NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

PonosniSmogovci

Re: NK Čelik

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Eugen je napisao/la: 30 lis 2025, 20:49 Sto kaze ovaj gore ovdje se ne diskutuje o navijacima, jugu, otidji u udruzenje i kazi momci nije to ok, mislim da je ovako bolje ili imam ideju dobru ...

Pogledaj samo ti kod nas komentare na fb clanke da je Celik kaznjen, pa nasi navijaci jos ocito nisu zreli za Premijer ligu jer njima ocito treba isprintat na ulazu u stadion da se za svaku upaljenu baklju, baceni predmet u teren, navijanje koje vrijedja nekoga na vjerskoj, rasnoj osnovi je kaznjivo i masa jos drugih stvari, kod nas pisu ljudi Savez je protiv nas jer nas je kaznio za upaljenje baklje 😅
I to dodji bez ikakvog straha o prijedlogu i za dat sugestiju. Dole se kroz konstruktivu raspravj sklopila uprava kad smo ostali bez ikog, dole se pravila taktika vracanja iz kantonalne lige, pritiska na GU za prvih 500k, pritiska na Fudu za potpis sporazuma, pitanja kako potpisati ponovo reprogram nakon sto ga je turcin sjebo i sva krucijalna egzestencijalna pitanja za nas klub. Te stvari se nikad ne smiju zaboraviti.

Tako da kad sljedeci put hoces spomenut jug prvo ustani pa kreni, a za prijedloge sugestije i kritike uvijek ima mjesta ali na pravom mjestu i na pravi nacin.
limvolikce
12. igrač

Post Postao/la limvolikce »

Joj kad mi ovako počnu pravit podjelu jug/zapad. Halo, ba, jedni bez drugih bili bismo go kurac. Jug ne može bez zapada niti zapad bez juga, jedino ima smisla kad su i zapad i jug puni, sve ostalo je šupljarenje. I ne, nije tačno da je jug sam sve odradio, jer to nije crno-bijela slika kako mnogi ovdje ograničeno vide. Mnogi su bili na jugu, npr. do famoznog bojkota, u međuvremenu ostarjeli i prešli na zapad, mnogi budu i sad, malo na jugu, pa kad su s djecom odu na zapad i sl, neki bili donedavno, pa sad više nisu iz nekih svojih razloga, a možda su bili jedni od najjačih u toj borbi za statut! Iz svih ovih kategorija znam dosta primjera, tako da vam ta priča o razdvajanju ne pije vode.
Sad, skroz je drugo pitanje praviti glupe troškove za klub. Znači, jednom bakljadom na utakmici neko sjebe akciju 12. igrač "Forumši". Vrijedi li? To je za diskusiju i neka svako iznese svoje argumente za i protiv. Po mom mišljenju "ćejf" ultra navijača mi je nije nešto jak argument da se opravda izbijanje keša od kluba koji tog keša nema dovoljno koliko bi trebalo. Možete vi ovdje seruckati koliko god hoćete o opravdanosti bakljade na jugu, kad se to krši sa zdravim razumom i logikom da to više nanese štete nego koristi klubu. Ako je to jasna logika, pa čemu onda zavaravanje i pravdanje takvog nečeg?
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

limvolikce je napisao/la: 30 lis 2025, 21:02 Joj kad mi ovako počnu pravit podjelu jug/zapad. Halo, ba, jedni bez drugih bili bismo go kurac. Jug ne može bez zapada niti zapad bez juga, jedino ima smisla kad su i zapad i jug puni, sve ostalo je šupljarenje. I ne, nije tačno da je jug sam sve odradio, jer to nije crno-bijela slika kako mnogi ovdje ograničeno vide. Mnogi su bili na jugu, npr. do famoznog bojkota, u međuvremenu ostarjeli i prešli na zapad, mnogi budu i sad, malo na jugu, pa kad su s djecom odu na zapad i sl, neki bili donedavno, pa sad više nisu iz nekih svojih razloga, a možda su bili jedni od najjačih u toj borbi za statut! Iz svih ovih kategorija znam dosta primjera, tako da vam ta priča o razdvajanju ne pije vode.
Sad, skroz je drugo pitanje praviti glupe troškove za klub. Znači, jednom bakljadom na utakmici neko sjebe akciju 12. igrač "Forumši". Vrijedi li? To je za diskusiju i neka svako iznese svoje argumente za i protiv. Po mom mišljenju "ćejf" ultra navijača mi je nije nešto jak argument da se opravda izbijanje keša od kluba koji tog keša nema dovoljno koliko bi trebalo. Možete vi ovdje seruckati koliko god hoćete o opravdanosti bakljade na jugu, kad se to krši sa zdravim razumom i logikom da to više nanese štete nego koristi klubu. Ako je to jasna logika, pa čemu onda zavaravanje i pravdanje takvog nečeg?
:like: :like: :like:
PonosniSmogovci

