phillies je napisao/la: ↑06 stu 2025, 20:23
BatistutA19 je napisao/la: ↑06 stu 2025, 18:51
Ne bi ga ja sluso nema sanse ovog Dinu Pasalica a to je tacno onaj stari snimak ,cuj 100 000 ljudi po 100 maraka ko da smo mi bogati ko Monta Karlo a Zenica ko da je Los Andjeles po velicini .To je njegova sva pomoc reko bi evo od mene 100 maraka eto fali jos samo 99 999 ljudi
Ok, al eto ne mora 100.000 nek dadne deset hiljada to je 10% stanovnika Zenice ili sto bi rekli svaki deseti nek dadne 100 KM na clanarinu, to je milion u klubu. Na godisnjem nivo 100 KM, sto je ni deset maraka mjesecno. Ne mogu vjerovati da u Zenici nema toliko ljudi da se radi Čelika ne bi odrekli dvije kutije cigara svaki mjesec ( a svi znamo koliko ima ljudi da puse kutiju dnevno minimum). Pa ako ti je skupo dati na kamaru 100KM odjednom jednom godisnje, onda se disciplinuj i odvajaj 10 KM mjesecno od plate, pa na kraju godine uplatis clansku sebi.
Svi smo mi licemjeri, kad se mi trebamo sta zrtvovati zbog veceg dobra, onda bas i nismo bas radi i nalazimo stotine razloga da ne bi slucajno nas komoditet ugrozili. Onda se mozemo i zapitati koliko je to vece dobro nama bitno. A mnogi od nas znaju doci na Bilino pa se slikati, pa snimati himnu pa selfije okidati kad je delirijum itd.
@zamorano
Kod nas ti je to opcenito na ovom Balkanu svugdje isto ,ako dodje euforija neka velika dodjes u situaciju ni da kartu ne mozes kupit Ja slucajno naleti na jednog poznanika na tik toku kad sam vidio ga na utakmici i videa iznenadio sam se ,ja posle rata ne znam jesam li ga ikad vidio na utakmici doduse ja sam prije na Jugu bio mozda je covjek i bio ali cisto sumnjam vidio bi ga bar nekad a sad ima vise objava i videa o Celiku i Robijasima 10 puta od mene
Ma po marku mjesecno kad bi svi dali imali bi milion godisnje ali tesko ce se to ikad promijenit.Ne znam zasto je to tako jesu li ljudi zabavljeni svojim zivotom,utuceni,razocarani,prevareni .Trebamo i mi skontati mi smo propadali 25 godina i propali i tesko je to sve povratit,kakvih ja znam navijaca vatrenih i on mi onda kaze nisam bio 15 godina na utakmici i hajd ti takvog ubijedi ili pricaj mu .Sto kazes mnogi dodju da se slikaju snima sta i izbaci po fb tik toku i slicno.
Raduje me jedino sto se raja vraca to je ocigledno ali svi smo svjesni da nam je reset pubkike cim lose da krene i sutra kad udjemo 1 kolo ce bit 10 000 u to sam siguran i kad imali rezultate bili bi uz Zeljeznicar najbolji a ako bi bili ko sloboda opet se ti vracas na 2000 ,to je tako nazalost