NK Čelik
Re: NK Čelik
Da se nadovezem na danasnju posjetu.Po meni ocekivana brojka.Da je nedelja bila bila bi sigurno bolja ,ali I ovako je ok.Protiv Goska sve ispod 7000 razocarenje!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- R0b
- 12. igrač
Sve je rečeno....

Nova 3 boda smo upisali na teskom gostovanju. Teren bio izrazito los, mozda cak i gori nego u Tesnju zbog vremenskih uslova. Igman nista specijalno, ali smo im mi dopustili onako dobro prvo poluvrijeme. U drugom pokazali gdje treba da budu.
Brojka na tribinama dobra, nedostajalo je ljudi zbog posla i drugih obaveza. Svakako imati 500+ ljudi vec 7 gostovanja ne moze nitko u BiH, ali i sire.
Od igraca pohvalio bih Rikija koji je odigrao cak bolje nego u Hadzicima, iako je tamo zabio. Hodzic osim kod onog loseg pasa u 20. minuti kada je njima otvorio kontru bez greske. Sero i Delic su se dosta trudili. Kalesic odradio dosta posla, cekamo idalje njegov sut s 25 metara da vidimo u pravom svjetlu. Igrac utakmice Jamakovic, momak je neumoran. Lijeva strana nam je u odbrani bila propuh. Hebibovic se igrao s odbranom. Povlacit ce se paralele na kraju polusezone, ali moramo biti prezadovoljni. Gostovanja su prevazisla ocekivanja najvecih optimista. Rezultati skoro pa savrseni, brojka i navijanje na nivou vrha Premijer lige, a ne Federalne.
Avenija, zamolio bih te da napravis i postavis fotku svih gostovanja. To si radio prvih par kola, mislim da trebamo imati na jednom mjestu cijelu polusezonu
Brojka na tribinama dobra, nedostajalo je ljudi zbog posla i drugih obaveza. Svakako imati 500+ ljudi vec 7 gostovanja ne moze nitko u BiH, ali i sire.
Od igraca pohvalio bih Rikija koji je odigrao cak bolje nego u Hadzicima, iako je tamo zabio. Hodzic osim kod onog loseg pasa u 20. minuti kada je njima otvorio kontru bez greske. Sero i Delic su se dosta trudili. Kalesic odradio dosta posla, cekamo idalje njegov sut s 25 metara da vidimo u pravom svjetlu. Igrac utakmice Jamakovic, momak je neumoran. Lijeva strana nam je u odbrani bila propuh. Hebibovic se igrao s odbranom. Povlacit ce se paralele na kraju polusezone, ali moramo biti prezadovoljni. Gostovanja su prevazisla ocekivanja najvecih optimista. Rezultati skoro pa savrseni, brojka i navijanje na nivou vrha Premijer lige, a ne Federalne.
Avenija, zamolio bih te da napravis i postavis fotku svih gostovanja. To si radio prvih par kola, mislim da trebamo imati na jednom mjestu cijelu polusezonu
Treba napomenuti da je Masic povrijeđen igro danas,ne znam jeste li to primijetili,po meni nije trebo igrat,bolje da se cuvo za Goska da bude odmoran 100%.
-
PonosniSmogovci
Koliko nasoj igri treba jedno dobro krilo vidjelo se najbolje u drugom poluvremenu kad je usao Durmis i bio na 20% onoga sto treba krilo da bude. Mujaric ili Skrijelj na krilu bi bio sex.
Najvise me raduje sto igramo zrelo, osvajamo bodove, a bogami i pobjedjujemo na teskim gostovanjima i uzasnim terenima.
Mislim da ce s Goskom biti izuzetno kvalitetna utakmica. Imaju oni pojedince koji ce se razigrat na dobrom terenu, a ne sumnjam da ce stadion biti poprilicno ispunjen.
Najvise me raduje sto igramo zrelo, osvajamo bodove, a bogami i pobjedjujemo na teskim gostovanjima i uzasnim terenima.
Mislim da ce s Goskom biti izuzetno kvalitetna utakmica. Imaju oni pojedince koji ce se razigrat na dobrom terenu, a ne sumnjam da ce stadion biti poprilicno ispunjen.
Ako se pažljivo analizira raspored i utakmice iducih 6 kola zbog kratkoće lige i dva gostovanja Tuzli koja je ispala i Vitezu gdje ćemo oboriti rekord stadiona mislim da nema šanse da više ispustimo prvo mjesto. Naravno ako ovako nastavimo igrati i boriti se i osnažimo igrački klub sa jos 3 jaka ciljana pojačanja. Iducih 6 utakmica, 4 na Bilinom i gostovanje Tomislav i Banovići. Iduce 4 utakmice čak 3 igramo na Bilinom. Onda na kraju i da šta zskomplikuje se imas Hadžiće i Konjic dvije zaredom kuci gdje smo na gostovanjima uzeli 6 bodova u 7 dana. Samo uzeti GOŠK i naložiti se kao da dolazi prime Sarajevo ili Željo, ubiti ih zgaziti i vjerovatno sa 5 a mozda i 6 bodova prednosti na pauzu ako se poklopi a vjerovatno hoce ostali rezultati.
GOŠK se mora pobjediti napraviti ta dodatna razlika, krunisati odlicna godina, a svako ko ne dodje nagraditi, klub, upravu, igrače, stručni štab i robijaše za rođendan za sve ovo onda za mene i nije Čelikovac ni navijac ni simpatizer.
