NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Zamorano
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Cr7legia je napisao/la: 03 stu 2025, 19:46
Zamorano je napisao/la: 03 stu 2025, 19:22 Uslov nije pobjeda. Ako Tošk igra neriješeno i nama je bod dovoljan i opet igraš za jesenjeg prvaka! Najbolja opcija je pobjediti Igman al najbitnije je ne izgubiti u Konjicu!
Neka sa pobjedom bježimo na plus dva, a ako izgube onda plus 3 najbolje pobjeda :rock:
Eto neka Tošk izgubi a mi dobijemo i idemo na +3 onda protiv Goska mozemo i izgubiti sa dva razlike :lol: :lol:
I opet smo jesenji prvaci :D
Protiv Goska od 17 sati i direktno na MYTV :D
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

BiH - Rumunija subota 20:45, Čelik - GOŠK nedjelja 13:30.

Ne znam koliko je pametno sredinom novembra noćna, biće hladno, dosta raje će preskočiti utakmicu, a još mrtva nedjelja :oops:

A ovaj trenutni termin, ne znam je li dovoljno vremena da se pripremi stadion za novu utakmicu za nekih 12 sati razlike :shock:

Pomjerati na radni dan isto katastrofa zbog hladnoće, termin bi morao biti onda 18h...

Najbolje zamjeniti domaćinstvo, pa onda na proljeće da rokamo tri zadnje utakmice u nizu kući :mrgreen:
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Osjećam se dužnim, a gledah ga i kao trenera i posebno kao igrača, Mladene jebiga,danas te ima sutra nema. Slava ti.
sale
12. igrač

Post Postao/la sale »

Nekom bas bilo mrsko :D

X u konjicu(mada šteta ih ne dobiti, jer izgleda da su baš tarabe) i 3 protiv goška ja zadovoljan
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Duzi izlazak bio nego Celikove sanse :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 03 stu 2025, 20:10 BiH - Rumunija subota 20:45, Čelik - GOŠK nedjelja 13:30.

Ne znam koliko je pametno sredinom novembra noćna, biće hladno, dosta raje će preskočiti utakmicu, a još mrtva nedjelja :oops:

A ovaj trenutni termin, ne znam je li dovoljno vremena da se pripremi stadion za novu utakmicu za nekih 12 sati razlike :shock:

Pomjerati na radni dan isto katastrofa zbog hladnoće, termin bi morao biti onda 18h...

Najbolje zamjeniti domaćinstvo, pa onda na proljeće da rokamo tri zadnje utakmice u nizu kući :mrgreen:
Nedjelja 17:00 protiv Goška. Kakva hladnoća, ide juzina i +15. :grljenje: U Premijer ligi igrati cemo decembrom na minusu.

Ali ima nesto sada mnogo važnije a to je Konjic :grljenje:

Za 5 dana. Regoje dotegni linije. Mašić odmorio, ide novi gol.

Dajte to prvo mjesto da se uživa tri mjeseca.

Daj tu tabelu voljeni klube :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 03 stu 2025, 20:55
Truhlo je napisao/la: 03 stu 2025, 20:10 BiH - Rumunija subota 20:45, Čelik - GOŠK nedjelja 13:30.

Nedjelja 17:00 protiv Goška. Kakva hladnoća, ide juzina i +15. :grljenje: U Premijer ligi čes igrati i decembrom na minusu.

Ali ima nesto sada mnogo važnije a to je Konjic :grljenje:

Za 5 dana. Regoje dotegni linije. Mašić odmorio, ide novi gol.

Dajte to prvo mjesto da se uživa tri mjeseca.

Daj tu tabelu voljeni klube :D
Auuuuuu gledaj najave robije :pray: :pray:
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

:srce:

:pray: :pray:

1000+
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

2000+ :grljenje:

Ovo će biti hercegovačko žepče, živi bili pa vidjeli :srce:
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Protiv Goska spektakl otom potom..
Konjic next....
Pokazat Damjanovicu koliko smo napredovali od kako je otisla neznalica...
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Nimalo losa ideja :mrgreen:
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Redbull je napisao/la: 03 stu 2025, 22:23

Nimalo losa ideja :mrgreen:
Ma nema od te ljubavi nista. Ovakav zalet prolongirati za proljece je po meni veliki promasaj. Nedelja vecernja i pun stadion sociosa. Taman da bude minus 10, za titulu jesenjeg prvaka prosto mora biti velika brojka navijaca.
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Damjanovica jos nisu otjerali? Ovi se haman pomirili sa ispdanjem.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Zenicanin988 je napisao/la: 03 stu 2025, 23:09 Damjanovica jos nisu otjerali? Ovi se haman pomirili sa ispdanjem.
Pa vise ti to govori igracki kadar. Prve zvijezde tima igraci kojim je na vrhuncima njihovih karijera glavna odlika kur*obolja. Igman je preslikana 10 puta losija verzija Slobode. S tim da u Slobodi ovi starci bar nesto pokusavaju a lvi ovdje su tu da uzmu kes. Domace baze prakticno i nema i svi su tu samk da uzmu pare. Realno najslabija ekipa uz tuzlansku filijalu. Ja sam odmah na pocstku sezone rekao da od njih nema nista a neki su ih cak propagirali u favorite iz sjenke. Potjerat ce oni Damjanovica u to ne sumnjam, samo ce se desit isto kao i Slobodi. Sjase jedan uzjase drugi a na duge staze sve isto jer je tim ocajno koncipiran.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Damjanovic je po meni najbolji trener u BiH ,lik preuzme klub potpise na godinu ili dvije otjeraju ga za 3 mjeseca i posle lezi kod kuce i sve naplati potpisano ..Daleko najbolji trener u BiH😂😂😂Ako ima iko bolji pametniji od njeg nek kaze 🤣🤣
On je isto Tevez kad je potpiso za neki azijski klub i nije 2 utakmice odigro sve bio povredjen i izjavio da mu je to najbolji bio ugovor u zivotu sve prelezo a veliki novac uzeo.
Odgovori