Niko ne pravi razliku daleko od toga ali tad je na zapadu bilo jedva 300 ljudi i zna se koji su ti, a koji se sad kao vracaju a puno sebi za pravo daju da pametuju. Komentarisi brate jel bolji Culov il Durmo ionako u 7 dana bi na klupu Durmu, pa mu skandirate a tribinu ne spominjite po forumima.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Protiv Radnika ocekujem Horica nazad u ekipi, steta sto ce Hodzic na klupu jer je protiv Posusja odigrao bez greske. Sero kada fokus stavi na igru asistencije, golove, probijanje suparnickih odbrana onda ce biti bolji, ovo udaranje, guranje, cupanje gubi bespotrebnu energiju. Mislim da nam najvise skripi na lijevom beku i krilnim pozicijama. Svi naravno mogu jos bolje, ali treba biti realan trazit mane za tim koji 21 utakmicu nema poraza nije bas korektno
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

PonosniSmogovci je napisao/la: 30 lis 2025, 21:07 Niko ne pravi razliku daleko od toga ali tad je na zapadu bilo jedva 300 ljudi i zna se koji su ti, a koji se sad kao vracaju a puno sebi za pravo daju da pametuju. Komentarisi brate jel bolji Culov il Durmo ionako u 7 dana bi na klupu Durmu, pa mu skandirate a tribinu ne spominjite po forumima.
Bratski da ti kazem da se ne slazemo. Tih 300 ljudi vrijedi kolikl i ti o kojima pricas s juga. Jer ni tada kaf je bilo 300 na zapadu nije na jugu bila hiljada nego odabrana grupa ljudi.
Oko novopridoslih se slazemo ali mislim da svi koji pisu ovdje, nisu pocwli pratiti Celik prije 10 dana.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Joj uvjek nesto raspravljate bezveze svi smo mi Jug i Robija neko je trenutno na Jugu a puno raje je na Zapadu sa Juga valjda se raja povuce osjeti da ne moze pratit Jug Ja sam isto cjeli.zivot na Jugu proveo ali sad jednostavno ne mogu pratit Jug ne bi mogo 10 minuta navijat i skakat i ono na Zapadu ispostujem uvjek sve od Juga ali nisi u kondiciji djaba sto zelis kad ne mozes ,ja njima kapu skidam sto se tice energije ljubavi i navijanja Robijasima..
Robijasi trebaju ukljucivat Zapa sa onim Navijamo,ili Delirijum,,ne moze Zapad pjevat neke teze pjesme.
Sto Jug treba postovat Zapad isto tako i Zapad i Jug a eto tu je sad i Istok..
Sto se tice kazni nemas ti sta protiv saveza ,savez je ko shoping imas cjene za baklje i ostalo,isto sto Uefa radi i ti je to.Sad se vracat unazad pored ovako lijepih tema ko je Celik spasio i kako znamo mi to sve i nema potrebe o tome se raspravljat a pogotovo svadjat.
U Hadzice po pobjedu 🖤❤️
UU1988

Post Postao/la UU1988 »

KakhaKaladze je napisao/la: 30 lis 2025, 21:17
PonosniSmogovci je napisao/la: 30 lis 2025, 21:07 Niko ne pravi razliku daleko od toga ali tad je na zapadu bilo jedva 300 ljudi i zna se koji su ti, a koji se sad kao vracaju a puno sebi za pravo daju da pametuju. Komentarisi brate jel bolji Culov il Durmo ionako u 7 dana bi na klupu Durmu, pa mu skandirate a tribinu ne spominjite po forumima.
Bratski da ti kazem da se ne slazemo. Tih 300 ljudi vrijedi kolikl i ti o kojima pricas s juga. Jer ni tada kaf je bilo 300 na zapadu nije na jugu bila hiljada nego odabrana grupa ljudi.
Oko novopridoslih se slazemo ali mislim da svi koji pisu ovdje, nisu pocwli pratiti Celik prije 10 dana.
Palimo i palit cemo i platit cemo kazne koje napravimo ko i do sad sto se placalo. Sigurno vise od tebe dajemo za klub i davat cemo jer smo navikli, jer volimo. I nemoj da uzimas jug u usta po forumima, dođi u udruženje na pice gdje se moze o svemu popricati.

Svi u Hadžiće!
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Sve uvrede sam vam obrisao. Ne znam sto vam to treba. Tu smo svi radi istog cilja i kluba.

Tema je NK Čelik, rasprave o navijačkoj grupi i svaki naredni post će dalje biti brisan. Ima udruzenje, postanete član i o tome raspravljate. Na otvorenim forumima se ne piše o tome.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
PonosniSmogovci

Hvala Avenijo ljubi te Lujo pametnog :lol: :lol:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Avenija je napisao/la: 30 lis 2025, 21:28 Sve uvrede sam vam obrisao. Ne znam sto vam to treba. Tu smo svi radi istog cilja i kluba.

Tema je NK Čelik, rasprave o navijačkoj grupi i svaki naredni post će dalje biti brisan. Ima udruzenje, postanete član i o tome raspravljate. Na otvorenim forumima se ne piše o tome.
Svaka cast i treba i ja sam medzu tim obrisanom i neka si ali jq nikad ali nikad nisam nekoga prvi uvrijedio samo sam vracao na uvrede i nije mi se bilo problem izvinit a i sad cu prvenstveno zbog normqlne raje i vas admina.To sto se ne slazemo u nelim stvarima oko igraca i stvari oko kluba pa to je normalno i svako ima pravo da napise mislje je bez da ga neko odma vrijedza i omalovazava, kontra argument misljenje ok pozz
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

I ja sam mislio bacit koju "pametnu" al vidim cika Avenija uzeo loptu i nema vise igre :D :D

Eugen, zasto mislis da ce Hodzic na klupu u Hadzicima? Ko ce nam onda biti treci U21? Ako se Horic vraca onda bi logicnije bilo da Hodzic opet ide na zadnjeg veznog, mada nakon ove utakmice protiv Posusja ostavio bih ga na stoperu, ili sa Horicem ili Maseticem.
Ili da se Babica gurne na zadnjeg veznog?

Radnik nije naivna ekipa, ali mislim da mozemo gore izvuci pozitivan rezultat pametnom igrom i zalaganjem kao i na dosadasnjim utakmicama. Mora se iskoristiti trenutni momentum u ekipi i ove tri utakmice do kraja zavrsiti na najbolji moguci nacin, a onda do pocetka januara poslati momke na odmor. Ali im dati neke vjezbe da rade individualno, da ostanu koliko toliko u formi :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Sabani_Nonda je napisao/la: 30 lis 2025, 20:05 Ima li podataka koliko je karata prodano zadnje dvije utakmice i koliki je bio prihod. Koliko se sjecam neko je pisao za ranije tekme koliko je bilo.
Imas na stranici kluba podatke sa sve dosadasnje domace utakmice (osim naravno sinosnje, a i to ce biti za koji dan).

https://nkcelik.ba/prva-liga-fbih/
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Hajmo lopte na male jug - zapad :D
Imal ko sa juga da smije i da muda ima :D
Hajmo da vidimo manite se udruzenja i druzenja,de ba na male i bez kostobrana :D
Zamorano,Batistuta,Rob,Redbul,Philies,Truhlo i jos nam daj trojicu zbog pravila u21 :mrgreen:
Eto vam i Avenija i Laudrup pride :D
Kod nas ni rezerve ne mogu bit :lol:
Ima da vas sameljemo ko Čelik Tuzlu cyti :D
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Eugen je napisao/la: 30 lis 2025, 20:49 Sto kaze ovaj gore ovdje se ne diskutuje o navijacima, jugu, otidji u udruzenje i kazi momci nije to ok, mislim da je ovako bolje ili imam ideju dobru ...

Pogledaj samo ti kod nas komentare na fb clanke da je Celik kaznjen, pa nasi navijaci jos ocito nisu zreli za Premijer ligu jer njima ocito treba isprintat na ulazu u stadion da se za svaku upaljenu baklju, baceni predmet u teren, navijanje koje vrijedja nekoga na vjerskoj, rasnoj osnovi je kaznjivo i masa jos drugih stvari, kod nas pisu ljudi Savez je protiv nas jer nas je kaznio za upaljenje baklje 😅
Čuj ne diskutuje se.Nego za šta je forum?Treba sad svako od nas, od kojih većina misle da je pogrešno ići u udruženje i reći kako nije uredu.Hajmo cijeli stadion u udruženje i nek nas lrimaju kao delegciju da bi se skontalo kako štetimo klub a igrali bi PL i dovodili igrače a ne možeš dovest igrača iz Stupčanice,TOŠKA....
Odgovori