NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

PONOSGRADA88

Re: NK Čelik

Post Postao/la PONOSGRADA88 »

Cinvict35 je napisao/la: 10 stu 2025, 23:39
UU1988 je napisao/la: 10 stu 2025, 22:19
Crkvice88 je napisao/la: 10 stu 2025, 22:02

Ja kad sam to piso mene razapinjali ovdje kako mrzim seljake, al to je tako.
Cijena članske za jug je 10KM za cijelu godinu, uz to dobijas popuste na gostovanjima popuste na artikle, posebne artikle samo za clanove grupe itd... U danasnjem vremenu kad je kutija cigara 7KM ako je nekom puno za godinu odvojit 10KM za JUG onda ne mora nikad ni doci.

Nedjelja, 18h. Vidimo se 🫡
Totalno nezrelo i da kazem prepotentno razmisljanje i tako samo moze odbit hajde da kazemo mlade i nove snage robijasa.
Drug dobronamjeran savjet opcenito silom i prepotentnoscu se ne gradi nista i ne napreduje a otvorenost i lijepom rjecju se sva vrata uspjeh otvaraju, nama je cilj( i meni sto sam na zapadu) je da nam jug bude sto bolji i brojniji pa tako se moramo u odredzenim situacijama i postavljat i pokusavat na sve nacine da poboljsamo jug pa ako to znaci nekad i popustanje pa pravljenje neki istupaka i akcija i sl.Svako dobro i vidimo se ovu tekmu na jugu akB :D
Ma jok brate daleko od prepotentnog,kazem kako jest trenuto i gradu da onladina nece nije fazon im,daleko od toga da nema onih koji nece da idu. Ja nisam brate javno objavio da bi nekoga odbio ja sam iznio svoje misljenje koje ima argumente ,a ne da ja nekog odbijem od toga,valjda forum sluzi da mi iznosimo neka svoja misljenja izmedju sebe. Ja imam sina od 10g koji samnom ide redovno od 3/4god, i sam pita kad ce on na jug,e u tome je kvaka sto taj neko se ne zanima za Celik i kaze djetetu kakvo to nemas ti od toga nista jer je sve postalo interes tako da takvi ne znaju sta je Celik.
UU1988

Post Postao/la UU1988 »

Cinvict35 je napisao/la: 10 stu 2025, 23:39
UU1988 je napisao/la: 10 stu 2025, 22:19
Crkvice88 je napisao/la: 10 stu 2025, 22:02

Ja kad sam to piso mene razapinjali ovdje kako mrzim seljake, al to je tako.
Cijena članske za jug je 10KM za cijelu godinu, uz to dobijas popuste na gostovanjima popuste na artikle, posebne artikle samo za clanove grupe itd... U danasnjem vremenu kad je kutija cigara 7KM ako je nekom puno za godinu odvojit 10KM za JUG onda ne mora nikad ni doci.

Nedjelja, 18h. Vidimo se 🫡
Totalno nezrelo i da kazem prepotentno razmisljanje i tako samo moze odbit hajde da kazemo mlade i nove snage robijasa.
Drug dobronamjeran savjet opcenito silom i prepotentnoscu se ne gradi nista i ne napreduje a otvorenost i lijepom rjecju se sva vrata uspjeh otvaraju, nama je cilj( i meni sto sam na zapadu) je da nam jug bude sto bolji i brojniji pa tako se moramo u odredzenim situacijama i postavljat i pokusavat na sve nacine da poboljsamo jug pa ako to znaci nekad i popustanje pa pravljenje neki istupaka i akcija i sl.Svako dobro i vidimo se ovu tekmu na jugu akB :D
Ma nije druze ni sila ni prepotentnost, dobijas puno vise s clanskom nego sto das i opet je nekima previse i naci ce hiljadu razloga da ne dodju al eto svako ima svoje. Vidimo se aBd i ovu i svaku narednu 😁
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Otvoren i sjever 🖤❤️
FliX

Post Postao/la FliX »

Prvo da kazem, mi ovdje mozemo pisat kako hocemo, ali oficijelna stranica Celika, neka neko sugerise da nije pravilno pisat glagole "bice, vidjece, gledace", nego ide "bit ce, vidjet ce, gledat ce". Ovo vazi za bosanski i hrvatski. Ukoliko misli pisat srpski jezik onda je ok, ali onda ima brdo ostali nepravilnosti.

Drugo, anketa je bas nerealna i zivo me zanima ovi sto su stavili da ce na Celikovoj utakmici biti vise gledalaca da upisu koliko to konkretno ocekuju hiljada na Celikovoj a koliko na utakmici Bosne?

Sto se Juga tice, mislim da bi trebalo jug "popolovit". Robijasima dati polovicu do istoka ili koju zele i to je to. Drugu polovicu prodavat samo penzionerima i to im dozvolit da mogu unjet biciklo na jug da svezu za ogradu. :lol: :lol: :lol:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Otvara se sjever, da masa poludi.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

FliX je napisao/la: 11 stu 2025, 09:27 Prvo da kazem, mi ovdje mozemo pisat kako hocemo, ali oficijelna stranica Celika, neka neko sugerise da nije pravilno pisat glagole "bice, vidjece, gledace", nego ide "bit ce, vidjet ce, gledat ce". Ovo vazi za bosanski i hrvatski. Ukoliko misli pisat srpski jezik onda je ok, ali onda ima brdo ostali nepravilnosti.

