roll:
Sreca pa se ne pitas, dobro ti je i reko i vrlo jednostavno....jer ti je prijedlog smijesan i nemoj ga vise iznositi nigdje molim te.

Ostavite se juga ljudi, ne razumijete pokret, smisao, nista....svako dobro
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Jug je ultra i svaka druga prica (nemam nista protiv da se pise o tome na forumu, daleko od toga) je bezveze. Kao sto je neko ranije rekao, Robijasi kao navijacki pokret su kao i klub izgubili par godina. To se mora nadoknaditi i to ce ici polahko. Bas kako sto se ni klub nije mogao oporaviti preko noci, nece ni pokret. Sve ce to doci na svoje. Ja 100% podrzavam da se samo s clanskim moze uci na jug. S tim recenim posjeta na jugu se polahko dize kao i na citavom stadionu. Ja bih mozda jedino ponekada imao neki projekt/program/akciju nazovite to kako hocete kojom bi pokusao privuci 100njak omladinaca (17-18 godina do 30 godina starosti) na jug par utakmica u polu sezoni bez clanske samo da osjete to i budu dio toga. Nebi li ih to zaintrigiralo pa da postanu regularni na tekmama a samim tim i clanovi. Kako se jug omasovi tako ce i broj clanova tj. onih koji ce redovno dolaziti na jug.

Ova ideja za sportske kolektive, skole itd. na sjeveru je odlicna. Treba to sve izvesti u nedelju, od doma penzionera do zatvorenika iz KPD-oma. Bila bi odlicna furka da se dogovori sa Isakom da dovede 100 zatvorenika na Istok kao sto se nekada radilo i da ih najavi. :)
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

habuba je napisao/la: 11 stu 2025, 17:09 Jug je ultra i svaka druga prica (nemam nista protiv da se pise o tome na forumu, daleko od toga) je bezveze. Kao sto je neko ranije rekao, Robijasi kao navijacki pokret su kao i klub izgubili par godina. To se mora nadoknaditi i to ce ici polahko. Bas kako sto se ni klub nije mogao oporaviti preko noci, nece ni pokret. Sve ce to doci na svoje. Ja 100% podrzavam da se samo s clanskim moze uci na jug. S tim recenim posjeta na jugu se polahko dize kao i na citavom stadionu. Ja bih mozda jedino ponekada imao neki projekt/program/akciju nazovite to kako hocete kojom bi pokusao privuci 100njak omladinaca (17-18 godina do 30 godina starosti) na jug par utakmica u polu sezoni bez clanske samo da osjete to i budu dio toga. Nebi li ih to zaintrigiralo pa da postanu regularni na tekmama a samim tim i clanovi. Kako se jug omasovi tako ce i broj clanova tj. onih koji ce redovno dolaziti na jug.

Ova ideja za sportske kolektive, skole itd. na sjeveru je odlicna. Treba to sve izvesti u nedelju, od doma penzionera do zatvorenika iz KPD-oma. Bila bi odlicna furka da se dogovori sa Isakom da dovede 100 zatvorenika na Istok kao sto se nekada radilo i da ih najavi. :)
To sam i ja govori za jug.Treba omladinu privući pa ti stavi sa članskom samo da se može ući.Ovako si hajmo reći stavio samo neku prepreku pa ko bi i slučajno zalutao na jug da vidi kako je,on ne može ući.Treba privući raju da li mogao ući na jug sa članskom ili bez, treba raditi na tome kako god.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Da je kakvu koreografiju uraditi jug i zapad.Na onakvom punom zapadu koreografija bi top ispala.

Samo da kažem GAK je komentarisao objavu kluba vezano za sjever :rock:

Javi se SJEVER!
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Guest.1945 je napisao/la: 11 stu 2025, 17:29 Da je kakvu koreografiju uraditi jug i zapad.Na onakvom punom zapadu koreografija bi top ispala.

Javi se SJEVER!
Nek kupe 200 karti
Dize se prasina
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Guest.1945 je napisao/la: 11 stu 2025, 17:29 Da je kakvu koreografiju uraditi jug i zapad.Na onakvom punom zapadu koreografija bi top ispala.

