Nek idu i nek sjede na sjeveru. Ako je Robija odlucila da su samo oni na jugu tj oni sa njihovim clanskim kartama onda treba da bude tako, jer da nije bilo iste te robije vjerovatno niko od nas ne bi imo sta da gleda danasFliX je napisao/la: ↑11 stu 2025, 12:07Je li to sve sto imas za reci na cinjenicu da je na Jugu svaka deveta stolica "zauzeta"?Crkvice88 je napisao/la: ↑11 stu 2025, 09:50To sto se juga tice, sreca pa se ti ne pitas nistaFliX je napisao/la: ↑11 stu 2025, 09:27 Prvo da kazem, mi ovdje mozemo pisat kako hocemo, ali oficijelna stranica Celika, neka neko sugerise da nije pravilno pisat glagole "bice, vidjece, gledace", nego ide "bit ce, vidjet ce, gledat ce". Ovo vazi za bosanski i hrvatski. Ukoliko misli pisat srpski jezik onda je ok, ali onda ima brdo ostali nepravilnosti.
Drugo, anketa je bas nerealna i zivo me zanima ovi sto su stavili da ce na Celikovoj utakmici biti vise gledalaca da upisu koliko to konkretno ocekuju hiljada na Celikovoj a koliko na utakmici Bosne?
Sto se Juga tice, mislim da bi trebalo jug "popolovit". Robijasima dati polovicu do istoka ili koju zele i to je to. Drugu polovicu prodavat samo penzionerima i to im dozvolit da mogu unjet biciklo na jug da svezu za ogradu.![]()
![]()
![]()
![]()
NK Čelik
Re: NK Čelik
Dize se prasina
Hajd Boga ti sta se vise nadovezali Juga? Kao eto stadion dupke pun cijelu polusezonu, samo na Jugu se prave englezi pa nikog ne pustaju. Raja u redovima ceka pred Jugom nebi li se Udruzenje smilovalo da ih pusti da i oni pogledaju utakmicu.
A ne daj Boze da zaredamo sa dva tri losa rezultata, nit bi trebao sjever, nit bi privatnici uzimali istok (i ako bi ga uzeli ne bi ga imali kome pokloniti) a i zapad bi se vratio na pocetne postavke sa pocetka sezone.
Pustite ljude da organizuju tribinu kako hoce i zele.
PS. Trebali su sjever ostaviti za 40+ sa zapada, kad vec nece na Jug, pa da malo napravimo "derbi" atmosferu, Jug svoje pjesme, mi svoje hahahaahahahaha
A ne daj Boze da zaredamo sa dva tri losa rezultata, nit bi trebao sjever, nit bi privatnici uzimali istok (i ako bi ga uzeli ne bi ga imali kome pokloniti) a i zapad bi se vratio na pocetne postavke sa pocetka sezone.
Pustite ljude da organizuju tribinu kako hoce i zele.
PS. Trebali su sjever ostaviti za 40+ sa zapada, kad vec nece na Jug, pa da malo napravimo "derbi" atmosferu, Jug svoje pjesme, mi svoje hahahaahahahaha
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Guest.1945
Nije me mogla bolja vijest dočekati nego da je i sjever otvoren.Kazao sam sinoć da će to bum postati ako bi otvorili sjever poslušao me klub.Na svaki portal koji sam otvorio dočeka me da je Čelik otvorio sjever i kakav se spektakl sprema.
-
Guest.1945
Ma kada se već jug dao Robijašima, onda sjever treba da bude uvijek otvoren za penzionere, školarce....Znamo da je jug bio tribina za penzonera kad sjede tamo viđali smo ih xy puta.Ima ljudi bruka penzionera ili nema nikakva primanja odnosno zive od naše bijedne socijale,primanja od armije... koji bi rado na utakmicu a kojima je cijena 7-8 KM skupo a marka im je ko kuća ne što gledaju tu 1KM kao nešto velko nego jednostavno sa markom sastavljaju kraj sa krajem.Evo ja danas uzimam ulaznicu za zapadu tribinu za čovjeka koji nema dobar materijalni status a živi za Čelik i sa 7 godina ga otac vodio na gostovanje da gledaju Vardar-Čelik.Kažem sjever treba staviti neku simboličnu cijenu a tako i kad uđeš u PL da bude otvorena a kad se najave gostujuci ostaviš za gostujuce sjever, a kada nema gostujućih u najavi otvoris opet za penzionere,školarce....
Ova akcija za SJEVER je idelna prilika da se posjete škole iz okolnih mjesta u blizini Zenice i ZE-DO kantona.Idelna prilika kažem za proširiti navijačku bazu.Vidim dosta komentara ljudi koji žive van Zenice da bi voljeli da se i oni uključe u akciju SJEVER tj. ta mjesta.