Drugo, anketa je bas nerealna i zivo me zanima ovi sto su stavili da ce na Celikovoj utakmici biti vise gledalaca da upisu koliko to konkretno ocekuju hiljada na Celikovoj a koliko na utakmici Bosne?

Sto se Juga tice, mislim da bi trebalo jug "popolovit". Robijasima dati polovicu do istoka ili koju zele i to je to. Drugu polovicu prodavat samo penzionerima i to im dozvolit da mogu unjet biciklo na jug da svezu za ogradu. :lol: :lol: :lol:
Ma jebo glagol, da mi prodamo 8-9000 karti i na stadionu da nas bude 6-7000, do marta se nogom u guzicu udarat sa tim.

A anketa je cisto radi furke, gdje ce nas biti vise, to bi porazno bilo za citavu naciju osim republike Zenice :mrgreen:
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

FliX je napisao/la: 11 stu 2025, 09:27 Prvo da kazem, mi ovdje mozemo pisat kako hocemo, ali oficijelna stranica Celika, neka neko sugerise da nije pravilno pisat glagole "bice, vidjece, gledace", nego ide "bit ce, vidjet ce, gledat ce". Ovo vazi za bosanski i hrvatski. Ukoliko misli pisat srpski jezik onda je ok, ali onda ima brdo ostali nepravilnosti.

To sto se juga tice, sreca pa se ti ne pitas nista
Dize se prasina
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Sad kad se i sjever napuni treba razmisliti o javnom gledanju prenosa utakmice na stadionu na Kamberovicu :mrgreen:
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Treba sad guzove dobro oznojiti(bukvalno svi) da se privuce 8-9-10 hiljada kada je otvoren puni kapacitet od 14k..da izgleda iole pristojno popunjen stadion.

6-7 hiljada to ce sada izgledati a i jest bukvalno poluprazan stadion.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tito1945
12. igrač

Post Postao/la Tito1945 »

Treba i policijski organi da se uključe. Po kućama da kupe raju svi na stadion :D 🖤❤️
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Opet letite i opet ce biti razocarenje. :mrgreen:

Pricate o pustanju penzionera na jug isto da se svaku utakmicu trazi karta vise i da jug koci da se to proda svojim clanskim. Stvarno nepotrebna rasprava. Nakon tog će biti prica "treba biti karta 2 KM za jug". 50 KM za penzionere za zapad je BAGATELA za 15ak utakmica. I sad se neko treba zajebavati po jugu, po kisi, po suncu pored zapada?
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Kakva špica i delirijum Robijaša :pray:

Pa i ja bi zabio 2 gola da me nosi pjesma 90 minuta :mrgreen:

Već sam nekad ranije pisao da navijači Čelika mnogo uticu na dešavanja na terenu kao protiv Viteza ili Posusja..kada prigusti i treba okrenuti rezultat što i sami igrači i treneri govore. Bukvalno 12 igrač. Koga ovo nemotiviše ili je peder ili ima neki feler u glavi . :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 11 stu 2025, 11:22

Već sam nekad ranije pisao da navijači Čelika mnogo uticu na dešavanja na terenu kao protiv Viteza ili Posusja..kada prigusti i treba okrenuti rezultat što i sami igrači i treneri govore. Bukvalno 12 igrač. Koga ovo nemotiviše ili je peder ili ima neki feler u glavi . :mrgreen:

SLAVNI
LEGENDARNI
JEDAN OD NAJVEĆIH
NEPOBJEDIVI

:pray: :pray: :pray: :pray:

Pada rekord protiv GOŠK-a, zovu me rutonje rutave što nisu bili na tekmi od Zrinjskog i to onda kad se statut usvojio :lol: A sportbc dosipa ulje na vatru sa ulaznicama :mrgreen: Neka se digne Zenica na noge i opuše 8000 ulaznica :srce:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 11 stu 2025, 11:39
Avenija je napisao/la: 11 stu 2025, 11:22

SLAVNI
LEGENDARNI
JEDAN OD NAJVEĆIH
NEPOBJEDIVI

:pray: :pray: :pray: :pray:

Pada rekord protiv GOŠK-a, zovu me rutonje rutave što nisu bili na tekmi od Zrinjskog i to onda kad se statut usvojio :lol: A sportbc dosipa ulje na vatru sa ulaznicama :mrgreen: Neka se digne Zenica na noge i opuše 8000 ulaznica :srce:
Truhlo fali tvoje inspiracije da zakucamo ovaj GOŠK. Ja ne sumnjam u 7-8000 ljudi u nedjelju i to prema izvjestaju delegata
FliX

Post Postao/la FliX »

Crkvice88 je napisao/la: 11 stu 2025, 09:50

To sto se juga tice, sreca pa se ti ne pitas nista
Je li to sve sto imas za reci na cinjenicu da je na Jugu svaka deveta stolica "zauzeta"? :roll:
Odgovori