Onda dolazi pauza gdje vjerujem da je dobrodošla da Robert digne klub i organizaciju i administraciju na veći nivo u miru 2 mjeseca bez pritiska utakmica i svega i onda dolazi to proljeće za koje vjerujem da će se pricati dugo o njemu gdje će se brojke kuci i na gostovanjima izučavati svugdje po balkanu uz naravno tri puta laksi raspored nego sto smo do sada imali.
GOŠK se mora pobjediti napraviti ta dodatna razlika, krunisati odlicna godina, a svako ko ne dodje nagraditi, klub, upravu, igrače, stručni štab i robijaše za rođendan za sve ovo onda za mene i nije Čelikovac ni navijac ni simpatizer.
Onda dolazi pauza gdje vjerujem da je dobrodošla da Robert digne klub i organizaciju i administraciju na veći nivo u miru 2 mjeseca bez pritiska utakmica i svega i onda dolazi to proljeće za koje vjerujem da će se pricati dugo o njemu gdje će se brojke kuci i na gostovanjima izučavati svugdje po balkanu uz naravno tri puta laksi raspored nego sto smo do sada imali.
Nadam se da oranica nece biti jos vise unistena zbog utakmice samo 24 sata prije nase.
Pred posljednje kolo jesenjeg dijela prvenstva, da prikazem i listu strijelaca naseg kluba kao i sankcionisane igrace (zuti kartoni). Crvenih kartona srecom nije bilo.
Lista strijelaca:
Zanimljivo da je Masic ovih pet pogodaka "skupio" u prvih sest kola, kasnije je pogodio tek protiv Posusja (ali zlata vrijedan).
Sto se tice zutih kartona stanje je ovako:
Ovdje su upisani svi kartoni. Igraci koji su "odlezali" kaznu upisan im je znak "/" pa ide ponovno brojanje 
SVANI VIKENDU DA SE ODUZMEMO!!!
NAPRIJED ČELIK!!!
Lista strijelaca:
Kod: Označi sve
Mašić - 5
Telalović - 3
Šero 3
Jamaković - 2
Smajlović - 1
Hodžić - 1
Međuseljac - 1
Kalesić - 1
Popović - 1
Delić - 1
Palačkić - 1
Sto se tice zutih kartona stanje je ovako:
Kod: Označi sve
Telalović -3 /
Horić -3 /
Šero -3 /
Mašetić - 2
Popović - 2
Sivac -2
Jamaković -2
Smajlović - 1
Durmo - 1
Isaković - 1
Hodžić - 1
Vardo - 1
Durmiš - 1
Delić - 1
Čulov - 1
SVANI VIKENDU DA SE ODUZMEMO!!!
NAPRIJED ČELIK!!!
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 09 stu 2025, 11:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Tako je i ja sam racunao nekako pa cak i da se drugi pretendenti pojacaju neznam ti koliko imamo tako dobar raspoted da nema sanse da ispustimo prvo mjesto.Mi trebamo pametno odradit zimski prelazni rok i onda obarat rekorde federalne lige i time jos pomoc klubu i finansiski a i vjetar u ledza ekipi da nastavimo niz do kraja sezoneAvenija je napisao/la: ↑09 stu 2025, 10:34 Ako se pažljivo analizira raspored i utakmice iducih 6 kola zbog kratkoće lige i dva gostovanja Tuzli koja je ispala i Vitezu gdje ćemo oboriti rekord stadiona mislim da nema šanse da više ispustimo prvo mjesto. Naravno ako ovako nastavimo igrati i boriti se i osnažimo igrački klub sa jos 3 jaka ciljana pojačanja. Iducih 6 utakmica, 4 na Bilinom i gostovanje Tomislav i Banovići. Iduce 4 utakmice čak 3 igramo na Bilinom. Onda na kraju i da šta zskomplikuje se imas Hadžiće i Konjic dvije zaredom kuci gdje smo na gostovanjima uzeli 6 bodova u 7 dana. Samo uzeti GOŠK i naložiti se kao da dolazi prime Sarajevo ili Željo, ubiti ih zgaziti i vjerovatno sa 5 a mozda i 6 bodova prednosti na pauzu ako se poklopi a vjerovatno hoce ostali rezultati.
-
schalke 04
Ne smije se ova utakmica protiv GOŠK-a uzeti olako. Ljudi su se digli. Od 4 poraza koja imaju, 3 su kući i poraz u Vitezu.
Kvalitetno se i fizički i psihički pripremiti.
Statistika kaže, da smo ih u Zenici, svaki put dobili
Kvalitetno se i fizički i psihički pripremiti.
Statistika kaže, da smo ih u Zenici, svaki put dobili
Uskoro idu karte u prodaju napunimo bilino.
Prijedlog za jug da ukine pravilo za ovu utakmicu da bez clanske ne mozes na jug i bilo bi odma 100-150 vise a i ti bi se poslije uclanili vjerovatno sto je i cilj nekad moras korak unazad da bi opet napravio koji korak naprijed
Prijedlog za jug da ukine pravilo za ovu utakmicu da bez clanske ne mozes na jug i bilo bi odma 100-150 vise a i ti bi se poslije uclanili vjerovatno sto je i cilj nekad moras korak unazad da bi opet napravio koji korak naprijed
Na dan kad Bosna bude igrala, 2 standa da prodaju karte.
-
prisonbreak
Gosk je opasno digao formu, plus imaju stvarno dobrih igraca.
Ko ima kartone kod Goška? Gdje to gledate? Jel imao Salčin kartona? Ko im ima dva ? Mada siguran sam u pobjedu. GOŠK i nijedan igrač nikad nisu igrali pred 2000 ljudi a kamoli pred 9000.