Javi se SJEVER!
Sprema se nevidxena koreografija i na zapadu, Cerim je spremio nesto spektakularno cak i previse zahtjevno i za isvest :mrgreen: .Bilo kako bilo sprema se i priprema nesto top.
A za jug podrzavam to (cak sam i clan a ne idem al neka je za svaki slucaj) ali ovo sto sam prwdlagao sa srednjim skolama bi bilo odlicno u to sam uvjeren 100%.JUG JE KAO DROGA, PA I DILER TI DA MALO DZABICA DA SE NAVUCES I ONDA SI REDOVNA MUSTERIJA :mrgreen:, u to smjeru treba ic podjelis 300 karata dodxe ti 250 od toga navuces 150momcica i tako polisezonu i dobijes 300 do 400 stalni young convicta na tribini sa clanskim
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Koreografija na zapadu? Imajuci u vidu veliki broj rutonja, moze se samo krompirusa razvuci :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Crkvice88

phillies je napisao/la: 11 stu 2025, 17:54 Koreografija na zapadu? Imajuci u vidu veliki broj rutonja, moze se samo krompirusa razvuci :)
Ako nista moze se na telefonu u wcu razvuci, samo nek se razvlaci 😂😂😂
Dize se prasina
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Crkvice88 je napisao/la: 11 stu 2025, 17:38

Javi se SJEVER!
Nek kupe 200 karti
Cast njihovim navijacima, ali ti gubari nemaju sta komentarisat kada nisu znali cestitat 80 rodjendan kluba nemajunse sta sad javljat
Crkvice88

Eugen je napisao/la: 11 stu 2025, 18:24

Javi se SJEVER!
Nek kupe 200 karti
Cast njihovim navijacima, ali ti gubari nemaju sta komentarisat kada nisu znali cestitat 80 rodjendan kluba nemajunse sta sad javljat
Zbog tog i kazem, uzme lijepo njihova administracija i kupi 200 karata i kraj price
Dize se prasina
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Pa vi sve znate igrace Goska ko dobar ko los ,ja ne znam nikog od igraca od drugih klubova nesto puno pa ne mogu komentirat nista..Samo se nadam nasi da ce bit hladne glave da ce im bit pun stadion vjetar u ledja i akobogda nadam se pobjedi i da ce Regoje pripremit ekipu i fizicki i takticki i ratoborno i posebno psihicki i odabrat najbolji sastav.
Sto se tice konkurenata nama uz Slobodu ja ne vidim nijedan klub iz razloga sto svi ostali tesko mogu uradit infrastrukturu nit ko sta radi pa ni Stupcanica mada imaju odlicnu ekipu .Travnik i Tosk cisto sumnjam da imaju ambicija ,moze se i Gosk prikljucit toj borbi uz Slobodu mada ako mi odemo Slobodi na recimo 10 bodova tesko oni mogu to stic necemo ni mi sjedit..

Tema jos za Jug ,ja bi penzionerioma dao sektor na Jugu ali samo da mogu bicikla ostavljat a Robijasi posle utakmice da im iznesu bicikla 😂😂
Ma penzionerima treba dat Zapad da ljudi uuzivaju da ne kisnu jer ti su ljudi zasluzili to da im ne trebaju ni kacketi protiv Sunca ni kisobrani nego da budu gospoda uz simbolicnu neku cijenu.
Sto se tice Juga Robijasi i to je to i da se to dize vremenom ta brojka ali to je na njima da privlace mladje momke po mahalama po skoloma i tako to i vjerujem da ce rast broj a nekadasnji dio Juga sa Zapada uvjek mora bit potpora Robijasima u svemu od zajednickog navijanja u Zenici do gostujucih utakmica jer bas tad dobije se zeljena slika Robijasa i onakva mora bit i u Zenici.
Evo i Dino djeli 15 karti tj portal samo ne skonta na koji se nacin ucestvuje i hvala sponzorima za Istok i tu praksu nastavljat na svakoj utakmici jer i oni su vec navikli na to i treba imena tih subjekata javno objavit ne znam da li su objavili nisam ni ulazio na fb.
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 11 stu 2025, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Crkvice88 je napisao/la: 11 stu 2025, 19:03
Eugen je napisao/la: 11 stu 2025, 18:24

Nek kupe 200 karti
Zbog tog i kazem, uzme lijepo njihova administracija i kupi 200 karata i kraj price
Otkud njima pare za 200 ulaznica? Švabo je to,taj feninga neda u ono sto nema interesa!
Nek BHF uzme eto 500 sjevera svakako nece gledat repku pa kad su vec u Zenici nek kupe nase karte :D
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

phillies je napisao/la: 11 stu 2025, 17:54 Koreografija na zapadu? Imajuci u vidu veliki broj rutonja, moze se samo krompirusa razvuci :)
Veliku jufku krompiruse od 20 metara smotanu u rolnu u vidu znaka "nike" razvuci ce rutonje Asim,Kasim,Bajro,Rasim,Hikmet i Fikret,a pomoci ce im jos Dinko,Josip i Vinko :lol: :lol: :lol:
Odgovori