NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

FRLegioen

Re: NK Čelik

Post Postao/la FRLegioen »

Da se nadovezem na danasnju posjetu.Po meni ocekivana brojka.Da je nedelja bila bila bi sigurno bolja ,ali I ovako je ok.Protiv Goska sve ispod 7000 razocarenje!
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Sve je rečeno.... :pivo:

slika
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Nova 3 boda smo upisali na teskom gostovanju. Teren bio izrazito los, mozda cak i gori nego u Tesnju zbog vremenskih uslova. Igman nista specijalno, ali smo im mi dopustili onako dobro prvo poluvrijeme. U drugom pokazali gdje treba da budu.
Brojka na tribinama dobra, nedostajalo je ljudi zbog posla i drugih obaveza. Svakako imati 500+ ljudi vec 7 gostovanja ne moze nitko u BiH, ali i sire.
Od igraca pohvalio bih Rikija koji je odigrao cak bolje nego u Hadzicima, iako je tamo zabio. Hodzic osim kod onog loseg pasa u 20. minuti kada je njima otvorio kontru bez greske. Sero i Delic su se dosta trudili. Kalesic odradio dosta posla, cekamo idalje njegov sut s 25 metara da vidimo u pravom svjetlu. Igrac utakmice Jamakovic, momak je neumoran. Lijeva strana nam je u odbrani bila propuh. Hebibovic se igrao s odbranom. Povlacit ce se paralele na kraju polusezone, ali moramo biti prezadovoljni. Gostovanja su prevazisla ocekivanja najvecih optimista. Rezultati skoro pa savrseni, brojka i navijanje na nivou vrha Premijer lige, a ne Federalne.
Avenija, zamolio bih te da napravis i postavis fotku svih gostovanja. To si radio prvih par kola, mislim da trebamo imati na jednom mjestu cijelu polusezonu
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Treba napomenuti da je Masic povrijeđen igro danas,ne znam jeste li to primijetili,po meni nije trebo igrat,bolje da se cuvo za Goska da bude odmoran 100%.
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Koliko nasoj igri treba jedno dobro krilo vidjelo se najbolje u drugom poluvremenu kad je usao Durmis i bio na 20% onoga sto treba krilo da bude. Mujaric ili Skrijelj na krilu bi bio sex.

Najvise me raduje sto igramo zrelo, osvajamo bodove, a bogami i pobjedjujemo na teskim gostovanjima i uzasnim terenima.

Mislim da ce s Goskom biti izuzetno kvalitetna utakmica. Imaju oni pojedince koji ce se razigrat na dobrom terenu, a ne sumnjam da ce stadion biti poprilicno ispunjen.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Ako se pažljivo analizira raspored i utakmice iducih 6 kola zbog kratkoće lige i dva gostovanja Tuzli koja je ispala i Vitezu gdje ćemo oboriti rekord stadiona mislim da nema šanse da više ispustimo prvo mjesto. Naravno ako ovako nastavimo igrati i boriti se i osnažimo igrački klub sa jos 3 jaka ciljana pojačanja. Iducih 6 utakmica, 4 na Bilinom i gostovanje Tomislav i Banovići. Iduce 4 utakmice čak 3 igramo na Bilinom. Onda na kraju i da šta zskomplikuje se imas Hadžiće i Konjic dvije zaredom kuci gdje smo na gostovanjima uzeli 6 bodova u 7 dana. Samo uzeti GOŠK i naložiti se kao da dolazi prime Sarajevo ili Željo, ubiti ih zgaziti i vjerovatno sa 5 a mozda i 6 bodova prednosti na pauzu ako se poklopi a vjerovatno hoce ostali rezultati.

GOŠK se mora pobjediti napraviti ta dodatna razlika, krunisati odlicna godina, a svako ko ne dodje nagraditi, klub, upravu, igrače, stručni štab i robijaše za rođendan za sve ovo onda za mene i nije Čelikovac ni navijac ni simpatizer.

Onda dolazi pauza gdje vjerujem da je dobrodošla da Robert digne klub i organizaciju i administraciju na veći nivo u miru 2 mjeseca bez pritiska utakmica i svega i onda dolazi to proljeće za koje vjerujem da će se pricati dugo o njemu gdje će se brojke kuci i na gostovanjima izučavati svugdje po balkanu uz naravno tri puta laksi raspored nego sto smo do sada imali.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Nadam se da oranica nece biti jos vise unistena zbog utakmice samo 24 sata prije nase.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Pred posljednje kolo jesenjeg dijela prvenstva, da prikazem i listu strijelaca naseg kluba kao i sankcionisane igrace (zuti kartoni). Crvenih kartona srecom nije bilo.

