NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

R0B1J4SH

Re: NK Čelik

Post Postao/la R0B1J4SH »

goku je napisao/la: 03 stu 2025, 09:28 Ne znam po cemu ljudi glasaju za Rikija da je bio igrac utakmice.Ok dao je momak gol sve stoji, al po tome vidis da ljudi i nemaju neko fudbalsko znanje vec samo gledaju sta ti izbaci na “rezultatima”, i onda se cudimo sto imamo svakakvih komentara od “strucnjaka” i “trenera”!Da nije bilo Durme k bi mi uzeli 3 boda ovdje…
Hajd to i nekako al zašto ljudi glasaju za Durmiša,Jamakovica?
Jedino rodbina vjerovatno.
objektivnost

Post Postao/la objektivnost »

R0B1J4SH je napisao/la: 03 stu 2025, 12:50
goku je napisao/la: 03 stu 2025, 09:28 Ne znam po cemu ljudi glasaju za Rikija da je bio igrac utakmice.Ok dao je momak gol sve stoji, al po tome vidis da ljudi i nemaju neko fudbalsko znanje vec samo gledaju sta ti izbaci na “rezultatima”, i onda se cudimo sto imamo svakakvih komentara od “strucnjaka” i “trenera”!Da nije bilo Durme k bi mi uzeli 3 boda ovdje…
Hajd to i nekako al zašto ljudi glasaju za Durmiša,Jamakovica?
Jedino rodbina vjerovatno.
To ti je ono fake it till you make it hahah.
ᴏɴᴏ ꜱᴛᴏ ᴄᴇʟɪᴋ ᴄᴇᴋᴀ ɴɪᴊᴇ ᴛᴏ ᴛᴀᴊɴᴀ ɴᴇᴋᴀ...⚫🔴
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Tu ti je fazon inercije. Sad je Riki in i stagod odigra bice pohvaljen bez obzira na zasluge. Tako je isto i za igrace koji se kritikuju, stagod urade bice opet ne valja. To je generalno nas problem jer se gledaju utakmice bas povrsno i pisu se komentari na osnovu komentara drugih a ne na osnovu utakmice. Hodzic je bio na meti kritika donedavno i kako god je igrao nije bio dobar po komentarima. Tako ce ti i narednih nekoliko kola ev mogu unaprijed reci, protiv Igmana dobri su bili Hodzic Masetic i Delic vjerovatno jer se dize u formi.
Ali i Durmis kriminalni. Tako to ide nazalost, nema nikakve analize i da se fudbalski objasni nego po inerciji. Sto ne znaci da to ponekad nije tacno al u vecini slucajeva za vecinu igraca se pise onako kako naginje vecina i sta je popularno da se kaze da se s tobom ljudi sloze.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Ljudi glasaju za Rikija zato sto je igrac kola!!!
Toliko da se zna zasto se glasalo za Rikija!!!
laudrup
Site Admin

Post Postao/la laudrup »

Umjesto da ponosno guramo dijete da bude svaku utakmicu igrač kola, mi negodujemo što ljudi glasaju za njega :vješanje:

Cijela Bosna priča o njemu, umjesto da i mi kao navijači potpomažemo njegovu promociiju za buduću dobrobit kluba, finansijsku od prodaje, pojedinci ovdje negoduju...

Pa oni bolidi prodali još veće bolida Nidala Čelika samo zbog marketinga.

Najteži navijači, najteži dres, najteže tribine, na svijetu, garantujem, NK Čelik Zenica. :pray:
JonSnow
12. igrač

Post Postao/la JonSnow »

laudrup je napisao/la: 03 stu 2025, 17:52 Umjesto da ponosno guramo dijete da bude svaku utakmicu igrač kola, mi negodujemo što ljudi glasaju za njega :vješanje:

Cijela Bosna priča o njemu, umjesto da i mi kao navijači potpomažemo njegovu promociiju za buduću dobrobit kluba, finansijsku od prodaje, pojedinci ovdje negoduju...

Pa oni bolidi prodali još veće bolida Nidala Čelika samo zbog marketinga.

