prisonbreak je napisao/la: ↑02 stu 2025, 19:30
Truhlo je napisao/la: ↑02 stu 2025, 19:22
prisonbreak je napisao/la: ↑02 stu 2025, 19:19
Sto ih Velez sjeba haha, ja lude lige, sve vrijeme se zatvorili i samo kontre, ispade Odinaka, mada nije odigrao losu utakmicu.
Gledajuci PL nama treba bas dosta igraca
Luda liga skroz, brza ko liga šampiona
Optimistično treba nam 11 novih i to za prvih 11, a realno mora se dovesti 15 PL igrača da se potučemo za opstanak.
Treba na zimu osigurati vec 3 PL igraca.
Sta uraditi sa Bojanom jer ce imati odlicne rezultate iza sebe a nema licencu. Mada njegova igra bi nama odgovarala u PL.
Već sam sa @eugen pisao na tu temu, boris pavić, bojan i emir za još jaču odbranu i zenički atletiko madrid

Mislim da bi to bila dobitna kombinacija, jer i boris gaji isti stil, čvrsto u odbrani a gore ako se šta otvori.
Slažem se za zimu, 3, 4 PL igrača zaganjati, Radovac, bilo ko da je otpisan iz PL klubova. Ima ih par bez kluba, itd.
@rz88 naši najbolji igrači sad npr Mašić, Kalesić, Šero stroga klupa u PL, a ovi ostali malo slabiji, ne bi im ni ugovore produžio jer stvarno je brutalna liga.
Plus što @prison kaže nije problem dovest 15 igrača, al valja ubost da to liči na našto i ima stvarno kvaliteta. 30+ igrače totalno izbjegavati.