Evo malo da razbijemo.
Zna li ko kako se zove onaj YT kanal sto izbacuje Celikove pjesme zvuče da su Ai al dobre su?
Sta će ljudi pisati nema marketinga i fokusa ovu sedmicu za Konjic uopste za razliku od prošlih sedmica gdje je to bilo na zavidnom nivou, klub ni tabelu lige nije izbacio nakon jedanaestog kola umjesto da se hajpa pobjedama, nizom, pozicijom na tabeli itd .1 slicica za Konjic. Nikad manji hajp za jednu utakmicu od početka. I onda niko ne prica o utakmici nadju se druge stvari.
Iznenadio si me Bati. Šta je tebi najbitnije da TOŠK izgubi? Šta to pišeš moj Bati. Valjda gledas u zivotu sebe, svoj uspjeh i ciljeve a ne drugu avliju. Jedino je bitno da Čelik pobjedi i da pravi bodovnu razliku a ako se potrefe nama odgovarajući rezultati protivnika u tome još bolje.BatistutA19 je napisao/la: ↑06 stu 2025, 15:18 Nama je najbitnije da Tosk izgubi a mi sta uradimo i dobijemo Goska ,ako Tosk ne pobijedi ja bi i bodom bio zadovoljan .Imaju oni opet zajebanu utakmicu sa Slobodom,Sloboda je Sloboda nikad ne znas.Mada naravno najbolja je opcija dobit Igmana ali oba kluba imaju 2 zajebane utakmice i Celik i Tosk gdje realno sve moguce ipobijede i porazi i nerijesene pa cemo vidjet za 2 kola kako ce mo zavrsit na tabeli.
Za Telalovica sam sve reko jucer nema se tu sta vise o tome ,nadat se najbolje i za njeg i za klub,mada tu ima jos igraca i Hodzic moze jos napredovat ali kao stoper a vec u sredini je slabiji i nadat se Medzuseljac da ce se probudit i napredovat ako bude ovako njemu je plafon 1 liga entitetska.
To sam i slusao i dotakli su se Čelika malo vise. Neka svako poslusa i vidi da mi nemamo nikoga od ovih "proslavljenih" iz Zenice medju prijateljima kluba.
Ja ga ne gotivim nesto šupićić obični kad se sjetim izjava za Čelik i da 100.000 građana dadne svi po 100 KM i to mu je recept bio za oporavak Čelika ali za jednu stvar je upravu što sam i ja govorio u vezi sportskog direktora a kad ste ovde trpali Horića da to bude, ti bi reko Horić će u kancelariji igrat 90. minuta.Mislio sam da će više biti priče u Čeliku u preko sat vremena podkasta,ali da je htio pomoći Čeliku odnosno da išta osjeća davao bi barem neke smjernice pa ne moraš biti u klubu.
Me ne mislim da su oni medju 5 top klubova. Odbranu im drzi Bajramovic. U vezi osim iskusnog Hadzanovica tanko. Jedino krila jaca ali nisu sigurno jaci od krila Toska koji nam nije zabio go. Hebibovic vec u godinama i Tatar koji se nalozi ali igrac za ove lige kojeg nasa odbrana moze zaustaviti. I u napadu imaju Zubanovica mladjeg koji ima visinu ali ostalo nista posebno.Avenija je napisao/la: ↑05 stu 2025, 23:23Znas li sta o Igmanu? Vidim sve poznata imena ali i istrošena.prisonbreak je napisao/la: ↑05 stu 2025, 23:13 Svi samo zelimo dobro klubu.
Mozda nisu isti, mozda nije dobro poredjenje ali mi jos ne vidimo potpisan profesionalni ugovor. Najavljuje se, bilo bi dobro da je istina sto se prica.
Posto se moze zakljuciti da ce mu Vito biti menadjer, a on dolazi poslije utakmice protiv Igmana vidjet cemo sta ce se desavati.
Hebibović kapiten ubijao po strani u PL. Stari je to vuk imat će Smajlović velikih problema bez obzira na starost i godine i istrošenost.
Tatar? Hadzanović..visoka ekipa![]()
Nekako kao da se olako shvata ova utakmica zbog njihove pozicije na tabeli ali oni su meni top 5 klubova po igračkom kadru.
Malo sam bacio pogled i vidim da su na Tusnju nesretno izgubili i da su napravili 7-8 100% prilika..trebali su uzeti bodove
Brate, kad sam vidio tvoj prvi post, moram reci da si me zabrinuo