Lista strijelaca:

Kod: Označi sve

Mašić - 5
Telalović - 3
Šero 3
Jamaković - 2
Smajlović - 1 
Hodžić - 1 
Međuseljac - 1 
Kalesić - 1 
Popović - 1 
Delić - 1 
Palačkić - 1 
Zanimljivo da je Masic ovih pet pogodaka "skupio" u prvih sest kola, kasnije je pogodio tek protiv Posusja (ali zlata vrijedan).

Sto se tice zutih kartona stanje je ovako:

Kod: Označi sve

Telalović -3 /
Horić -3 /
Šero -3 /

Mašetić - 2
Popović - 2
Sivac -2
Jamaković -2

Smajlović - 1
Durmo - 1
Isaković - 1
Hodžić - 1
Vardo - 1
Durmiš - 1
Delić - 1
Čulov - 1

Ovdje su upisani svi kartoni. Igraci koji su "odlezali" kaznu upisan im je znak "/" pa ide ponovno brojanje :D

SVANI VIKENDU DA SE ODUZMEMO!!!

NAPRIJED ČELIK!!!
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 09 stu 2025, 11:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Avenija je napisao/la: 09 stu 2025, 10:34 Ako se pažljivo analizira raspored i utakmice iducih 6 kola zbog kratkoće lige i dva gostovanja Tuzli koja je ispala i Vitezu gdje ćemo oboriti rekord stadiona mislim da nema šanse da više ispustimo prvo mjesto. Naravno ako ovako nastavimo igrati i boriti se i osnažimo igrački klub sa jos 3 jaka ciljana pojačanja. Iducih 6 utakmica, 4 na Bilinom i gostovanje Tomislav i Banovići. Iduce 4 utakmice čak 3 igramo na Bilinom. Onda na kraju i da šta zskomplikuje se imas Hadžiće i Konjic dvije zaredom kuci gdje smo na gostovanjima uzeli 6 bodova u 7 dana. Samo uzeti GOŠK i naložiti se kao da dolazi prime Sarajevo ili Željo, ubiti ih zgaziti i vjerovatno sa 5 a mozda i 6 bodova prednosti na pauzu ako se poklopi a vjerovatno hoce ostali rezultati.

GOŠK se mora pobjediti napraviti ta dodatna razlika, krunisati odlicna godina, a svako ko ne dodje nagraditi, klub, upravu, igrače, stručni štab i robijaše za rođendan za sve ovo onda za mene i nije Čelikovac ni navijac ni simpatizer.

Onda dolazi pauza gdje vjerujem da je dobrodošla da Robert digne klub i organizaciju i administraciju na veći nivo u miru 2 mjeseca bez pritiska utakmica i svega i onda dolazi to proljeće za koje vjerujem da će se pricati dugo o njemu gdje će se brojke kuci i na gostovanjima izučavati svugdje po balkanu uz naravno tri puta laksi raspored nego sto smo do sada imali.
Tako je i ja sam racunao nekako pa cak i da se drugi pretendenti pojacaju neznam ti koliko imamo tako dobar raspoted da nema sanse da ispustimo prvo mjesto.Mi trebamo pametno odradit zimski prelazni rok i onda obarat rekorde federalne lige i time jos pomoc klubu i finansiski a i vjetar u ledza ekipi da nastavimo niz do kraja sezone :mrgreen: .
schalke 04

Post Postao/la schalke 04 »

Ne smije se ova utakmica protiv GOŠK-a uzeti olako. Ljudi su se digli. Od 4 poraza koja imaju, 3 su kući i poraz u Vitezu.

Kvalitetno se i fizički i psihički pripremiti.

Statistika kaže, da smo ih u Zenici, svaki put dobili
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Uskoro idu karte u prodaju napunimo bilino.
Prijedlog za jug da ukine pravilo za ovu utakmicu da bez clanske ne mozes na jug i bilo bi odma 100-150 vise a i ti bi se poslije uclanili vjerovatno sto je i cilj nekad moras korak unazad da bi opet napravio koji korak naprijed
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Na dan kad Bosna bude igrala, 2 standa da prodaju karte.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Gosk je opasno digao formu, plus imaju stvarno dobrih igraca.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Ko ima kartone kod Goška? Gdje to gledate? Jel imao Salčin kartona? Ko im ima dva ? Mada siguran sam u pobjedu. GOŠK i nijedan igrač nikad nisu igrali pred 2000 ljudi a kamoli pred 9000.
Odgovori