Ova akcija za SJEVER je idelna prilika da se posjete škole iz okolnih mjesta u blizini Zenice i ZE-DO kantona.Idelna prilika kažem za proširiti navijačku bazu.Vidim dosta komentara ljudi koji žive van Zenice da bi voljeli da se i oni uključe u akciju SJEVER tj. ta mjesta.
E zbog ovih trenutaka hajpa je vrijedilo otic u kantonalnu ligu I pratit utakmice tamo u nekim selima da ne uvrijedim nikog,a tek smo počeli.
Hajde nedjeljo više.
Hajde nedjeljo više.
Samo me strah da nam se ne desi hladan tuš.
Maksimalno ozbiljno shvatiti Gosk i malog pitara Salcina, zadnje 4 tekme su dobili sa jednim primljenim golom ukljucujuci da su Tosk razbili protiv kojih smo mi mogli glat izgubit.
Dolaze sa nafurom da nam skinu niz i nije sumnja da ce sve dati zadnju tekmu prije pauze i pred 8000 nas koji smo veliki nafur i za njih.
Naravno samo pobjeda, ali ne treba se razocarati ni sa bodom.
Dolaze sa nafurom da nam skinu niz i nije sumnja da ce sve dati zadnju tekmu prije pauze i pred 8000 nas koji smo veliki nafur i za njih.
Naravno samo pobjeda, ali ne treba se razocarati ni sa bodom.
Stvarno ne volim price o jugu i zapadu. Idalje tvrdim da je glavni razlog slabe posjete juga, ali i drugih tribina prvenstveno imigracija, a onda sto je Celik dugo gubio identitet. Mlade perspektivne ljude ne privlaci jug, a nisu u zivotu bili na istom i imaju pogresnu sliku. Mnogi su se odselili, a nadomjestili su ih nepodobni. Prica o jugu, zapadu, istoku i svakom drugom mjestu, desavanju i okupljanju u gradu.
U nedjelju ocekujem do 5000 prodanih karata i da delegat pise 8000 hiljada da izjednacimo rekord. Ako sada oborimo, nemamo za sta se boriti u drugom dijelu. Rekord pada najkasnije protiv Slobode.
U nedjelju ocekujem do 5000 prodanih karata i da delegat pise 8000 hiljada da izjednacimo rekord. Ako sada oborimo, nemamo za sta se boriti u drugom dijelu. Rekord pada najkasnije protiv Slobode.
Računica je jasna krenes od prve minute u kost svima pogotovo Salčinu da znaju gdje su i šta su, dižes automatski cijeli stadion na noge, atmosfera usijana...ovi su se pogibili. Istina naprijed su jaki ali zato nazad i bekovi su im katastrofalni. Samo napasti životom. Našim igračima pritisak i veliki broj publike konačno vise nije psihicki teret već je sada situacija obrnuta, momci lete po terenu kao da im gorivo sipamo. GOŠK je 7 puta igrao na BP, 7 puta izgubio, dali 2 gola u historiji u Zenici. Ovaj put će im biti još teže. Vjerujem da će i naši igrači dati 150% da zaokruze bajku za veliko slavlje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bekovi su im Zenicani Patrick i Marsel Zrnic i daleko od toga da su losiAvenija je napisao/la: ↑11 stu 2025, 14:32 Računica je jasna krenes od prve minute u kost svima pogotovo Salčinu da znaju gdje su i šta su, dižes automatski cijeli stadion na noge, atmosfera usijana...ovi su se pogibili. Istina naprijed su jaki ali zato nazad i bekovi su im katastrofalni. Samo napasti životom. Našim igračima pritisak i veliki broj publike konačno vise nije psihicki teret već je sada situacija obrnuta, momci lete po terenu kao da im gorivo sipamo. GOŠK je 7 puta igrao na BP, 7 puta izgubio, dali 2 gola u historiji u Zenici. Ovaj put će im biti još teže. Vjerujem da će i naši igrači dati 150% da zaokruze bajku za veliko slavlje.
Nisu loši to je blaga riječ. Katastrofalni su. Naši ako izvrše presing na njihovu odbranu prvih 15 minuta, 2:0.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Dobro si to upratio, dva put sam ih gledao panjine obojica, najlošije karike u Goška
Top 3 posjete u historiji prve lige fbih:
Sloboda - Jedinstvo 13/14 8500
Sloboda - Igman 13/14 7500
Velež - Igman 18/19 7000
Čelik - GOŠK 25/26 9000
Sloboda - Jedinstvo 13/14 8500
Sloboda - Igman 13/14 7500
Velež - Igman 18/19 7000
Čelik - GOŠK 25/26 9000