Najteži navijači, najteži dres, najteže tribine, na svijetu, garantujem, NK Čelik Zenica. :pray:
Drugi najteži, odmah iz onih "bolesnika" južno, na obali Jadrana.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Da se vratimo malo na temu posjete. Top 10 najposjećenijih utakmica u prvenstvu ove godine. Od 10 utakmica, čak 8 je utakmica Čelika :pray: :pray:

Siguran sam da će se naredne dvije naše utakmice također ugurati u top 10. Igman sigurno 2000+, a GOŠK ide na prvo mjesto :grljenje:

Čelik - Tuzla City 5800
Čelik - Vitez 4000
Čelik - Stupčanica 3500
Čelik - Banovići 3500
Travnik - Čelik 3500
TOŠK - Čelik 3200
Sloboda - Čelik 3000
Čelik - Tomislav 2400
Sloboda - Tuzla City 2200
Sloboda - Travnik 2000
Zamorano
12. igrač

Protiv Goška promocija jesenjeg prvaka,7000 gledalaca i 100 subjekata u akciji " Napunimo istok " ;)
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Hoćemo akciju za penzionere, OTVORIMO SJEVER i da svi kupimo po penzioneru kartu.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Zamorano je napisao/la: 03 stu 2025, 18:58 Protiv Goška promocija jesenjeg prvaka,7000 gledalaca i 100 subjekata u akciji " Napunimo istok " ;)
Uslov za to je pobjeda u Konjicu. Vidim da ih mnogi podcjenjuju a to je greška.

Zadnje gostovanje u godini koje se mora shvatiti od svih najozbiljnije do sada. Naravno uz veliku podršku navijača da se zaokruzi vrhunska polusezona igrački bez poraza i sva vrhunska gostovanja i izdanja Robijaša.

Meni je ta utakmica jedno od dva finala kao da igraju Ligu prvaka. Od sutra krenuti u najavu utakmice.

Ali dajte prvo tabelu objavite da vidim ko je prviiii :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

KakhaKaladze je napisao/la: 03 stu 2025, 14:11
Tu ti je fazon inercije. Sad je Riki in i stagod odigra bice pohvaljen bez obzira na zasluge. Tako je isto i za igrace koji se kritikuju, stagod urade bice opet ne valja. To je generalno nas problem jer se gledaju utakmice bas povrsno i pisu se komentari na osnovu komentara drugih a ne na osnovu utakmice. Hodzic je bio na meti kritika donedavno i kako god je igrao nije bio dobar po komentarima. Tako ce ti i narednih nekoliko kola ev mogu unaprijed reci, protiv Igmana dobri su bili Hodzic Masetic i Delic vjerovatno jer se dize u formi.
Ali i Durmis kriminalni. Tako to ide nazalost, nema nikakve analize i da se fudbalski objasni nego po inerciji. Sto ne znaci da to ponekad nije tacno al u vecini slucajeva za vecinu igraca se pise onako kako naginje vecina i sta je popularno da se kaze da se s tobom ljudi sloze.
Bravo, to je to.

Ali Međuselhac je protiv Radnika odradio sta najbolje radi, zadrzo loptu i 2-3 faula na njemu jer zna da padne, ali objektivna nasa publika je ocekivala 3 gola, 2 asistencije i sprinteve box to box 17 puta 😂

Ne branim ga, bezvoljan je dosta ali ima i dosta dobrih stvari, i treba i to naglasiti.

Jos jednom ponavljam prejaki smo, idemo tekmu po tekmu, nemojte praviti roster za Premier Ligu, rano je 😂
Zamorano
12. igrač

Uslov nije pobjeda. Ako Tošk igra neriješeno i nama je bod dovoljan i opet igraš za jesenjeg prvaka! Najbolja opcija je pobjediti Igman al najbitnije je ne izgubiti u Konjicu!
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Možda nesto i najbolje sto nam se desilo je ono podcjenjivanje Budućnosti i kiks bas u pravo vrijeme na početku. LEKCIJA!
Od tada smo svi shvatili od publike, navijača, igrača i stručnog staba da se utakmice mogu dobiti samo sa davanjem maximuma iznad 100% što dobro i radimo. Isto tako i u Konjicu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Zamorano je napisao/la: 03 stu 2025, 19:22 Uslov nije pobjeda. Ako Tošk igra neriješeno i nama je bod dovoljan i opet igraš za jesenjeg prvaka! Najbolja opcija je pobjediti Igman al najbitnije je ne izgubiti u Konjicu!
Neka sa pobjedom bježimo na plus dva, a ako izgube onda plus 3 najbolje pobjeda :rock:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Ma nista potcjenjivanje, ali samouvjereno nastupiti i na ovoj utakmici kao i na prijasnjim. Mi smo Čelik, izvolite se braniti!

ps. na anketi, 11 glasalo i 11 "zaokruzilo" pobjedu :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori